>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III runda kwalifikacji Ligi Konferencji [05.08.2025 - 14.08.2025]

brodaty-zolw 102,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
FCSB-Drita
Awans: Drita - 5/superbet

Obserwuje ten dziwny twór jakim jest FCSB, która są na początku mylnie pomyliłem z wielka Steua. Naprawdę są oni tragiczni w tym sezonie. 4 pkt po 4 kolejkach, przegrana w kwalifikacjach LM z mistrzem Macedonii północnej, a także tragiczna gra w dwumeczu z mistrzem Andory. Drita to mistrz Kosowa, który nie jest jakiś wybitny, ale jednak coś tam gra i jestem zdania, ze jest się w stanie postawić. Dobra, skąd mam wiedzieć czy mistrzowie Kosowa coś grają skoro ich nie oglądam. Rumunów akurat oglądałem i wiem, że są ciency a przy takim kursie głupio nie spróbować.

madman01 17,4K

madman01

Użytkownik
"Przez konflikt z rumuńską armią Steaua utraciła prawa do herbu, barw, a przede wszystkim do nazwy, stąd od 2017 roku klub występuje pod nazwą FCSB"

Futurolog 13,7K

Futurolog

Użytkownik
Silkeborg - Jagiellonia Białystok, Jagiellonia lub remis @ 1,62 STS

Silkeborg słabo rozpoczął sezon. Zdecydowana przegrana z Brondby, remis u siebie z Akureyri z Islandii gdzie dominowali jednak to rywale mieli okazję w końcówce na zwycięstwo, przegrana w lidze duńskiej z Fredericą. W rewanżu z Akureyri nietrafiony karny, mają 1:2 i dają sobie strzelić gola w końcówce. Przechylają szalę na swoją korzyść w dogrywce. Następnie przegrywając w lidze z Randers. Tym samym Randers z którym wygrali baraże w zeszłej kampanii w walce o puchary. Czyli ten dwumecz z Akureyri nie napędził tej drużyny. Widać, że Duńczycy są w niedoczasie i męczą się. Jagiellonia po wpadce na inauguracje z Niecieczą z meczu na mecz gra coraz lepiej i wygrywa. Dużym bodźcem in plus z pewnością odwrócenie losów spotkania z Widzewem. Wydaje mi się, że czynnik morale i formy jest po stronie polskiego zespołu. Silkeborg może gra w mocniejszej lidze, ale jak narazie nie prezentuje formy z poprzedniego sezonu. Dla mnie Jagiellonia jest faworytem tego dwumeczu. Spodziewam się, że przywiozą co najmniej remis. Wygrana też jest prawdopodobna.

P 12,2K

plaski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - kwalifikacje LKE
Godzina: 20:45
Spotkanie: Klaksvik - Nioman Grodno
Typ: 1
Kurs: 2,02
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Oba zespoły poświęciły prawie cały lipiec tylko i wyłącznie na spotkania w eliminacjach. I póki co daje to dobry efekt.

Białorusini wyeliminowali kolejno Ormian (Urartu) i Słowaków (Koszyce) i o ile pierwsza runda poszła im całkiem gładko, bo 6-1 w dwumeczu wygląda naprawdę pewnie, to już poprzednia runda nie była dla nich taka łatwa. W pierwszym meczu na wyjeździe przegrywali już dwoma bramkami, wyszli na prowadzenie po karnym i mieli dużo szczęścia, że w 94 minucie przeciwnik nie wykorzystał jedenastki. W rewanżu po wyrównanym spotkaniu oba zespoły dopiero w doliczonym czasie gry przypomniały sobie, żeby coś strzelić (bramki w 90+1 i 90+3). 4-3 w dwumeczu pokazuje, że był to wyrównany pojedynek.

Klaksvik w dwóch poprzednich rundach uporał się z Finami (SJK) i Serbami (Radnicki 1923). 4-1 w dwumeczu z SJK i tylko 1-0 w poprzedniej rundzie pokazuje, że Farerzy są mocno skupieni na obronie i starają się najpierw nie dopuszczać do straty bramki a dopiero później biorą się za atak.

Mój typ na dzisiejsze spotkanie to wygrana gospodarzy. Spodziewam się podobnego scenariusza ze strony Klaksvik jak w poprzedniej rundzie i skromnego zwycięstwa u siebie, aby trochę spokojniej przystępować do rewanżowego spotkania.

Do góry Bottom