>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III runda eliminacji Ligi Mistrzów 29-30.07.2014

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Skoro Slovana nie śledziłeś to na jakiej podstawie twierdzisz, że jakość ich gry spadła? Wyszło Ci z fusów czy jak?
Jeśli widzisz jakość w wynikach po 1-0 i 2-0 z mistrzem Walii to może i widać, ale Słowackie kluby od pięknych czasów kiedy nieistniejąca już Petrzałka grała w LM to można powiedzieć prehistoria, kluby na Słowacji aktualnie są bardzo biedne, nawet ambicja nie pomaga, jakoś odbiega od nich Slovan choć sam ma problemy i od paru lat na tle ambitnych zespołów nie potrafi poczynić tak naprawdę nic w Europie. Sądzę że i dzisiaj polegną, a jeśli nie to Sheriff wyjedzie ze Słowacji przynajmniej z remisem.

guernica 584

guernica

Użytkownik
Jeśli widzisz jakość w wynikach po 1-0 i 2-0 z mistrzem Walii to może i widać, ale Słowackie kluby od pięknych czasów kiedy nieistniejąca już Petrzałka grała w LM to można powiedzieć prehistoria, kluby na Słowacji aktualnie są bardzo biedne, nawet ambicja nie pomaga, jakoś odbiega od nich Slovan choć sam ma problemy i od paru lat na tle ambitnych zespołów nie potrafi poczynić tak naprawdę nic w Europie. Sądzę że i dzisiaj polegną, a jeśli nie to Sheriff wyjedzie ze Słowacji przynajmniej z remisem.

Ja nie twierdzę, że Slovan rozbije w puch &quot;szeryfa&quot; ale wypowiadanie się o formie zespołu jak się jego poczynań nie śledzi jest dość ryzykowne. No chyba, że trzeba było coś na siłę napisać. Z czysto piłkarskiego punktu widzenia Slovan w meczu z mistrzem Walii zdobył dla Słowacji 6pkt a śmieszna legia z amatorskim mistrzem Irlandii 4. Wole wygrać dwa razy po 1:0 niż raz 10:0 a raz wymęczony remis. Sam zagrałem na Slovana 1X w parze z 1 na Spartę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdro.

interista18 773

interista18

Użytkownik
Slovan Bratislava - Szeriff Tiraspol
Widziałem Slovana w drugim meczu z TNS-em i zaprezentowali się bardzo słabo. Długo się z nimi męczyli, a wcześniej tak samo mogli śmiało stracić bramkę. Wynik pierwszego meczu także nie świadczy zbyt dobrze o mistrzu Słowacji. Slovan nie ma w kadrze zbyt dobrych i cennych zawodników, o czym świadczy obecność w pierwszym składzie Pernisa czy Cikosa, którzy w polskiej ekstraklasie nie poradzili sobie zbyt dobrze. Obecnie największą gwiazdą zespołu jest Serb Milinković, strzelec czterech z pięciu ostatnich goli Slovana. W meczu wyjazdowym w Walii także był najbardziej aktywnym zawodnikiem. Ogóle liga słowacka jest w dość sporym kryzysie, klubom brakuje pieniędzy i nie mają zbyt dobrej perspektywy na przyszłość. W lidze mołdawskiej jest jeszcze gorzej, jednak tam różnica między Szeriffem a resztą ligi jest ogromna, a na Słowacji Slovan wcale nie jest takim potentatem.
Szeriff pokonał 5:0 w dwumeczu mistrza Czarnogóry, który jest jednak trochę lepszy niż TNS. Szeriffa dawno nie widziałem, więc posłużę się ostatnimi wynikami i kadrą. Znani z gdańskiej Lechii Benson i Ricardihnio, argentyński bramkarz Degra, który regularnie grał w portugalskiej lidze.
Moim zdaniem to Szeriff jest zespołem lepszym kadrowo, ma drugi mecz u siebie, więc taki kurs na ich awans śmiało pobieram. Doświadczenie w europejskich pucharach oba kluby mają mizerne, bo poza eliminacjami rzadko dostawały się do faz grupowych. Za Slovanem przemawia lepszy poziom ligi słowackiej, jednak więcej zalet po stronie naszych południowych sąsiadów trudno mi znaleźć.
Zagrałem kilka dni temu x2 po kursie @1,91 w Uni, jednak kursy sporo spadły, więc na obecną chwilę zdecydowanie lepiej zagrać ich awans. Takie 60/40 na korzyść Slovana w dwumeczu.
Szeriff - awans @ 2 Bet365

