>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III runda kwalifikacji Ligi Europy [05.08.2025 - 14.08.2025]

stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka NożnaLiga Europy UEFA
Godzina: 21:00
Spotkanie: Legia Warszawa-AEK Larnaka
Typ: 2 połowa liczba goli Legia Warszawa / over 1.5
Kurs: 2.92
Bukmacher: Superbet

Zgadzam się z analizą wyżej że nie takie rzeczy się już w futbolu zdarzały i mam nadzieję że drugiego takie spotkania jak na Cyprze w wykonaniu Legii dziś nie będzie i Legia pomimo porażki 1:4 to jest w stanie tutaj powalczyć i kto wie przejść do dalszej fazy rozgrywek , ciekawą ofertę ma Superbet a już na dwie bramki Legii w drugiej połowie to aż nie można obok tego przejść obojętnie , Legia wiadomo musi strzelić 3 bramki nie tracąc ani jednej aby wyrównać rywalizację z AEK , w poprzedniej kolejce z Banikiem u siebie 2:1 obie bramki 2 połowa , ostatni mecz ligowy u siebie z Katowicami 3:1 a dwa gole ba nawet w 95 i 97 minucie gry tak więc chcąc awansować to trzeba parę bramek strzelić a liczę że dwie będą miały miejsce w drugiej połowie , po takim kursie aż trudno nie zagrać !

maarcin14 1,9M

maarcin14

Użytkownik
Godzina: 19:00
Spotkanie: FC Noah - Lincoln Red Imps
Typ: Lincoln Red Imps strzeli gola
Kurs: 1.72
Bukmacher: Betclic

Witam, w czwartek sporo meczy, ale ciężko było mi coś znaleźć. Zdecydowałem się na mecz z 3 rundy kwalifikacji do Ligi Europy pomiędzy FC Noah a Lincoln Red Imps, który rozpocznie się o 19 i typuję w nim że goście strzelą gola. Obie drużyny są praktycznie amatorskie w tym środowisku, gospodarze grają w lidze armeńskiej, goście w lidze gibraltarskiej. Lincoln Red Imps potrafił zremisować z nimi u siebie 1:1, wcześniej z Crveną Zvezdą Belgrad u siebie tylko 0:1, na wyjeździe 5:1. Jeśli chodzi o wyniki z poprzedniego sezonu, to bardzo rzadko kończyli mecz bez gola. Dla piłkarzy gości taki mecz to jest olbrzymia szansa, myślę że będą w stanie strzelić gola. I tak typuję.

Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Noah-Lincoln TYP 1/ over 1,5 gola Noah kurs 1,50 6/10 g.19.00

PS: Jestem na wakacjach więc wkleje post z netu ale zasadniczo z wszystkim się zgadzam. Gospodarzy w mojej kombinacji zagrałem już dwa dni temu wiec kurs może się różnić z aktualnym.

"Czas na kolejny wybór Noaha..

Podsumowując, Noah to armeńska drużyna, ale dysponująca dużymi środkami finansowymi w porównaniu ze średnią w regionie. Ambicje są jasne – grać regularnie w Europie i zdominować ligę krajową. Zatrudnili bardzo profesjonalną kadrę i pozyskali zawodników z wysokimi ligami. Podpisali kontrakt z Jakolisem i Grgiciem, którzy zdobyli uznanie w Chorwacji, a ostatnio z Mulahusejnoviciem, strzelcem bramek z Zirinjski. W pomocy mają Yana Etekiego, który ma uznanie w La Liga, i kilku innych, takich jak boczny obrońca Eric Boakye z Cypru itd.

Trener Sandro Perković prowadził Rygę i Dinamo Zagrzeb, osiągając dobre wyniki w obu drużynach. Zasadniczo wie, jak budować te dominujące drużyny w regionach. Rozumiem, co Noah próbuje zrobić, stając się w pewnym sensie nową, konkurencyjną drużyną w reprezentacji Europy Wschodniej i Kaukazu.

Lincoln zazwyczaj „żyje” na własnym boisku w Gibraltarze, w tych gorących warunkach. Wynik 1:1 nie był dla mnie zaskoczeniem, dlatego nie odważyłem się postawić na Noaha w Gibraltarze, ale u siebie sytuacja się zmienia. Lincoln jest bardziej pasywną drużyną na wyjeździe i nie powinien sobie poradzić z takim przeciwnikiem. Prawdę mówiąc, Noah również w Gibraltarze całkowicie dominował na boisku, a wynik 1:1 był niesprawiedliwy, bardziej zbliżony do 1:4 niż do remisu. W ostatniej minucie, dzięki VAR, anulowali nawet gola.

Podsumowanie : Nie mam tu wiele do przemyślenia. Noah był znacznie lepszy na wyjeździe i powinien spokojnie pokonać Lincolna u siebie. Noah -1 AH to mój typ, ale szczerze mówiąc, kuszące jest spróbowanie wyższych kursów."

Pzdr/Psycho.

Otrzymane punkty reputacji: +2775
sunxl 2,6M

sunxl

Typer
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Legia vs AEK:
Legia powyżej 7.5 rzutów rożnych @2.35
Legia powyżej 8.5 rzutów rożnych @3.10
Legia powyżej 9.5 rzutów rożnych @4.30
Superbet

Czy uda się Legii odrobić straty? Wątpię, ale powinniśmy spodziewać się naporu Wojskowych, szczególnie przy Łazienkowskiej.

Gospodarze w tej kampanii potrafili wykonywać spora ilość kornerów. 13 z Arką, 7 z Koroną, czy 9 z Banikiem. 1 strzelony gol nie wystarczy, więc do samego końca spotkania będzie trzeba gonić. Uważam, że AEK nie będzie zbytnio zainteresowana piłką i posiadanie będzie po stronie Legii.

Otrzymane punkty reputacji: +740
little-dj 296,5K

little-dj

Użytkownik
Piłka nożna - Liga Europy, kwalifikacje
Legia Warszawa
-
AEK Larnaca

Kto więcej celnych strzałów (OPTA): Legia Warszawa @ 1.57, Betfan

Nie mam wątpliwości, że u siebie Legia będzie bardziej nakręcona - ten pierwszy mecz to był blamaż, szanse na awans i tak są nikłe, ale nawet w pierwszym meczu przy tym wyniku mieli tylko dwa strzały mniej niż AEK. Można by w różnoraki sposób podejść do tego meczu, czy typując zwycięstwo Legii, czy awans, ale celne strzały wydają mi się tutaj najbezpieczniejsze przez wzgląd na wynik pierwszego spotkania. U siebie Legia i z Banikiem, i z Aktobe notowała więcej strzałów celnych, a tam nie musiała nadrabiać takich strat. AEK znowu na wyjeździe odwrotnie, w obu spotkaniach pod względem tej statystyki wypadała gorzej, a w żadnym z nich nie musiała po prostu dociągnąć zaliczki z pierwszego spotkania. Spodziewam się tutaj zwyczajnie obrony i jak najmniejszego podejmowania ryzyka z przodu przez gości.

ferguson2 1,2M

ferguson2

Typer
Godzina: 18:00
Spotkanie: Midtjylland - Fredrikstad
Typ: over 4.5
Kurs: 3.50
Bukmacher: fortuna
Analiza: Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem terazniejszych gospodarzy 3:1. Fredrikstad miał swoje szanse, ale dzisiaj mają jeszcze okazję żeby powalczyć o awans. Duńczycy grają ofensywnie na swoim obiekcie w tym sezonie I wyniki to potwierdzają. Fredrikstad musi się tutaj bardziej otworzyć i wtedy mam nadzieję, że mecz będzie ofensywny po obu stronach boiska.

F 222,2K

FanGkstychy73

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Legia Warszawa-AEK Larnaka
Typ: BET BUILDER
1.połowa - Legia Warszawa - liczba goli: powyżej 0.5
Legia Warszawa - liczba rzutów rożnych: powyżej 5.5
Zawodnik - Liczba celnych strzałów: Nsame, Jean-Pierre - Powyżej 1.5
Liczba kartek: powyżej 4.5
Kurs: 5.75
Bukmacher: Superbet
W pierwszym spotkaniu w 1 połowie Legia nie grała źle i miała szansę prowadzić. W 2 połowie odcięło Wojskowym prąd i dostali bolesne baty od cypryjskiego zespołu. Typowy eurowpie.. Efekt: potrzeba 3 bramkowego zwycięstwa Legii aby doprowadzić dziś do dogrywki.
Legioniści będą musieli od początku narzucić wysokie tempo, aby szybko zdobyć bramkę. Legia potrafi nabijać różne. U siebie w tym sezonie było 5, 13, 5, 8 rogów.
Arbitrem spotkania będzie łotewski sędzia Andris Treimanis. W tamtym sezonie gwizdał w 7 spotkaniach eliminacyjnych do i w fazach europejskich pucharów i karał piłkarzy 55 żółtymi i 3 czerwonymi. W pierwszym spotkaniu na Cyprze było 5 żółtych i 1 czerwona. Dziś będzie większe ciśnienie i nerwy. Legia będzie nerwowo grać żeby szybko odrobić straty a zespół z Cypru aby obronić zaliczkę z pierwszego spotkania. Mogą pojawić się pyskówki. Nadzieja Legii na próbę odrobienia strat bramkowych jest m.in w Nsame
który dobrze spisał się w 1 meczu.
Z fartem 👍 💪

Do góry Bottom