>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III runda kwalifikacji Ligi Mistrzów [05.08.2025 - 12.08.2025]

edi84 432

edi84

Użytkownik
Rozliczyli Ci ten zakład na plus? Pytam, bo sam zagrałem na 888 +22,5 fauli i rozliczyli mi jako przegrany(wg nich było 22). Wszędzie, gdzie sprawdzałem pokazuje łączna liczbę fauli.
Proszą, żebym wysłał minuty kiedy były faule.
Nie wiemz gdzie takie statystyki znajdę. Dziwna sprawa.
Według jeden 1xbet było 22

paga 50,4K

paga

Użytkownik
Bo biorą z oficjalnej, a jak wiadomo nie od dziś UEFA uwielbia robić numery przy statystykach. Już wspominałem na czacie, oglądałem mecz od deski do deski i były 23 faule. Sam grałem o 21,5.

tarki_16 452,3K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Rozliczyli Ci ten zakład na plus? Pytam, bo sam zagrałem na 888 +22,5 fauli i rozliczyli mi jako przegrany(wg nich było 22). Wszędzie, gdzie sprawdzałem pokazuje łączna liczbę fauli.
Na początku rozliczyli na minus. Napisałem na czacie, i zrobili korektę. Jeśli któryś buk bierze z oficjalnej strony Uefa, to może być ciężko coś ugrać...

Lech Poznań - Crvena Zvezda Belgrad: powyżej 22,5 fauli @1.82 Betclic (OPTA)

Tutaj też nie ma się co rozpisywać. Może i Lech za dużo nie fauluje, ale teraz przyjeżdża zespół o klasę lepszy, z większym doświadczeniem, bo w LM grają praktycznie co sezon. Jeśli Lech marzy o korzystnym wyniku, to trzeba dać z siebie wszystko i nie można odstawiać nóg. Poznaniacy to drużyna własnego boiska, nie mają nic do stracenia, więc muszą dziś zaryzykować, bo w Belgradzie będzie już bardzo ciężko. Linia na faule taka sama jak wczoraj w derbach Skandynawii, gdzie udało się na farcie trafić, ale tam żadna z drużyn nie chciała zaryzykować, o czym świadczy wynik 0:0. Dziś tak nie powinno być, bo Lech u siebie gra ofensywnie i często zapomina o obronie. Liczę na wyrównany mecz ze sporą liczbą fauli.

Ostatnia edycja:
H 161,3K

hasbaart

Typer
Kairat - Slovan
Jak obserwowałem w poprzedniej rundzie jak Kairat łapał kartki u siebie żeby tylko utrzymać wynik z fińskim Kupsem to sobie Obiecałem ze zagram tu następnym razem kartki. I przyszedł ten dzień. Dzisiaj druzyna z Kazachstanu podejmuje mistrza Słowacji. Slovan w pierwszej rundzie przeszedł dość łatwo bośniackiego Żrinskiego. W pierwszym meczu u siebie 4:0 zobaczyliśmy 6żk w tym 3 dla Slovana natomiast w rewanżu w Mostarze był remis 2:2, kontrolowanie dwumeczu i 4 żolte kartki w spotkaniu...
Sędziuje dzis Holender Guzubuyuk i o ile Holendrzy są zazwyczaj underowymi kartkowo sędziami to ten jest taki troche mniej, przynajmniej w europejskich pucharach.

Over 4,5żk - 1,76
Obi druzyny over 1,5 kartek - 1,97

Ludogorec - Ferencvaros

O historii pucharowej Ludogorca rozpisywałem się w poprzednich postach. Tu zawsze jest ciekawie. W poprzedniej rundzie zawdzięczają awans 2 czerwonym kartkom Rieki w meczu rewanżowym. W pierwszym meczu w Riece 8żk w rewanżu 4żk + 2 czk. Dzisiaj dostaja taką kolejną Rieke tylko z większym doświadczeniem pucharowym.
Ferencvaros w poprzedniej rundzie niby bez problemów ale jednak troche im Armeńskie Noah napsuło krwi. W pierwszym meczy w Armenia 1:2 i 2żk (Noah)+ czerwona (dla Węgrów) a w rewanżu radosne strzelanie 4:3 u siebie i 6żm (po trzy dla kazdego). Kartki wyglądają tu na dobre rozwiązanie.
Sedziuje Norwego Eskas, który w samej Lidze Mistrzow był w tamtym sezonie bardzo underowy ale juz w Lidze Europy, Konferencji I kwalifikacjach sypał kartkami aż miło.

