>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

II zlot Forum Bukmacherskie

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Lubelska ekipa - Diuq, Unicaja i Pogromca, zamelduje się w ośrodkowych apartamentach koło godz 13 ???? posiadamy trochę mocniejsze trunki niż te o których piszecie ;)

zanziba 99

zanziba

Użytkownik
Lubelska ekipa - Diuq, Unicaja i Pogromca, zamelduje się w ośrodkowych apartamentach koło godz 13 ???? posiadamy trochę mocniejsze trunki niż te o których piszecie ;)
coś czuje, że panowie jakieś alko zza wschodniej granicy przywiozą ????
u mnie dwa Nemiroffki się mrożą :cool:

unicaja 13,2K

unicaja

Użytkownik
Ja moge tylko potwierdzic slowa kolegi wyzej. Mysle ze niejednego uczestnika zaskoczymy ale pozytywnie rzecz jasna :roll:. Nawet juz spakowalem grzybki marynowane na zagryzke jakby kogos nagle naszla chec na egzotyke :cool:
Takze widzimy sie jutro ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Najwcześniej będzie Kanas któy już jest w drodze ???? I misje ma -&gt; obczaić monopole, markety etc. Cóż u mnie kiilka Piastów się chłodzi (dla Foxa np.), dla Tedzia i Ola się jutro kupi, no i o Sminosie też nie zapomne ???? ????

simons 646

simons

Forum VIP
Ja moge tylko potwierdzic slowa kolegi wyzej. Mysle ze niejednego uczestnika zaskoczymy ale pozytywnie rzecz jasna :roll:. Nawet juz spakowalem grzybki marynowane na zagryzke jakby kogos nagle naszla chec na egzotyke :cool:
Takze widzimy sie jutro ;)
nie zebym pogardzil grzybkami ???? , ale jak jzu tak sie szarpiesz wez ogurasy ????
A lapka Adwokat wezmie pewnie.
A co do dojazdu to Kanas bedzie pierwszy ???? tam o ile sie nie myle 8 czy 9 xD

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Ja jutro będę może o 10 rano, a na pewno o 12 już będę. Dało radę uciec z pracy.
Już z Kanasem się zgrałem i coś pewnie na samym początku się zabrowaruje ;) .
Laptopa też wezmę coś bro jutro pomyślę jak znajdę się w sklepie.

Do góry Bottom