legia 122

legia

Użytkownik
Większą zagwozdkę mam z meczami na jutro. Wpadły mi w oczy trzy typy:
Aktobe - Steua 1x 1,85 - pisanie o tym jak wzmocniły się kazachskie kluby to już truizm. U siebie są bardzo groźne, z kolei Steua jakoś bardzo przekonująca w II rundzie nie była. Kurs wydaje się bardzo tłusty.
Aktobe niedawno dostało 7:1 od v-ce lidera tej stepowej ligi !

Transfery rezerwowych graczy z 2 ligi rosyjskiej jakoś przesadnie mocarnie nie wyglądają ! Bądźmy poważni Rumuni są dużo bardziej klasowym zespołem i powinni spokojnie pokryć handi, a kurs wyborny !

Kurs napompowany m in. przez ubiegłoroczną wpadkę Celticu z inną kazachską drużyną , także ogromne value !

trzeci3 54

trzeci3

Użytkownik
AC Sparta Praga - Malmö FF ✅✅✅
Typ: Sparta -1
Kurs: 1,92

Unibet

Tak na szybko bo mam mało czasu. Sparta swoimi poprzednimi meczami zarówno w LM jak i czeskiej lidze bardziej mnie do siebie przekonała. Na ostatnie 5 meczy w obu tych rozgrywkach 4 razy wygrali i raz zremisowali (rewanżowy mecz LM z Levadią, gdzie wcześniej wygrali z nimi 7:0) Malmo natomiast w poprzedniej rundzie wymęczyli zwycięstwo z Ventspils (0:0 0:1). Teraz rywal jest groźniejszy. Pierwszy mecz w Pradze więc Sparta powinna zadbać o wysokie zwycięstwo już teraz zanim pojedzie do Szwecji.

Otrzymane punkty reputacji: +3
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
1-1 z Kalmarem i 1-1 z Bromm.... to kiepskie wyniki do tego zwyciestwo 1-0 na Lotwie po kiepskim meczu u siebie szalu nie widze jakos
Dla mnie Sparta dziś wygra, ale lepiej jak nie masz pojęcia o danej lidze to nie pisz.
Kalmar jest u siebie bardzo mocne, w tym sezonie bez porażki u siebie, rok temu 2.

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Z czysto piłkarskiego punktu widzenia Slovan w meczu z mistrzem Walii zdobył dla Słowacji 6pkt a śmieszna legia z amatorskim mistrzem Irlandii 4. Wole wygrać dwa razy po 1:0 niż raz 10:0 a raz wymęczony remis.
z czysto piłkarskiego punktu widzenia liczy się pragmatyzm, awans to awans, czy po dwóch remisach, czy po jednym i zwycięstwie; jakie to ma znaczenie czy zespół zdobędzie 6 wirtualnych punktów, czy wygra po karnych? żadne. Chyba, że ktoś obstawia peffki, to wtedy to ma dla niego znaczenie
a śmieszna legia z amatorskim mistrzem Irlandii
Pats nie są amatorskim zespołem, zatem nazywane ich amatorami jak się nie wie - albo chce się dopiec Legii - też nie jest na miejscu, Piszesz tak jakby grali z zespołem z ligi fanów

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
W pełni się zgadzam.Sheriff to ciekawa ekipa,w poprzednim sezonie nieźle sobie radzili w LE.Pamiętam mecze z Tromso czy Tottenhamem i jak na drużynę z Mołdawii grali fajną piłkę.Dla mnie lepszym rozwiązaniem jest pogranie właśnie w stronę Sheriffa
+0,5 @ 1.75 ⛔ Pinnacle.
Oprócz tego liczę na Maribor bo u siebie są mocną ekipą i powinni sobie poradzić więc takie handi wydaje się bezpieczne.