Over 4,5 kartek - 1,63
Over 4,5żk - 1,80
Obie druzyny over 1,5 kartek - 1,92

Lech - Crvena

Normalnie nie gram Lecha na kartki ale stawka tego dwumeczu jest bardzo duza. Nie ma co sie specjalnie rozwodzić nad poprzednim meczem bo Breidabik nie okazał się zbyt mocnym rywalem i nie zmusił Lecha do walki na całego, do tego u siebie jeszcze podarował czerwo co bylo wodą na młyn kolejnych bramek. Mecz w Islandi do zapomnienia...
Bardzo podobnie jak Crvena z Gibraltarskim Lincoln. Tyle ze Serbowie dali się ponieść na wyjeździe od naszego własnego patrioty polaka rodaka Damiana Kosa zobaczyli czerwo 😅 w meczu 4żk + czk. Szczerze mówiąc na takie rozwiązanie liczyłbym tez dzis w Poznaniu... Rewanżu juz lajtowe 5:1 i 2żk. Chociaż promyczkiem nadziei moze być fakt nie tylko strzelenia przez Lincoln gola w Belgradzie ale prawie strzelenie dwóch bo nie wykorzystali oni jeszcze karnego. Nie ma co się bać tam na prawde da się strzelać bramki i jesli Lech myśli o LM to takie dwumecze powinien umieć przechodzić...
UEFA do meczu przydzieliła Niemca Stielera co jest kolejnym argumentem za kartkami. W tamtym sezonie sedziowal 2 mecze kwal LM
Slavia - Union SG 3:1 - 6żk + czk (bezpośrednia)
Slavia - Midtjylland 3:2 - 5żk
2023/24
Prawie same wysokie overy kartkowe w pucharach
kwal LE
Genk - Olimpiakos- 1:1 - 8żk + 2czk (1 bezpośrednia) + karny
Sparta - Dynamo 4:1 - 3żk
2022/23
Kwal LE
HJK - Maribor 1:0 - 6żk
Dnipro - AEK Larnaka 1:2 - 3żk + czk

Podsumowując nie spodziewałbym sie ładnego meczu ale typowego meczu walki z wieloma faulami. Crvena bedzie tu walczyć wszelkimi środkami o dobry wynik przed rewanżem. Moim zdaniem tu bedzie kolorowo kartkowo...

Over 3,5żk - 1,49
Over 4,5 kartek - 1,85
Over 4,5żk - 2,02
Over 5,5 kartek - 2,50
Crvena over 2,5 kartek - 2,22
Czerwona Kartka - 4,35

Ostatnia edycja:
sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Dyscyplina: Piłka nożna/Eliminacje LM
Godzinna: 17:00
Spotkanie: Kairat Ałmaty vs Slovan Bratysława
Typ: Kairat powyżej 8.5 rzutów rożnych
Kurs: 5.00
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Analiza:

Kairat powyżej 6.5 rzutów rożnych @2.65
Kairat powyżej 7.5 rzutów rożnych @3.50
Betclic

Czas na Kazachstan, gdzie Kairat podejmie Slovan Bratysławę. Gospodarze musieli odrabiać dwubramkową stratę przywiezioną z Kuopio. Udało się dosyć szybko wyrównać stan rywalizacji, a nawet wyjść na prowadzenie po pierwszych 45 minutach w domowym spotkaniu. Dominacja była widoczna od samego początku i zasłużenie oglądamy ten klub w kolejnej rundzie eliminacji do fazy ligowej Ligi Mistrzów.

Jeżeli spojrzymy na kadrę Mistrza Kazachstanu, to widzimy kilka ciekawych nazwisk. Mata, którego znamy z występów w Zagłębiu Lubin oraz Pogoni Szczecin jest kluczowym defensorem. Najwięcej mówi się jednak o 16-letnim Dastanie Satpaev. Ten młody napastnik został już zakupiony przez Chelsea i niewątpliwie to spory talent tamtejszej piłki. W rewanżowym starciu z KuPS popisał się golem z dystansu i asystą. Czy ponownie da o sobie znać?

Slovan w poprzedniej kampanii niespodziewanie występował w fazie ligowej Ligi Mistrzów. Nie była to udana przygoda przyjezdnych, wszak okrągłe 0 punktów oglądaliśmy na tablicy przy nazwie zespołu z Bratysławy, ale finanse oraz złapane doświadczenie pozwala budować projekt ten na kilka dobrych lat. Nie ma wątpliwości, że goście powinni zdominować słowacką ekstraklasę na następne sezony.

Są marzenia, aby powtórzyć wyczyn sprzed roku. Aktualnie Slovan ma zagwarantowane miejsce w Lidze Konferencji, ale znając smak Ligi Mistrzów, są apetyty na więcej. W poprzedniej rundzie eliminacji Słowacy bez większych problemów ograli Zrinjski, bo już kwestia awansu została rozstrzygnięta w Bratysławie. Czy w Kazachstanie uda się sięgnąć po pozytywny rezultat?

W poprzednim tygodniu trafiłem drabinę rzutów rożnych Kairatu z kursami 2.42, 3.20 i 4.35, dlatego jestem zdania, że ponownie możemy celować w wysokie overy rzutów rożnych po stronie gospodarzy.

Do AKO pobieram skromną linię 4.5, a na singla 8.5 Warunki w Kazachstanie są specyficznie. Podobnie jak na Gibraltarze panuje spory upał i wilgotność powietrza sprawia kłopoty. Rywale mają problem, aby dostosować się do tego klimatu. Dodatkowo murawa to typowa hybryda.

Kairat w starciu z KuPS wznawiał grę 13-krotnie z narożnika boiska. Slovan na wyjeździe ze Zrinjski dopuścił przeciwnika do 9 rzutów rożnych. Gospodarze w swoim stylu postarają się zdominować rywala i oby to przełożyło się na kornery.

Otrzymane punkty reputacji: +971
marts 120,2K

marts

Użytkownik
Lech Poznań - Crvena Zvezda
Crvena over 5,5 rzutów rożnych
@2,37 superbet

Bez zbędnego rozpisywania,Górnik ostatnio nabił Lechowi 8 cornerów, wcześniej Legia 6 ,więc dlaczego Crvena,by nie przekroczyła tej przyjemnej linii.Poza tym jakoś nie widzę dzisiaj Lecha,grają bez szału,pewnie będzie obrona Częstochowy,a co za tym idzie dużo szans na rożne Crveny.

Otrzymane punkty reputacji: +593
Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Nice v Benfica X2+ over 1,5 1,80
/ piłka LM 21.00 /
Stawka 6/10

Nicea v Benfica 2+obie strzelą 4,60
Stawka 3/10

https://www.betexplorer.com/football/europe/champions-league/nice-benfica/xG6rZdtQ/
NICEA (3-5-2): Diouf; Dante, Bah, Mendy; Clauss, Bouanani, Sanson, Boudaoui, Bard; Moffi, Jansson.
BENFICA (4-3-2-1):
Trubin; Dedic, Otamendi, Antonio Silva, Dahl; Rios, Barrenechea, Barreiro; Akturkoglu, Aursnes; Pavlidis.

Bardzo możliwy bramkowy remis ale.....Benfica w tym dwumeczu jest da mnie
zdecydowanym faworytem . Kupili Riosa który był już jedną nogą w Romie
a zdecydował się na Portugalię + mają Pavadisa który strzela gole na zawołanie .
Nicea jest niezłą ekipą ale odstaje od Benfiki .

Pzdr/Psycho.

Otrzymane punkty reputacji: +1690
L 2,9M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Lech Poznań - Crvena
Bukmacher: Superbet
Typ: obie strzelą
Kurs: 1.55

Lech Poznań ma realne szanse by awansować do fazy grupowej Ligi Mistrzów, bo rywal wcale nie jest nie do przejscia i zawsze mogły się trafić dużo gorsze ekipy na tym etapie. Kursy na gole w tym meczu bardzo mocno spadły - jeszcze koło 5 kurs na gola Lecha oscylował gdzieś w 1.33 - 1.35, a teraz jest to już ok 1.21, w przypadku Crveny kurs jeszcze mniejszy bo ta ekipa jest nieznacznym faworytem bukmacherów. Chciałem przedział goli Lecha, ale myślę że Crvena równiez coś powinna ustrzelić, zatem finalnie zakładam scenariusz, gdzie po prostu obie strzelą.

stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/Eliminacje LM
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Lech Poznań : Crvena Zvezda
Typ: suma kartek / over 5.5
Kurs: 2.70

Zacznę od sędziego na którego bardzo liczę że będzie dziś dosyć często sięgał do kieszonki po kartoniki , jest nim jeden z ulubionych Niemieckch arbitrów Tobas Stieler , w poprzednim sezonie w kwalifikacjach LM 2 mecze 11 żółtek i czerwona , Crvena w poprzedniej kolejce w pierwszym meczu na wyjeżdzie z Lincoln 2 żółte i bezpośrednia czerwień co daje nadzieję że dziś powinni mieć w kolekcji parę karteczek , Lech z kolei też powinien coś uzbierać bo w końcu grają u siebie i zapwene będą chcieli uzyskać dobry wynik przed rewanżem , ogólnie powinno być nie złe koszenie no i sędzia pan Tobias powinien wyazać się niezłą srednią w karteczek , łącznie liczę na 6 kartoników a wiadomo czerwień = 2 !

Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Spotkanie: Lech Poznań - Crvena
Typ: obie strzelą
Kurs: 1.55

Lech Poznań ma realne szanse by awansować do fazy grupowej Ligi Mistrzów, bo rywal wcale nie jest nie do przejscia i zawsze mogły się trafić dużo gorsze ekipy na tym etapie.
Realne szanse (w dwóch meczach)??? Jaja jakieś? Serbowie co najmniej na 7-8 pozycjach mają lepszych piłkarzy szczególnie w ataku.
Wymień proszę zatem jeszcze oprócz rzecz jasna Benficy zespoły o wiele lepsze od Crveny.

Pzdr.......

Ostatnia edycja:
A 49,7K

ar0nek

Użytkownik
Realne szanse (w dwóch meczach)??? Jaja jakieś? Serbowie co najmniej na 7-8 pozycjach mają lepszych piłkarzy szczególnie w ataku.
Wymień proszę zatem jeszcze oprócz rzecz jasna Benficy zespoły o wiele lepsze od Crveny.

Pzdr.......
W 1.spotkaniu z Gibraltarem Crvena zagrała jedno wielkie gó... i przed czerwona kartka i po nic nie grali. A gdzie takiemu Gibraltarowi do Lecha. Tyle w temacie

dx2 333,9K

dx2

Użytkownik
Dziwne macie te pporownania zespolow druzyn w odniesieniu do Lecha.

Przypomne, ze w eliminacjach jest: sciezka mistrzowska oraz scieka ligowa (dla druzyn 2-4 z lig mocniejszych), wiec co tak naprawde Lecha obchodza Benfici, Feyenoordy czy Bruggie ... :unsure:

maarcin14 1,9M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje LM
Godzina: 20:30
Spotkanie: Lech Poznań - Crvena Zvezda Belgrad
Typ: X2 & Crvena strzeli gola
Kurs: 1,56
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, dziś swój mecz w 3 rundzie kwalifikacji do Ligi Mistrzów rozegra Lech Poznań, o 20:30 w Poznaniu zmierzą się z Crveną Zvezdą Belgrad. Czeka ich ciężkie zadanie, goście to mocny zespół, który notuje dobre wyniki. Uważam, że Lech tego meczu nie wygra, typuję X2 oraz że goście strzelą co najmniej jednego gola. Crvena to Mistrz Serbii, który w poprzednim sezonie ligowym przegrał tylko 1 mecz w 37 spotkaniach. Pozostałe kończyły się 32 wygranymi oraz 4 remisami. Totalnie zdeklasowali inne zespoły, i mieli aż 27 punktów przewagi nad drugim zespołem. Strzelili 123 gole, a stracili tylko 35. Ten sezon zaczęli od dwóch wysokich wygranych 4:0 oraz 7:1. W poprzedniej rundzie kwalifikacji do LM mierzyli się z Lincoln, na wyjeździe wygrali tylko 1:0 ale grali w osłabieniu od 41 minuty, w rewanżu nie pozostawili złudzeń i wygrali 5:1. W mojej ocenie Lech nie jest w swojej najwyższej dyspozycji i dziś będzie to za mało na Crvenę, typuję X2 i gola gości.

K 1,2K

Krugerrand

Użytkownik
To samo, grałem w forbecie, który bierze wyniki z UEFA.com, rozliczyli faule 22.5 na under. Pisałem kilka maili do UEFA żeby to poprawili, ewidentny błąd, nawet w komentarzu min po min jest 23. Dodatkowo podają, że 4 zolte kartki były.... Skąd oni to biorą. Dopiero jak UEFA poprawi to Buk poprawi rozliczenie.

Możesz sam do UEFA poslac prośbę o poprawę. Raczej małe szanse, ale zawsze.

Do góry Bottom