nie wiem
@Madman czemu nie doceniasz BATE, ale mi np. jakoś ciężko uwierzyć, że nie zobaczymy ich w następnej rundzie. O wiele bardziej doświadczona ekipa, u siebie przypadkowy remis, po samobójczej bramce. BATE to ekipa, która regularnie występuje z powodzeniem na arenie międzynarodowej (od sezonu 2007/08 lądowali co najmniej w 3 rundzie
LM, kilkukrotnie grając w rozgrywkach grupowych) Wiedzą o co grają, zjadają ekipę Alakshert samym doświadczeniem i wątpię, że Alakshert ugra u siebie nawet korzystne 0-0. Pierwszy mecz chyba troszkę zlekceważyli, ale dla mnie to
czysty win BATE i kurs @1.75 w
Fortunie pobieram.
Do BATE dorzucam Malmo, lidera ligi szwedzkiej. Malmo w pierwszym meczu niesamowicie cisnęło. ostatnio w lidze troszkę się oszczędzali, choćby Cibicki na ławce. w ostatnich paru sezonach Malmo nie zakwalifikowało się tylko raz do grupowych rozgrywek w Europie i z pewnością w tym roku też nie chcą kończyć przygody po pierwszym dwumeczu. Stąd też myślę, że nie oddadzą tak łatwo kolejnej fazy i od początku od razu przycisną.
czysty win Malmo po @1.88 także pobieram w
Fortunie.
do dubla dorzucam
win Astany, choć
kurs @1.14 dupy nie urywa. Astana ma dobry wynik z pierwszego meczu więc nic nie muszą teoretycznie, ale idąc choćby przykładem BATE jakiś głupi samobój i potem kłopot. dlatego myślę, że na spokojnie, skoro na wyjeździe potrafili tak ich cisnąć to u siebie strzelą spokojnie parę bramek.
stąd na dziś sympatyczne ako @3.75
nie nalegam, ale ja tak to mniej więcej na dziś widzę ????
powodzenia.