Zakładasz z góry ''manewry taktyczne'' więc chyba jednak będzie komu wygrywać? 49-41 będzie dobrym wynikiem dla Wybrzeża.Tylko kto po stronie gospodarzy na te biegi wygrywać? Z jednej strony można liczyć na pewne punkty M.J. Jensena i Loktajeva, u gości na Iversena, Kasprzaka i Klindta. Ja podtrzymuję swoje zdanie z pierwego posta życzę powodzenia
Trzeba zakładać każdą ewentualność. Przy -6 już można zmieniać zawodników i zmniejszyć albo nie powiększać straty co też dodatkowo jest na potwierdzenie mojego typu z handicapemZakładasz z góry ''manewry taktyczne'' więc chyba jednak będzie komu wygrywać? 49-41 będzie dobrym wynikiem dla Wybrzeża.
Jensen z tego co wiem miał nie jechać ,za niego Nielsen to tak na marginesieTylko kto po stronie gospodarzy na te biegi wygrywać? Z jednej strony można liczyć na pewne punkty M.J. Jensena i Loktajeva, u gości na Iversena, Kasprzaka i Klindta. Ja podtrzymuję swoje zdanie z pierwego posta życzę powodzenia
Wrzucę parę przemyśleń zaraz po 13dalas gdzies typy adams na dzisiaj
Becker jedzie w miejsce Polisa.Bydgoszcz (-20,5) - Łódź 1 @ 1.75 Betclic
Łódź bez Beckera, nie widzę kto mógłby tam zdobywać konkretne punkty na gospodarzach, raczej spodziewam się tego, że juniorzy Polonii będą wozić seniorów gości... dla mnie na dziś Łodzianie to główny kandydat do spadku i obstawiam, że nie wyjdą dziś poza 34 punkty.
K. Pieszczek under 9,5 @ 1.50 STS
Rzeszów dawno nie jechał z tak mocnym rywalem w lidze, zeszły sezon wiadomo, na niższym szczeblu rozgrywkowym, a inauguracja ze słabiutką Łodzią myślę, że wlała trochę hurraoptymizmu w głowy kibiców Stali. Dzisiaj w derbach Podkarpacia już tak łatwo nie będzie, ja stawiam na under punktowy Pieszczka - ma z kim tracić punkty i uważam, że nie zanotuje dziś dwucyfrówki.