Maribor 0 @ 1.73 ✅ Sbobet

R 50

radeknic

Użytkownik
Śmieszycie mnie z meczem Salzburga, każdy wie jak ich mecze wyglądają w 10 grają i w 15 minut 4 bramki strzelają. To jest mega bramkostrzelny zespół. I który jest super taktycznie przygotowany. Sądzę że handicap -1 po kursie 1.9 na betclicu to dość pewna oferta. P.S. To nie jest żaden amatorski zespół. Basel miał szczęście i to wielkie że wygrał w LE w tym roku i to wielkie szczęście. Nie będę się rozpisywał Salzburg spokojnie win i to myślę że -2 też wejdzie ????

contowsky 1,2K

contowsky

Użytkownik
FC Aktobe - Steaua Bucuresti 2 Kurs 1,55 ✅ (W przypadku remisu zwrot)

Co prawda Kazachowie radzą sobie ostatnio całkiem całkiem, ale myślę, że to jeszcze nie ich czas w lidze mistrzów. Steaua póki co bardzo dobrze radzi sobie na wyjazdach, w najgorszym wypadku powinni u Kazachów zremisować, obstawiałbym jednak wynik 0:1 lub 1:2.

FK Karabakh Agdam - RB Salzburg Handicap (1:0) 2 Kurs 1,90 ⛔

Gracze z Austrii bardzo dobrze zaczęli sezon, co raczej nie ulegnie zmianie w meczu z Azerami. Pierwsza bramka dla Salzburga powinna paść jeszcze przed przerwą, a na tym się pewnie nie zakończy. Moim zdaniem mecz zakończy się 2-3 bramkową przewagą gości.

AEL Limassol - Zenit St. Petersburg 2 Kurs 1,50 ⛔

Zenit na początku sezonu prezentuje się pewniej niż Cypryjczycy. Za Zenitem przemawia też większa liczba meczy, którą zdążyli rozegrać w ostatnim miesiącu. Dwa sparingi Limassolu, w tym jeden wygrany (z Ermis FC którzy właśnie awansowali do 1 dywizji ligi cypryjskiej) jakoś mnie nie przekonują. Zenit zacznie pewnie spokojnie, ale w miarę upływu czasu będzie się rozkręcał. Myślę, że można spróbować nawet handicap 1:0.

EDIT: Postawiłem jeszcze na OSC Lille, przynajmniej to weszło, no to 2/2

R 50

radeknic

Użytkownik
Panowie co wy macie 10 lat i obstawiacie z kont rodziców że takie spiny? Mecz trwa zawsze 90 minut. Zachowajcie sobie zbędne komentarze, a co najważniejsze głupie. Po 2 nikt na forum nie karze obstawiać swoich propozycji, typów to nie wiem skąd te pretensje? Tyle w temacie.
Wracając do głównego tematu:
HJK- Apoel -2 @2.20 bet365
Według mnie dość pewny bet. Jak cypryjską ligę możemy nazwać średnią, tak fińską trzeba będzie nazwać dramatyczną(ale i tak nie gorszą od polskiej...). HJK to drużyna która jeszcze rok temu grała na prawdę dobry futbol, teraz? jest gorzej, na prawdę słabo, męczą się z przeciwnikami, pomimo wyników. W Finlandii teraz ciepło także komentarze typu &quot;nieprzyzwyczajeni&quot; są zbędne. Apoel powoli ale do przodu wygrywa. Dobra defensywa, mało traconych bramek. Moje odczucie jest takie że Apoel zagra mały autobus, a kontrataki to coś co bardzo lubią ????

diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
Aktobe niedawno dostało 7:1 od v-ce lidera tej stepowej ligi !
Transfery rezerwowych graczy z 2 ligi rosyjskiej jakoś przesadnie mocarnie nie wyglądają ! Bądźmy poważni Rumuni są dużo bardziej klasowym zespołem i powinni spokojnie pokryć handi, a kurs wyborny !
Kurs napompowany m in. przez ubiegłoroczną wpadkę Celticu z inną kazachską drużyną , także ogromne value !
Tego wyniku z 6 lipca nie brałbym pod uwagę, ponieważ w tym spotkaniu grał drugi garnitur. Z podstawowej jedenastki zagrało tylko 4 zawodników. Ostatnio w lidze remis 1-1 z Irtyszem na wyjeździe, ale też warte zauważenia, że odpoczywali kluczowi gracze. Aktobe to drużyna własnego boiska co pokazuje w lidze. Na 10 spotkań siedem wygranych i trzy remisy. Poza tym w eliminacjach LM. ostatnio u siebie wygrali z Dinamo Tibilisi 3-0 co nie było prostą sprawą. Transfery z drugiej ligi rosyjskiej to fakt, ale póki co sprowadzeni zawodnicy grają na tyle dobrze, że nie ma co umniejszać ich umiejętnościom. Rumuni to nie ta sama ekipa co w ostatnich latach. Aktobe dobre w defensywie, więc stawiałbym raczej na jakiś underek. No chyba, że Rumuni się nie popiszą to mogą dostać od Kazachów parę goli. W kwestii kursu to wygląda on tak jak wygląda, ponieważ żadna z ekip nie dała na razie &quot;dupy&quot; w żadnym meczu eliminacyjnym. Jakiś tam poziom trzymają, więc kursy odpowiednie.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
No i mimo, że ta Sparta weszła, nie sądziłem, że Malmoe tak się rozstrzela... szok. Trochę zagalopowałem się z tym &quot;autobusem&quot; drużyny Malmoe... Na pewno odradzałbym granie dubla Zenitu i Salzburga. Cypryjczycy to ciekawa drużyna, a Azerowie będą gryźli ziemię, żeby nie oddać tego meczu i to u siebie... ludzie, za niskie kursy na drużyny przyjezdne! Przecież to nie są żadni potentaci. Austriacy lubią przerżnąć mecze przed pierwszym gwizdkiem wygrane (dużo niespodzianek z liderami w samej lidze), Zenit też mnie nigdy nie przekonywał. Bardziej opłacalne byłoby zagranie na Partizana z podpórką.
Value widzę w spotkaniu HJK z APOELem. Cypryjskie drużyny jak zwykle niedoceniane, nawet z drużyną (fakt, że sezon w pełni i ogólnie w czubie tabeli są HJK) przeciętnej ligi fińskiej...

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Liga Cypryjska jest bardzo słaba w ostatnim czasie, dość powiedzieć że najlepszym graczem AELu w poprzednim sezonie był... Orlando Sa, tak ten z Legii, za topowego gracza uznawano Helio Pinto (również Legia) a sezon wcześniej gola za golem strzelał tam Bernardo Vasconcelos, obecnie piłkarz Zawiszy.
Po udanym sezonie 2011/2012, gdy APOEL Nikozja awansował do LM (wygrywając po dramatycznym dwumeczu z... Wisłą Kraków), wygrywając tam nawet grupę, kolejne lata były nie udane, porażka z Anderlechtem i brak awansu w 2012/2013, a rok temu Cypryjczycy odpadli ze Słoweńskim Mariborem. Do czego zmierzam? Cypryjczycy mieli dobry jeden sezon, ale od tamtej pory totalnie zawodzą. Nie zdziwi mnie jeśli i tym razem obie ekipy odpadną (swoją drogą, wtf, 2 ekipy w eliminacjach, gdy 2 lata z rzędu się gra tak słabo i nie awansuje do fazy grupowej?), ale przestrzegam przed stawianiem jakiegokolwiek handi. Patrząc po meczach PRAWIE ZAWSZE o awansie decydowała 1 bramka. Ja osobiście w AEL nie wierze, jak tam atak ma robić Łukasz Gikiewicz, to nie wróżę sukcesów.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
A jak teraz stoi duńska liga? Aalborg mistrzem, ale jak sprawdzi sie w pucharach? Ktoś widzial ostatnie poczynania? Formę? Wzmocnienia? Obok Celtiku z podpórką postawiłbym na partizana z podpórką.

legia 122

legia

Użytkownik
Na pewno odradzałbym granie dubla Zenitu i Salzburga. Cypryjczycy to ciekawa drużyna, a Azerowie będą gryźli ziemię, żeby nie oddać tego meczu i to u siebie... ludzie, za niskie kursy na drużyny przyjezdne! Przecież to nie są żadni potentaci. Austriacy lubią przerżnąć mecze przed pierwszym gwizdkiem wygrane (dużo niespodzianek z liderami w samej lidze), Zenit też mnie nigdy nie przekonywał. Bardziej opłacalne byłoby zagranie na Partizana z podpórką.
Liga rosyjska rusza w ten weekend, cypryjska dopiero 23 sierpnia !
Chociażby dlatego warto zagrać Zenit bo są zupełnie na innych biegunach jeśli chodzi o przygotowania do sezonu.

Zenit wydał w tym okienku na transfery ponad 25 000 000 EURO, AEL jest w finansowych tarapatach-stąd m.in. Orlando Sa a wcześniej Dossa Junior w Legii. Ostatnimi czasy cięcia finansowe i osłabianie się, między innymi dlatego wykrwawili się i przegrali mistrzostwo. Dzisiaj Zenit z handi zdecydowanie

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Nie lubię teorii iż ktoś jest bogatszy i jest to atutem to wygrania, ale tym razem zgadzam się z kolegą wyżej. Cypryjczycy już nie od dziś główkują jak to zrobić by nie popaść w jeszcze większe długi bo wtedy droga będzie jedna. Co prawda to jest LM ale oglądałem mecz ostatni AEL w okresie przygotowawczym i jest naprawdę tragedia w defensywie. Zenit z taką siłą napędową z przodu jeśli będzie im się chciało dziś trochę nastrzelają ale na ławce mój ulubieniec Zwijasz Boasz, czyli 1,2-0 dla Zenitu i panowie klepiemy.
Karabakh-Salzburg
Mówię już od dawna Salzburg w ofensywie to są dziki potrafią w osłabieniu nastrzelać kilka bramek w odstępie kilku minut, bardziej zgranej ekipy pod tym względem chyba nie widziałem jaką jest Salzburg.
Dziś zagrają z Bach Bach Karabah, i jak każdy wie u Azerów łatwo się nie gra, trochę ten mecz to loteria , gdyż czysta 2 za niski kurs a z bramkami to równie dobrze może się zakończyć 5-0 dla gości jaki i 0-0. Jednak uważam że Salzburg 3-0 powinien wygrać.

Krysteeek kursy są trochę za niskie zgadza się ale to jest LM i tutaj nie będzie żadnych kalkulacji ze strony Salzburga np: iż 0-0 dobry wynik gramy defensywnie, Salzburg to ekipa która nawet jeśli prowadzi z 4-0 do 1 połowy na 2 połowę wychodzą tak naprawdę by władować rywalowi kolejną czwórkę.Potentem nie są nie mają znanych nazwisk ale sa zgrani i grają dobrze z Azerami powinni sobie poradzić bez jakiś większych problemów.

