>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III runda eliminacji Ligi Mistrzów (Rewanże) 06-07.08.2013

Status
Zamknięty.
omerta 968

omerta

Użytkownik
Zenit St. Petersburg – FC Nordsjaelland

Przed tygodniem wicemistrzowie Rosji wygrali w Danii (1-0), ale nie był to rewelacyjny występ rosyjskiej ekipy. Znaczącej przewagi nad rywalem nie mieli – raczej powiedziałbym, że mecz był wyrównany. To duża niespodzianka, biorąc pod uwagę możliwości obu drużyn, ale nieco mniejsza, kiedy spojrzymy na to, co w tym sezonie prezentuje Zenit. W minioną sobotę zawodnicy Spallettiego wygrali z Wołgą (3-1) i sugerując się wynikiem, można stwierdzić, że było to przekonujące zwycięstwo. Tak nie było, bo bramki na 2-1 i 3-1 padły dopiero po 80. minucie (hat-trick Danny’ego). Włoski trener wciąż szuka optymalnego zestawienia swojego zespołu i nie do końca może trafić (z Wołgą zagrało czterech piłkarzy, których zabrakło w składzie od pierwszych minut z FC Nordsjaelland). Osobiście w tym momencie nie mam przekonania do Zenita. Tej drużynie moim zdaniem brakuje zrozumienia. FC Nordsjaelland dalej zalicza złe występy w lidze (w weekend była porażka z Aarhus), ale ja sądzę, że w Rosji się postawi, tak jak miało to miejsce w Danii. Kursy na małą ilość bramek w tym spotkaniu są naprawdę atrakcyjne.

under 2,5 @ 2.60 unibet (2/10)
under 3,5 @ 1.67 unibet (4/10)

FH Hafnarfjordur – Austria Wiedeń

Spotkanie drużyn, których możliwości na arenie europejskie są ograniczone. Austria wygrała pierwszy mecz (1-0), mając ogromną przewagę przez całe 90 minut. Skromne zwycięstwo stawia austriacki zespół mimo wszystko w trudnej sytuacji. Wystarczy błąd, chwila dekoncentracji i rywal może wyrównać stan spotkania. Islandczycy tydzień temu oddali tylko i wyłącznie jeden strzał. Ta statystyka mówi wszystko o potencjale tego zespołu. Jest on naprawdę ograniczony. W rodzimej lidze FHH nie ma sobie równych (obecnie pozycja lidera i trzy wygrane z rzędu), ale europejskie puchary to zupełnie inna bajka. Zresztą, piłka w islandzkim wydaniu ligowym, a reprezentacyjnym, to dwa różne światy. Austria na krajowym podwórku jak na razie nie zachwyca i skromny triumf nad FHH też nie wziął się z niczego. Dlatego też uważam, że w spotkaniu, co tu dużo mówić – dwóch bardzo przeciętnych (w europejskim futbolu) ekip może nawet dojść do niespodzianki. FHH nie ma nic do stracenia – będzie atakować, a forma defensywy Austrii (trzy bramki stracone w ligowym meczu z SV Ried w ubiegły weekend) też nie należy do najwyższych.

obie strzelą bramkę @ 1.615 sportingbet (4/10)
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
IF Elfsborg - Celtic Glasgow​

Po raz kolejny zamiast stawiania na win konkretnej drużyny stawiam parę groszy na inny według mnie pewny typ z nieco wyższym kursem a konkretnie na strzelca bramki a jeszcze bardziej konkretniej to na bramkę zdobytą przez Georgiosa Samarasa który wprawdzie nie grał w ostatnim ligowym meczu ale to chyba z racji tego że trener go oszczędzał przed tym właśnie spotkaniem i raczej napewno zobaczymy go w podstawowej jedenastce. Pierwszy mecz obu drużyn to dosłownie obrona Czestochowy w wykonaniu Szwedów którzy nawet nie oddali jednego celnego strzału na bramkę Szkotów,Celtic mimo bardzo defensywnej gry Elfsborgu strzelił wkońcu bramkę i osiągnął zakładany cel czyli wygrał mecz. W dzisiejszym spotkaniu to gospodarze muszą zacząć atakować aby awansować dalej a Celticowi wystarczy wywieść stąd remis, czy jednak faktycznie Elfsborg stać na zwycięstwo? jakoś mi sie nie chce w to wierzyć będą oczywiście próbowali atakować bramkę gości lecz każdy taki daleki wypad spod swojej bramki może się skończyć dla nich stratą bramki na to własnie liczę ja i zapewne trener Celticu Neil Lennon czyli na kontry a ja jeszcze dodatkowo na kontrę z bramką Samarasa który jest szybkim piłkarzem, w pojedynkach też sobie radzi a dodatkowo posiada jeszcze jeden atut mianowicie taki że ma wysoki wzrost 193 cm który idealnie nadaję się zdobycia bramki dzięki rzutowi rożnemu który zapewne będzie nie raz wykonywany więc szansę na zdobycie bramki wzrastają,dlatego osobiście pobieram ten typ i liczę że spokojnie wejdzie

