>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami III runda Ekstraligi

Status
Zamknięty.
B 56,1K

bartezgambler

Użytkownik
Pedersen poniżej 10,5 pkt - STS 2.01
po dwóch biegach 👍

Nicki bardzo dobrze rozpoczął ten sezon ale dziś w każdym biegu ma zawodników którzy będą w stanie odbierać mu punkty (bieg trzeci ekstremalnie trudny). Typowi może zaszkodzić jakaś rezerwa taktyczna ale uważam że taki kurs to spore value.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1556
S 63K

scrobek

Użytkownik
Dokładnie, inni dają w 5 startach linie 9,5 pkt., a STS dał punkt wyżej i kurs bardzo dobry. Od Siebie dodam jeszcze z STS

Pludra poniżej 2,5 pkt. - STS 2,01 - tutaj idę w opcje, że Kacper pojedzie 2 biegi i potem przewaga Torunia 6 pkt. lub więcej i będzie zastępowany w ramach rezerwy taktycznej

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +835
karfus 132,1K

karfus

Użytkownik
Liczba wygranych biegów (pierwsze 5 startów)
E.Saifutdinov poniżej 2.5 |1.57 | fortuna

Emil będzie miał ciężkie biegi, przynajmniej dwa razy na Nickiego, który jest znakomitym startowcem, do tego pole A, które w Rybniku daje spory handicap, więc z niego może wystrzelić każdy, na 3 biegowe indywidualne zwycięstwa może zabraknąć.

Ostatnia edycja:
K 878

kita07041981

Użytkownik
Michelsen - Dudek 1 Betfan 1,67
Najpewniejszy typ według mnie, Michelsen jest w lepszej formie, ma łatwiejsze biegi a Dudek ma parę Lamberta który zna dobrze ten tor.
Emila bym odpuścił, nie wiem czy dogadał się już z motorami, Pludra wszystko zależy czy pojedzie 12 bieg, nawet jak Toruń będzie miał 6 pkt to czy w tym łatwym biegu go zmienią i stracą rezerwę.

Czugunov +5,5 STS 1,7
Myślę że te 6pkt zrobi łatwy 3 bieg, jak nie wykorzysta szansy to Drabik już czeka.

Otrzymane punkty reputacji: +468
A 544,1K

adams235

Znawca - Żużel
P.Trzesniewski under 3.5 kurs 1.6 Fortuna
Hmm tak sobie wymyśliłem,liczę mocno na Borowiaka który ma lepsze pole w biegu młodzieżowym,stawka jest mega wyrównana w biegu juniorskim i liczę że skończy na max 3 oczkach
R.Thungate under 7.5 kurs 1.88 Fortuna
Narazie świetne mecze w elidze ,w Anglii cieniutko,dziś rywal mocny i mówię sprawdzam kurs bardzo fajny i próbuje,oby tylko nie dostał 12 biegu z taktycznej
P.Dudek over 8.5 kurs 1.5 STS
Liczę na dobry występ ,wszyscy mają linie 9.5 tu 8.5 więc spróbuje ,jeśli 1 zestaw będzie to ma dwa dobre pola,
Dużo dziś zależeć będzie od zestawu,dla typów lepiej żeby 1 zestaw wylosowano

Typy luźne :
J.Kvech over 5.5 kurs 1.67 Fortuna
G.Czughunow under 6.5 kurs 2.02 Superbet
Liga Duńska:
J.Jepessen under 6.5 kurs 1.94 Fortuna
J.Doyle under 10.5 kurs 2.01 Fortuna
Piłka ręczna:
Wybrzeże +2.5 kurs 1.67 Fortuna
Post automatycznie złączony:

I mała poprawka jeszcze
J.Jeppesen under 7.5 kurs 1.75 STS
Dla mnie mały bet dnia,poza jednym biegiem w pozostałych ma mega mocna obsadę a i forma bez szału...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1870
B 101,1K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Holder over 7,5 @1,80 STS

Nie lubie tego zawodnika, jednak linia niska, tor domowy, ma nienajgorszy numer, w pierwszym swoim biegu co prawda jedzie z Nickim na Emila i Lambo, licze chociaz na 1 pkt Kolene dwa biegi ma z Pludrą najslabszego zawodnika gospodarzy i jedzie na Kvecha i Michelsena oraz juniora z Emilem, więc po 3 biegach powinien mieć 5-6 pkt. W 11 biegu w parze z Tungate na Michelsena i Dudka,. Tu tez jakies pkt powinny być . Wydaje mi się że przed nominowanymi powinien 7 ppkt mieć. Więc wystarczy zdobyć jakiś punkt w biegu nominowanym. Gram go w ako bez szalenstw, bo to jest typ bardziej pod ogladanie niż pewniaczek bo Chrispy jest nieprzewidywalny.

Ostatnia edycja:
K 6,8K

KubaGdz

Użytkownik
Emil over 9,5 kurs 1,7 sts
Nicki under 10,5 kurs 1,8 sts
Wszystko w 5 startach
Toruń -7,5 kurs 1,8 sts
Obaj są pisani na liderów swoich ekip. Myślę, ze Emil pojedzie w końcu jak na lidera przystało po wpadce w Gorzowie.
Nicki u siebie w meczu z Gorzowem zrobił 11, lecz jaki Gorzów jest słaby pokazał ostatnio Włókniarz. Myślę że dziś to max co ugra Duńczyk to 10 pkt.

jako mecz obstawiam w graniach Rybnika 40-41 więc handi pokrywałoby się z moimi przemyśleniami.
Zieloności

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2469
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom