A tam ustawki mi wielkie z Dinamo Moskau przegrac to kazdy moze w sparingu, jezeli lubia sie bawic w takie gry to powinni wygrac to po kursie 10 wtedy bym sie zastanawial nad ustawkami.
Nawet nie chodzi konkretnie o ten mecz.
APOEL - Dudelange
W zasadzie nawet nie wiem czemu tego meczu nie wziąłem wcześniej pod uwagę.
APOEL to już spoko klasa jeśli chodzi o sam poziom. Kiedyś można było robić duże oczy, że klubowa piłka na Cyprze gdzieś chce awansować. A tu mamy już solidną firmę, która w ostatniej
LE mocno namieszała.
U siebie w ostatniej edycji euro pucharów;
3-0 TNS
3-0 Rosenborg
2-1 Astana
1-0 YBB
2-0 Oly
2-0 Bilbao
Jedna stracona bramka na tyle spotkań, dla mnie klasa w sama w sobie.
I co najważniejsze kręgosłup pozostał zachowany. Pozbyli się dobrze znanego Iniakiego Aztiza, ale to dobry ruch. Facet jest już coraz starszy i mimo tego że był nie jeden raz pewnym punktem to pewnego pułapu nie przeskoczy. Poza tym wraca Carlao, którego wzięło Torino w zimę za 500 tysięcy a teraz wrócił z powrotem jako wypożyczenie. W Turynie pograł mało, a jak już zagrał to lepiej nie mówić, ale to jednak
Serie A. Jednak taka włoska lekcja może mu tylko wyjść na dobre. A i jeszcze na pewno warto wspomnieć o pozyskaniu Jesusa Rueda, facet po 3 dobrych sezonach w PD w barwach Valadolid, ostatnio 2 pełne sezony w Beitarze. Inna dwójka defensorów co będzie grać to Cypryjczycy, ale mający już po +30 spotkań w kadrze także o ich poziom byłbym spokojny. Bramka to 33 letni Watermann, bronił wszystko w zeszłym sezonie. Największą stratą jest bez wątpienia sprzedaż Sotiriou, najlepszego strzelca za 2,5 miliona do Kopenhagi w miejsce Corneliusena. Ale to mnie w sumie mało interesuje co się będzie działo w ofensywie.
@Nazgul już o tym wspomniał, gorący teren, dobry doping i przede wszystkim temperatura dochodząca dzisiaj do 40 stopni, w czasie meczu ma być koło 31-33 stopni.
Dudelange, śmiesznie to zabrzmi ale dobrze się wzmocnił jak na ich warunki oczywiście. Kto trochę przeżył eLE ten na pewno kojarzy Omara Er Rafika z Differdange. Król strzelców ostatniego sezonu w Luxu. Dzisiaj już w nowym zespole.
Na dzisiaj dla mnie APOEL to zdecydowanie przyzwoita klasa zespołu. I przy tych warunkach + dobre wsparcie fanów nie widzę szans dla gości. Rok temu w Azerbejdżanie gdy Dudelange grało z Qarabachem też brałem brak ich bramki a wynik był taki, że zostali z jednym celnym strzałem i mniej niż 30% posiadania. Teraz jedynie zmieniło się to, że doszedł wspomniany już Er Rafik.
Dudelange nie strzeli @1,8 Totomix
I wziąłem to rano z nadal dobrym kursem jaki jest/był na brak gola Alaszkert. Można coś jeszcze łapać.
Razem
@2,77Toto z odliczonym -12%