Ale jak ja widzę takie komentarze to mnie strzela... bo lepsza od rio ave? arguemnty LEPSZA JEST I TYLE..
i dobrze ze mowili ze jaga odpadnie nie było presji i tyle.. sam pisalem ze Jaga spokojnie powalczy i tak sie stało, bo ktos zobaczył, że nigdy nie wygrali z
Portugalia Polacy, ze porto sporting, dobra ekipa, wiecej kosztuje itp.. boisko pokazalo jaka tam jest budowa zespolu, zmiana 1/2 skladu a w gent czy tam genk? odeszlo dwoch kluczywoych obroncow, trzeci kontuzjowany dochodzi za niego platsun z bulgarii a wiadomo jaki tam poziom jest.. moze i dobry ale kto wie czy bledow nie popelni jak mu franek albo novi pokreca.. srodek pola i bramkarz na wysokim poziomie.. skrzydła? odeszło dwóch kluczyowych, ktorzy mieli przy udzialu 20 bramek w lidze? a za nich kto ? jakieś sredniaki... jak weszli w ten sezon? Porażka ze St. Liege 3:2.. Remis na farcie z Waregem? Na wyjazdach w tamtym sezonie ? 5-5-5 no to graja na piątke..Moim zdaniem dziś Jaga to weżmie... trener bardzo dobry, przyszedł z Głogowa gdzie spędził duuużo lat od 3 ligi albo 4 do 1ligi... coś z niczego.. tutaj dzis problem bedzie z prawa obrona bo nie mam pojęcia jak ten Islandczyk zagra jak będzie musiał ale viking sie postara...