>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III EDYCJA TURNIEJU FIFY 07

W 2

wislak

Forum VIP
AKTUALNA LISTA GRACZY:

Wiślak-Brazylia-3223289
Grzesio-Włochy-6607621
puzon-Francja-1471106
Patrolinho-Polska-530003
zaszkins-Hiszpania-1008290
Spider231-Argentyna-5412951
maciekluki-Niemcy-6224399
Bógmacher-Portugalia-8334399
Drago-Finlandia-8334631
Benek16-Belgia-6014042
AdrianAZ-Anglia-4224224
Mazaq-Meksyk-6900837
k3dzia-Rosja-3665205

KAZDY Z ZAPISANYCH MA OBOWIAZEK DO NIEDZIELI POTWIERDZIC SWÓJ UDZIAŁ. JEŻELI TEGO NIE ZROBI TO DEFINITYWNIE NIE GRA :mrgreen: MA TO WYŁONIC TYLKO TYCH CO ZAGLĄDAJĄ NA FORUM CONAJMNIEJ RAZ NA 3 DNI BO POTEM JAK MECZE BEDĄ TO KICHA BEDZIE :spokodfhgfh:
Potwierdzac należy tak:
Ja [nick] zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre ???? . bede gral zgodnie z terminami i nie bede oszukiwal. :jezora: Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością :mrgreen:

W 2

wislak

Forum VIP
Ja Wiślak zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre ???? . bede gral zgodnie z terminami i nie bede oszukiwal. :jezora: Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością :mrgreen:

k3dzia 0

k3dzia

Użytkownik
Ja k3dzia zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre ???? . bede gral zgodnie z terminami i nie bede oszukiwal. :jezora: Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością :mrgreen:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ja Grzesio zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre ???? . bede gral zgodnie z terminami i nie bede oszukiwal. :jezora: Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością :mrgreen:

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Ja Mazaq zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre ???? . bede gral zgodnie z terminami i nie bede oszukiwal. :jezora: Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością :mrgreen:

maciekluki 0

maciekluki

Użytkownik
Ja maciekluki zobowiązuje się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre. Będe grał zgodnie z terminami i nie będe oszukiwał. Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Ja [zaszkins] zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre . bede gral zgodnie z terminami i nie bede oszukiwal. Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością
dołączamm sie

spider231 0

spider231

Użytkownik
Ja spider231 zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre ???? . bede gral zgodnie z terminami i nie bede oszukiwal. :jezora: Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością

P 0

puzon

Użytkownik
Ja puzon zobowiązuje się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na grę. Będę grał zgodnie z terminami i nie będę oszukiwał. Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udział i czekam na start turnieju z niecierpliwością

Do góry Bottom