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Dzisiaj trzeba przyznać wiele ciekawych spotkań w eliminacjach Ligi Mistrzów i niektóre z nich wyglądają całkiem okazale. W większej mierze według mnie dużo spotkań to typowe no-bety, a w niektórych przypadkach faworyzowanie jest zbyt przesadne jak w przypadku drużyny Salzburga, który pomimo tego, że bardzo dobrze wygląda z przodu to nie jestem przekonany czy będą w stanie z pewnością wygrać na tak trudnym terenie jak Azerbejdżan - tamtejsi piłkarze nie mają naszej charakterologii i z pewnością nie położą się na boisku tylko do ostatniego gwizdka będą gryźć przysłowiowy piach. Jestem przekonany, że Salzburg wyjdzie z tego dwumeczu zwycięsko ale myślę, że potwierdzą swoją dominację dopiero w spotkaniu na własnym stadionie.

Jeśli chodzi o zespół AEL-u Limassol to trzeba przyznać, że fantastyczne statystyki na własnym stadionie ale powiedzmy sobie szczerze, że jest to zespół solidny jak na nasze warunki ligowe. Każdy kto chodź trochę interesuje się piłką wie, że na Cyprze zapanował olbrzymi kryzys i większość klubów tamtejszej ligi to po prostu ogórki nie mające nic do powiedzenia w bezpośrednich starciach. Zostało tylko kilka klubów, które mają solidne kadry jak na swoją ligę i dzięki temu obijają słabszych dlatego ich bilans nie robi na mnie żadnego wrażenia. Zenit jest niemiłosiernie mocny kadrowo i nie wyobrażam sobie, żeby nie wygrali dzisiejszego meczu, bo zakupy takie jak Garay - czyli jeden z filarów defensywy v-MŚ robi naprawdę wrażenie, a i cała ich kadra jest bardzo dobra. Warto wspomnieć, że Zenit w ubiegłym sezonie był najlepszym zespołem grającym na wyjazdach w których większość właśnie wygrywał, a bądź co bądź liga rosyjska nie należy do najłatwiejszych.

Widzę również, że dużo osób planuje pogranie Partizana Belgrad, który w zeszłym roku przegrał bezpośrednią rywalizacje z drużyną Crveny, która dostała zakaz występu w europejskich pucharach. Ja ich w kilku spotkaniach w ostatnim sezonie widziałem i nie zrobili na mnie żadnego dobrego wrażenia, a co ważne grali z zespołami z pewnością słabszymi niż Ludogorec. To nie jest ten sam Partizan co kilka lat temu, ciągle wypychają te swoje talenty ale sam zespół nie jest tak mocny jak wcześniej. Za to jeśli chodzi o zespół z Razgradu to odpowiednich angielskiego Manchesteru City - czyli zespołu robionego przy dużym wkładzie finansowym z małą historią. Trzeba przyznać, że wychodzi im to fantastycznie i są w stanie wykładać większe pieniądze na transfery niż Mistrz Polski. Kadra budowana coraz bardziej z głową z genialnymi wynikami w zeszłym roku w europejskich pucharach. Co ciekawe rok temu trafili w 3 rundzie eliminacji na Partizan i dwukrotnie ich pokonali - u siebie i na wyjeździe. Polegli dopiero w 4 rundzie el. LM w której przegrali chyba z najsilniejszym rywalem czyli Bazyleą. Za to w Lidze Europy byli bez wątpienia największą niespodzianką tych rozgrywek, ponieważ swoją grupę wygrali w cuglach zdobywając 16 punktów - remisując zaledwie jeden mecz i tracąc tylko 2 bramki, strzelając ich 11. Za rywali PSV, Odessa i Dynamo Zagrzeb - czyli mniej więcej poziom el do LM. W następnej rundzie pucharowej pokonali Lazio na wyjeździe 1:0, aby następnie zremisować u siebie 3:3. Przygoda drużyny z Razgradu skończyła się na Valencii, która w obu spotkaniach pokonała Bułgarów. Ja jeśli chodzi o te parę to zdecydowanie uważam tutaj Lodogorets za zespół, który powinien być faworyzowany i będę ogromnie zdziwiony jeśli ze swojego terenu nie wywiozą chociaż remisu (mimo wszystko myślę, że wygrają), bo na wyjeździe w Serbii będzie z pewnością gorąco.

Ostatnim spotkaniem wartym ruszenia jest według mnie St. Liege grający naprawdę fajną, ofensywną piłkę z drużyną Koniczynek czyli Panathinaikosem. Jak wiemy Grecy również w ogromnym kryzysie, Olympiakos jest tam teraz hegemonem, a Panathinaikos i inne ekipy w większości walczą o pozostałe lokaty. Sam zespół o wiele słabszy niż był kiedyś, bez większych przesadnych gwiazd - ale jak wiadomo wyjazd z nimi będzie ogromnie ciężki. W każdym bądź razie piłkarsko Standard na pewno lepszy i według mnie to oni są faworytami dwumeczu.

Otrzymane punkty reputacji: +22
lockhit 54

lockhit

Użytkownik
(...)Jak cypryjską ligę możemy nazwać średnią, tak fińską trzeba będzie nazwać dramatyczną(ale i tak nie gorszą od polskiej...)
Witam. Proszę jakiś odnośnik potwierdzający twoją tezę. Albo inaczej... odpowiedz sobie sam na pytanie, kto powinien zatrzymać zbędne i głupie komentarze dla siebie ???? Obejrzyj sobie jakieś spotkanie Veikkausligi, oceń chociażby infrastrukturę stadionową i wróć. Jaki zresztą tam może być poziom skoro występuję ogromna przepaść, pomiędzy wartościami fińskich, a polskich klubów.
---
Osobiście dziś gram overowo w spotkaniu Feyenoord - Besiktas.
O wyprzedaży w Feyenoordzie wiele już tutaj zostało napisane. Z pewnością to już nie jest ta drużyna, która wywalczyła w poprzednim sezonie wicemistrzostwo Holandii. W drużynie gości także mieliśmy kilka pożegnań w tym okienku transferowym, jednak ofensywa Besiktasu została silnie wzmocniona. Przyszedł Demba Ba z Chelsea, za darmo został pozyskany Tosun, który w zeszłym sezonie w lidze zdobył niezwykle cenne 13 bramek, dla walczącego o utrzymanie Gaziantepsporu.
Feyenoord poprzedni sezon w Eredivisie zagrał bardzo dobrze na własnym boisku (13-2-3), zdobywają najwięcej bramek u siebie spośród wszystkich zespołów (44 trafienia!). Niestety, odszedł lider ofensywy drużyny z Rotterdamu, G. Pelle.
Wszystko wskazuje na to, że po dwumeczu Besiktas znajdzie się w kolejnej rundzie. Myślę, że jeśli Besiktas zdobędzie tutaj bramkę to Feyenoord nie pozostanie dłużny, bo w rewanżu na tureckiej ziemi będzie im niesamowicie ciężko.
W zeszłym sezonie obie drużyny odpadły w fazie Play-offs.
Feyenoord przegrał oba spotkania z Kubaniem (u siebie 1:2), natomiast Besiktas mimo zwycięstwa w dwumeczu z Tromsoo (wyjazdowa porażka 2:1), zostało wykluczone z pucharów.
over 2,5 @ 2,10 Betclic / 1:2

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
FK Karabakh Agdam - RB Salzburg ✅✅
1(+1,5) @1,90

Bet365

Wszyscy tak tu faworyzują drużynę z Austrii ale ja raczej pójdę w stronę Azerów. To trudny teren dla każdego zespołu w tej fazie rozgrywek, i nie wierze w to że Salzburg gładko tam wygra kilkoma bramkami, handicup +1,5 daje nam wygrany zakład nawet przy przegranej jedną bramką więc ja pobieram za średnia swoja stawkę. To pierwsze spotkanie w dwu meczu Salzburg nie musi tam wygrać wysoko, mają rewanż u siebie. Ciekaw jestem jeszcze jaka będzie pogoda, bo jeśli będzie grzało porządnie to też duży plus dla gospodarzy.
powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom