Trop bardzo dobry, też program karteczki, ale mecz grają na neutralnym terenie w Debreczynie. Można zaryzykować fakt, że więcej kibiców Rakowa będzie na stadionie niż Maccabi20:00 Maccabi H. - Raków Częstochowa
powyżej 5.5 kartek @ 1.92
czerwona kartka @ 3.80
Maccabi czerwona kartka @ 5.70
powyżej 26.5 fauli @ 1.80
Maccabi powyżej 13.5 fauli @ 1.85
Superbet
Czy to będzie dzień polskich drużyn w europejskich pucharach?. Z pewnością tego byśmy chcieli aby nasze trzy drużyny awansowały dalej i co najważniejsze nabiły kolejne punkty w rankingu.
Zadania będą trudne, bo Raków jak i Legia muszą odrabiać straty z pierwszego meczu. Co prawda łatwiejsze zadanie wydaje się mieć Raków gdyż musi strzelić chociaż jednego gola więcej od rywala aby doprowadzić do ew. dogrywki.
Ja jednak na ten mecz proponuje kartki, czerwona kartkę oraz podobnie jak wczoraj liczbę fauli.
Wynik jest na styku, a więc tu mogą dziać się naprawdę cuda. Mowię o cudach, bowiem zespół gospodarzy już przed meczem prowokował zespół Rakowa w mediach społecznościowych. Jakby tego było wczoraj doszło do wymiany zdań oraz przepychanek miedzy dwoma klubami na stadionie gospodarzy:
Zanosi się na to, że zamiast dobrego meczu obejrzymy dzisiaj tutaj niezły młyn, a więc stad też moja propozycja na kartki oraz liczbę fauli.
W pierwszym spotkaniu zobaczyliśmy sześć żółtych kartek i uwaga wszystkie zostały pokazane ekipie Maccabi. To świadczy o tym, że dzisiaj z pewnością nie będą odstawiać nogi, a że grają u siebie i będą wspomagani przez kibiców to ta siła będzie podwójna.
Jeśli chodzi o liczbę fauli to ich padło 26, z czego ponownie 20 było po stronie Maccabi.
To wszystko ma dzisiaj tonować francuski sędzia Jerome Brisard dla którego będzie to pierwszy mecz w nowym sezonie. Gdy spojrzymy na statystyki tego Pana to widać, że lubi sięgać po czerwona kartkę, a ewidentnie to widać na jednej z stron jeśli chodzi o poprzedni sezon w Ligue1. Jeśli chodzi o same żółte kartki to średnia kartek jest słaba bo zaledwie 3.76.
Uważam, że dzisiaj może być naprawdę gorąco, i nie tylko w powietrzu, a i na boisku Maccabi.
Ooo widzisz, gdzieś mi to jednak umknęło, że grają na neutralnym terenieTrop bardzo dobry, też program karteczki, ale mecz grają na neutralnym terenie w Debreczynie. Można zaryzykować fakt, że więcej kibiców Rakowa będzie na stadionie niż Maccabi![]()
jak mozna taki kibel wyspisywac?Dyscyplina: Piłka Nożna - LKE
Godzina: 20:00
Spotkanie: Maccabi Haifa - Raków
Typ: Awans Maccabi Haifa
Kurs: 1.41
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Maccabi Haifa wyglądają nieco pewniej — strzelili gola w pierwszym meczu i grają u siebie, co daje im przewagę także mentalną. Raków musi odrabiać wynik, a ich ofensywa bywa przewidywalna i nierówna, co może utrudnić realizację planu awansu. Na domiar złego, do napiętej atmosfery w ekipie dokłada się sam Brunes — napastnik,tłumaczy się złym samopoczuciem, co media odbierają jako próbę wymuszenia transferu i z pewnością nie sprzyja szatni. Takie rzeczy nie sprzyjają Polskim klubom dlatego stawiam na awans przeciwnika Wicemistrzów Polski
No naprawdę warto stawiać taki typ przy kursie 1.41. tu się zdarzyć może wszystko.Dyscyplina: Piłka Nożna - LKE
Godzina: 20:00
Spotkanie: Maccabi Haifa - Raków
Typ: Awans Maccabi Haifa
Kurs: 1.41
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Maccabi Haifa wyglądają nieco pewniej — strzelili gola w pierwszym meczu i grają u siebie, co daje im przewagę także mentalną. Raków musi odrabiać wynik, a ich ofensywa bywa przewidywalna i nierówna, co może utrudnić realizację planu awansu. Na domiar złego, do napiętej atmosfery w ekipie dokłada się sam Brunes — napastnik,tłumaczy się złym samopoczuciem, co media odbierają jako próbę wymuszenia transferu i z pewnością nie sprzyja szatni. Takie rzeczy nie sprzyjają Polskim klubom dlatego stawiam na awans przeciwnika Wicemistrzów Polski
jak mozna taki kibel wyspisywac?
Nawet nie wiecie co ja przeżywałem jak 2 lata temu pisałem, że Raków awansuje z Karabachem. Przypisywano mi bycie kibicem Rakowa, że przecież Lech przegrał z nimi taką różnicą goli... teraz widzę tendencje nareszcie się odwróciły i już jest więcej ludzi wierzących w polskie drużyny niż jeszcze to było 2 lata temu.No naprawdę warto stawiać taki typ przy kursie 1.41. tu się zdarzyć może wszystko.