>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ile trwa przelew przez Internet

domel 49

domel

Forum VIP
godz. 20.40 a kasy dalej nie ma. Mam nadzieje ze jutro dojdzie. A jeśli w przelewie z czymś sie pomyliłem kas przyjdzie mi z powrotem na konto??

miha13 0

miha13

Użytkownik
A ja wczoraj (po poludniu) pierwszy raz do Expekta wplacilem, no i kurde do teraz nie ma kasy na koncie... ???? A chcialem miec na dzisiaj... No nic, bede czekac dalej...

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
A ja wczoraj (po poludniu) pierwszy raz do Expekta wplacilem, no i kurde do teraz nie ma kasy na koncie... Sad A chcialem miec na dzisiaj... No nic, bede czekac dalej...

Dzisiaj po 18-19 bedziesz mial ale to zalezy skad wplacales jeszeli z banku interentowego to bedzie z poczty raczej nie

miha13 0

miha13

Użytkownik
No w sumie nie dostalem &quot;dzisaj&quot; czyli 29, tylko 30 ok 8... Ale i tak szybciej niz na baw wiec polecam! ????

M 0

marco100

Użytkownik
ile trwa wypłata na inteligo?? Ja wczoraj rano przelałem i jeszcze ich nie ma a z depozytu expektu ubyło. Czy to normalne? może złe dane im wpisałem?

deeep 0

deeep

Użytkownik
hmm z tego co ja wiem to ubywa z depozytu tylko wtedy jak kasa zostanie przelana jzu na konto :| to dziwne ze ich nie masz poczekaj moze ejszcze dzien i napisz do nich

simmin 0

simmin

Użytkownik
Witam,

Ja wpłaciłem kase 11 dni temu a konto mam też w BPH i do dziś nie mam kasy na koncie gracza. Support w ogole nie odpowiada, ani angielski ani polski... Co mam zrobić?... jest jakiś numer telefonu do nich zeby zadzwonic i opier... ?... co zrobić?

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Czesc
Jutro wplacam kase na expketa przez moneybookers i mam pytanie czy jest jakies minimum wplaty?? i czy zeby wyplacic kase to trzeba jakis skan dowodu im wyslac albo cos?? prosze o syzbka odpowiedz
gg 7945472
z gory thx za pomoc

Do góry Bottom