Witam wszystkich bardzo serdecznie to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość jeśli coś będzie nie tak ???? Przeglądając ofertę na czwartek z
LE widzę kilka ciekawych meczy które mogą dać zysk wg. mnie jest to 10 meczy ale ponieważ trzeba się liczyć z niespodziankami wybiorę 5 które uważam za najciekawsze i warte ryzyka.
Mecz nr 1
Oleksandriya- Hajduk typ 2
Według mnie faworytem jest drużyna z Chorwacji nie grają może widowiskowo ale skutecznie w
LE na wyjeździe remis z Iasi drużyna również niezłą, u siebie nie pozostawili im złudzeń byli drużyną lepszą w dwumeczu i awansowali, Liga Chorwacka dopiero zaczęla Hajduk pewnie wygrał 2:0 także są podbudowani w przeciwieństwie do rywali przegrany przedsezonowy sparing z Jagielonią oraz pierwszy mecz w lidze gdzie zostali wręcz zdemolowani przez drużynę Dynama Kijów głośno mówi się o upadku ligi Ukraińskiej poza czołowymi zespołami reszta ma problemy finansowe także sytuacja niewesoła dlatego wg mnie drużyna ze Splitu powinna spokojnie to wygrać bardzo prawdopodne zdarzenia do tego meczu to także PONIŻEJ 2.5 goli oraz DOKŁADNY WYNIK 0:1 lub 0:2
Mecz nr 2
Jelgava - Beitar Jerozolima Typ 1x
Według mnie niesłusznie faworytem uznawana jest tu drużyna z Jerozolimy a dlatego iż Beitar ma wyraźne problemy na boiskach rywali i nie jest drużyną która w Lidze Europy będzie dawała z siebie 200% na wyjazdach dodatkowo drużyna z Izraela nie jest w rytmie meczów ligowych a rywale z Łotwy tak , pokonujac u siebie 3:0 Slovan pokazali że u siebie są mocni i trzeba się z nimi liczyć tymbardziej dziwi kurs na Beitar ten typ biorę w ciemno ????
Mecz 3
Zhodino- Rapid Wiedeń Typ połowa/koniec Rapid/Rapid
Różnica klas jeśli chodzi o siłe zespołów Rapid fantastycznie zaczał sezon wygrywając 5:0 na wyjeździe , drużyna z wiednia wogóle jest jednym z bardziej overowych zespołow w swojej lidze sądzę że będą chcieli do przerwy rozstrzygnąć mecz tak aby w 2 połowie spokojną grą oszczędzac siły na weekendowe starcie w lidze austriackiej ich rywale też notują niezłą serię 3 meczów wygranych jednakże wydaje mi się że Rapid to za wysokie progi na drużynę z białorusi która niedawno uległa drużynie z Soligorska 1:3 czyli drużynie która już w
LE nie gra.
Mecz nr 4
Videoton-Midtjytlland typ 2
Na początek drużyna z Dani fantastycznie zaczęli sezon ostatni mecz z Nordjesland majstersztyk i to na wyjeździe druzyna gospodarzy wogóle nie istniała pewna wygrana 0:4 świadczy o sile tej ekipy są zdolni do świetnhych wyników a drużyna taka jak Videoton to doskonały rywal do ofensywnej gry nie przekonuje mnie ich gra niby wygrali 2:0 z drużyną Cukaricki jednak 3 następne mecze to porażka i 2 remisy bilans średni dlatego wydaje mi się że drużyna Danii powinna się uporać z rywalem.
Dla odważniejszych polecam połowa/koniec Midtjylland/Midjytlland.
Mecz nr 5
Admira-Liberec Typ 1
Drużyna z Austrii u siebie jest dosyć mocnym zespołem 4 ostatnie mecze to wygrane natomiast Liberec przygodę z
LE dopiero zaczyna ostatnie mecze sparingowe ze zmiennym szczęściem no i to tylko mecze sparingowe nie wiadomo co drużyna zaprezentuje w meczu o stawke, jednakże jest to mecz na wyjeździe zatem nie wiem czy są aby w odpowiedniej formie aby odrazu powalczyć o cokolwiek na terenie rywali liczę na skromne 1:0 dla drużyny z Austrii .
Zapraszam do komentowania typów a także dodawania swoich propozycji do wyżej wymienionych meczów każda opinia jest cenna może się myle i ktoś ma lepsze propozycje dla tych typów , mam także pytanie czy ktoś wie skąd taki kurs na Rijeke w meczu z Tureckim Basaksehirem , potęga jakąś nie są a kursu są co najmniej jakby grała drużyna z Litwy z wicemistrzem kraju . ????