Mój typ:
Georgios Samaras zdobedze bramkę - TAK⛔⛔⛔
kurs:3.75
Unibet
Były sytuacje ale niestety nic z tego nie wyszło

Otrzymane punkty reputacji: +2
maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Jeżeli uważasz , że Samaras jest szybki to mamy względne pojęcie o szybkości. Samaras dużo robi dla drużyny , ale mało strzela jak na napastnika.
Widziałem z nim kilka spotkań bieg i zryw miał naprawdę szybki chociaż czasu mu nie mierzyłem. Fakt bramek nie strzela non stop ale od czas do czasu strzeli jakąś bramkę na to liczyłem i dzisiaj ale niestety nie potrafił wykorzystać swoich okazji

Otrzymane punkty reputacji: +1
staleczka1947 34

staleczka1947

Użytkownik
Lech- Zaligris- goście nie strzelą -1,75
Moim zdaniem,to bardzo dobra opcja z dobrym kursem. O Litwinach nie będę się zbytnio wypowiadał,bo nie oglądam ich w ogóle . Wiem za,to jak w tyłach gra &quot;Kolejorz&quot;. Obrona dzisiejszych gospodarzy składa się z : Kotora( po kontuzji Jasmina,to Krzysiek wywalczył sobie miejsce)- Keba,Kędziora(możliwy występ Henriqueza,ale dopiero co wrócił po kontuzji ,a Tomek gra dobrze),Kamiński,Wołąkiewicz. Specjalnie wyróżniłem Marcina,gdyż będzie grał za Arboledę,który popełniał dużo gaf . Ta formacja prezentuje się bardzo dobrze w moich oczach. Popatrzycie w statystyki i napiszecie : &quot;co on wypisuje,przecież Lech w 3 z 4 meczy tracił bramę&quot;,jako,że jestem fanem Lecha,to oglądałem każde spotkanie i bramki dla rywali tracone były zazwyczaj przez indywidualne błędy. Mianowicie:
Z Ruchem brama stracona w ostatnich minutach po strzale z dystansu,piłka po drodze odbiła się od nóg zawodników i totalnie zmyliła Kotora.
Z Litwinami- błąd Manuela,którego zastąpi dużooo pewniejszy &quot;Kamyk&quot;.
Z Cracowią zagapił się Kotor(głęboko wierze,że nie powtórzy się to).
W ostatnim meczu z Zagłebiem,ta formancja,którą wcześniej wymieniłem zagrała na 0 z tyłu nie dając stworzyć Lublinianom klarownej okazji . Na wygraną Lecha nie gram,gdyż &quot;Kolejorz&quot; w ofensywie gra padakę.
Club Brage - Śląsk -
hendi na Wrocławian +2 : 1,52 - Śląsk najlepiej zaprezentował się z Polskich drużyn jak dotąd . U siebie zagrali bardzo dobrze wygrywając z Belgami 1-0,a mogłoby być wyrzej,jak i po kontrach mógł WKS stracić bramę. Gospodarze pewnie będą chcieli się zrewanżować za tamten mecz,ale wierzę,że Śląsk zagra kolejny dobry mecz. W krajowych rozgrywkach dzisiejsi goście może nie prezentują się dobrze,ale mecze są lekko odpuszczane właśnie na rzecz awansu do Ligi Europy. Skład Śląska ma duży potencjał,szczególnie w ataku,gdzie jest Plaku ,Paixao,Mila i dynamiczny Sobota ,gorzej prezentuje się obrona,ale mam nadzieję,że będący w dobrej formie Kaźimierczak zabezpieczy środek.
Dodaje jeszcze typ:
Śląsk strzeli gola-tak : 1,62
Głównie liczę na kontry,a polski klub posiada niezwykle szybkich piłkarzy szczególnie na flankach,czyli Sobota i Paxiao ,a i snajper Plaku jest szybkim zawodnikiem i potrafi się urwać co pokazał w pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami . Piłkę dobrze rozgrywają środkowi pomocnicy,czyli Mila i Kaźimierczak .
Do boju polskie drużyny po awans do Ligi Europy !!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom