>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

II runda kwalifikacji Ligi Europejskiej (rewanże) 22-24.07.2014

Status
Zamknięty.
maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
24.07.2014; 21:15
FH Hafnarfjörður - Niemen Grodno
FH Hafnarfjordur poniżej 2 bramki @ 1,55 BetCity ZWROT

Jestem całym sercem za islandzką piłką, ale rozum jednak podpowiada swoje. W najpóźniej zaczynającym się dziś meczu znalazłem perełkę, którą bukmacherzy bardzo zlekceważyli, i nasza w tym głowa aby to wykorzystać. W pierwszym spotkaniu pomiędzy tymi ekipami rozegranym zaledwie 20 km od naszej wschodniej granicy padł remis bramkowy, dający oczywiście awans wicemistrzom Islandii. Nie zagrali oni jednak zbyt porywającego futbolu, a spotkanie kończyli w dziesiątkę po KONTROWERSYJNYM faulu i wykorzystanym rzucie karnym (na końcu posta skrót spotkania). Co można powiedzieć o ich grze w ataku? W swojej lidze faktycznie, bardzo skuteczni. Ale gdy tylko przyjdzie im się mierzyć z jakimś w miare przyzwoitym rywalem, zaczynają się schody. Grają jednym napastnikiem, który zbyt wiele roboty w spotkaniu nie ma. I najważniejsza informacja - Kristján Gauti Emilsson nie zagra w tym spotkaniu. Zawodnik grający na szpicy, największa nadzieja kibiców na bramki w tym spotkaniu odszedł do NEC Nijmegen. Spodziewałem się wzrostu kursów na gospodarzy, jednak nic z tych rzeczy. Strzelił on bramkę w pierwszej konfrontacji, otwierając wynik meczu. Teraz jednak z formą ekipy z ligi Pepsideild będzie już tylko gorzej. Zapewne nie awansują do Ligi Europejskiej, a i w lidze przyjdzie pora na pierwszą porażkę (póki co świetne statystyki 8-4-0). Bez Emilssona nie powinni istnieć pod bramką rywala i wierzę, że ekipa z miasta oddalonego zaledwie 80km od mojego miejsca zamieszkania będzie w stanie sprawić, co by nie mówić, niespodziankę i wyeliminuje aktualnego lidera ligi islandzkiej. Kusi także zakład nieco mniej pewny, bo na poniżej 1,5 gola po kursie 2,05, ja jednak wybieram bezpieczną opcję z ewentualnym zwrotem. Trzech bramek gospodarze nie strzelą. Do rozpatrzenia także czyste konto przyjezdnych - kurs 6 to spore value : )
Powiem szczerze, że w pierwszym spotkaniu grałem taki sam zakład, tyle że dotyczący bramek drużyny z Grodna. Teraz karta się odwraca, Emilsson nie zagra, a gospodarze będą zagrażać bramce rywala naprawdę sporadycznie i wobec zaistniałej sytuacji stawiam na małą ilość bramek drużyny z niespełna 26-tysięcznego miasta.

https://www.youtube.com/watch?v=lHyu0XxRANE

A 93

ateo87

Użytkownik
co myslicie o
Crusaders kursy na nich ciekawe 1 mecz 0-4 goscie pewnie jakies rezerwy wystawia takiej straty nie odrobia ale moze 1/2-0 u siebie walna kursy fajne ?
Litex Lovech kursy leca na leb na szyje u gospodarzy pewnie sie cos dzieje zlego jeszcze @2 mozna pobrac ... ????

U 170

użytkownik-80336

Użytkownik
To są eliminacje do LE, groszowych i niskich kursów nie ma co tykać ????
Na dziś bez zbędnych komentarzy, proponowałbym: Hafnarfjordur, Trencin, Brommapojkarna, Rijeka, Inter Baku, Mlada Boleslav, CFR Cluj, Sarajevo
Można to poskładać w duble po AKO &gt;4 bądź zagrać systemem 6/8.
czemu trencin i brom..... ?
Brommapojkarna jest po prostu lepszą drużyną (mimo, że teraz w lidze im się nie wiedzie), nie ma co porównywać obu lig, wg tego co podają nie ma być specjalnej roszady w składzie więc możemy spodziewać się podobnej wyjściówki jak w 1 meczu, gdzie szwedzi kompletnie zdominowali grę. Początkowy kurs wynosił 1.7 teraz już ponad 2.2, Crusaders zapowiadają chęć gry w dalszym etapie LE (nie ośmieszajmy się, to niemożliwe), jednak jeśli wyjdą bardzo ofensywnie (co zapowiadają), dostaną bramkę z kontry, a może i nie jedną, na co liczę.
Co do Trencin:
http://www.livesports.pl/mecz/4I6Qoh09/#statystyki-meczu;0
Ponadto od 19 kwietnia tylko 1 porażka, ostatnio są w formie i przede wszystkim w rytmie meczowym (duża liczba meczy na przestrzeni ostatnich 2 miesięcy). Serbska liga oprócz wybijajacego się Partizanu i Crveny jest po prostu słaba, zdecydowanie słabsza niż naszych sąsiadów.
Moim zdaniem nawet rezerwowi powinni to wygrać ????
dzieki za odp ????

Otrzymane punkty reputacji: +18
ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Ferencvaros - Rijeka
Mi podoba się kurs na Rijeke.Spora różnica tutaj jest w grze obu drużyn,co prawda bramkę Rijeka strzeliła pod koniec spotkania ale mieli mnóstwo okazji i dominowali przez całe spotkanie nie pozwalając rywalowi praktycznie na nic.W rewanżu również upatruję ich zwycięstwa bo powinno im się grać łatwiej gdyż w pierwszym spotkaniu Ferencvaros ograniczał się tylko do murowania swojej bramki i wyprowadzania sporadyczynie jakiś kontr a teraz będą musieli się odkryć i liczę,że zespół z Chorwacji to wykorzysta.Jeśli poprawią jeszcze skuteczność która mocno szwankowała tydzień temu to ograją ich także w rewanżu.

Rijeka @ 1.97 ✅
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
ojciechrzestny 37

ojciechrzestny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna: Liga Europejska - Kwalifikacje
Godzina: 20:30
Spotkanie: Koper (Slo) - Neftci Baku (Aze)
Typ: Remis lub Neftci Baku (Aze)

Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Dziś o godzinie 20:30 zabrzmi pierwszy gwizdek rewanżowego spotkania między drużyną Koper(Slo) i drużyną Neftci Baku (Aze).
Tydzień temu wygrała drużyna z Słowenii wynikiem 2:1.
Miałem przyjemność oglądania transmisji z tego spotkania.
I drużyna z Baku zrobiła na mnie nie małe wrażenie.
Po prostu była drużyną lepszą ,ale w piłce nie zawsze grywają ci co przeważają i mają więcej umiejętność.
Obie bramki drużna Koper strzeliła trochę szczęśliwie po błędach obrony.
A przeciwnicy trafili strzałem za 16stki.
Potem jeszcze mieli niniejszym słupek i trafienie z spalonego.
Co do statystyk tamtego spotkania wyglądają następującą.
67% Posiadanie piłki 33%
15 Sytuacje bramkowe 7
(Po lewej stronie drużyna z Neftci)
Myślę ,że nie tylko co mogą ,ale musi atakować drużyna z Azerbejdżanu.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Psychosocial 1,3M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
EUROPA: Liga Europejska - Kwalifikacje
Sligo Rovers-Rosenborg TYP -1,5 Rosenborg kurs 2,80 5/10 g.20.00 1:3 WIN

PS: Mam tu taką analogię. A mianowicie St.Patrick-Legia. Obejrzałem sobie na spokojnie pierwsze spotkania tych czterech drużyn. I wczoraj rewanż na stadionie Shamrock. Moje spostrzeżenia...w tym sezonie Sligo ma o wiele gorszy skład od Patsów. Pozycje w tabeli też. U siebie Sligo z Patsami zremisowało (gol na 2:2 w ostatnich minutach) i przegrało. Na wyjeździe (Setanty nie liczę bo to była parodia a nie mecz):
02.03.14 SUP St. Patricks Sligo Rovers 1 : 0
13.10.13 PIE St. Patricks Sligo Rovers 2 : 0
19.04.13 PIE St. Patricks Sligo Rovers 2 : 0
Reasumując jest gorsze i tyle. Na chwile obecną ma 11 oczek straty. Mało tego, u siebie jakoś nie błyszczy:
06.07.14 PIE Sligo Rovers Cork City 0 : 0
13.06.14 PIE Sligo Rovers Derry City 2 : 2
01.06.14 PIE Sligo Rovers Shamrock Rovers 0 : 1
Teraz ciekawostka, Rosenborg nie przegrał w lidze na wyjeździe od..9 kolejek. chyba przyznacie że to niezły wynik ? Ale idąc dalej już niech będzie że się nie znam na piłce i stawiam Legię na tym samym poziomie co Rosenborg
. Moja strata. I teraz abstrahując że jednak Legia walczy o L.M. a Rosenborg tylko o L.E. dla mnie wnioski nasuwają się same. Jeżeli tylko Rosenborg zechce wygrać to wygra to kilkoma golami jak wczoraj Elka. Ale czy zechce ? Przecież w pierwszym spotkaniu przegrał i to u siebie 1:2. No tak tylko że Rosenborg ma już nowego trenera, mało tego wyczytałem że dla niego minimum to faza grupowa Ligi Europy..
Reasumując...dzisiaj dla mnie Sligo przegra z kretesem a jeżeli goście chcą awansować to wykluczając wynik 1:2, 2:3 (nie chce mi się wierzyć że Sligo tak się rozstrzela) muszą wygrać minimum dwoma golami. Dlatego kurs na czyste zwycięstwo Rosenborg (ok. 1,80) olewam bo uważam że nie ma sensu tak grać. Bo co, Rosenborg wygra np: 1:0 i co to mu da ? Nic. Bo jak pisałem wczesniej nie wyobrażam sobie tego że Sligo coś strzeli (maksymalnie jeden gol i skończy się wtedy minimum 1:3
)
Powodzenia..

Otrzymane punkty reputacji: +4
sergiu 123

sergiu

Użytkownik
EUROPA: Liga Europejska - Kwalifikacje

Sligo Rovers-Rosenborg TYP -1,5 Rosenborg kurs 2,80 5/10 g.20.00
Dobry typ ale może też być dogrywka przy wyniku 1:2 i wtedy lipton a w Betsafe kurs na sam awans Rosenborgu 2,50 więc myślę że to lepsza opcja niż handicap.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom