>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

II runda kwalifikacji Ligi Europejskiej (rewanże) 22-24.07.2014

Status
Zamknięty.
F 72

filip11

Użytkownik
Shakhtar Karagandy (Kaz) - Atlantas (Ltu) 1 1.27
Kazachowe pierwszy mecz na stadionie rywala zakończyli remisem, niemniej jednak byli lepszą drużyną stwarzającą sporo sytuacji bramkowych. Shakhtar z roku na rok się rozwija, widać że budują zespół z ładem i składem, już rok temu niemal sprawili niespodziankę, kiedy to byli o włos od wyeliminowania Celticku Glasgow, zadecydował jednak rewanż rozgrywany w Szkocji, który to przegrali z kretesem.

AIK (Swe) - Linfield (Nir) 1 1.25
Linfield sprawiło sporą niespodziankę wygrywając tydzień temu z AIKiem, można powiedzieć, że Szwedzi się skompromitowali, jednak teraz mają okazję się zrewanżować i trudno żeby było inaczej. Drużyna z Wysp Owczych to półamatorzy, AIK to poukładany zespół, musieli zlekceważyć rywala, jednak aby awansować muszą wygrać i sądzę, że bez większych problemów to zrobią.

Hapoel Tel Aviv (Isr) - FC Astana (Kaz) 1 2.40
Mecz w Kazachstanie pechowo zakończył się dla Hapoelu, bowiem już w 15 min dostali czerwoną kartkę, rzut karny co ustawiło mecz, przegrany aż 3:0. Sądzę, że u siebie są w stanie wygrać, dodatkowo Astana będzie nieco rozluźniona z zaliczką 3 bramek. Wiemy także, jak kiepsko wypadają zespołom z tego rejonu mecze na wyjeździe. Z kolei Hapoel nie ma nic do stracenia i powalczy o zwycięstwo - być może i awans.

Tromso (Nor) - Vikingur (Fai) 1 1.17

Hafnarfjordur (Ice) - Neman (Blr) 1 1.75
Uważam, że pomimo mniejszego budżetu to Islandczycy są lepszą i bardziej ograną drużyną. Właściwe co sezon dobrze wypadają w tych rozgrywkach. Pierwszy mecz zakończony wynikiem 1:1 sprawia, że droga do awansu jest otwarta.

diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
AIK (Swe) - Linfield (Nir) 1 1.25
Linfield sprawiło sporą niespodziankę wygrywając tydzień temu z AIKiem, można powiedzieć, że Szwedzi się skompromitowali, jednak teraz mają okazję się zrewanżować i trudno żeby było inaczej. Drużyna z Wysp Owczych to półamatorzy, AIK to poukładany zespół, musieli zlekceważyć rywala, jednak aby awansować muszą wygrać i sądzę, że bez większych problemów to zrobią.
Dla ekip skandynawskich ważniejsza jest liga krajowa niż puchary europejskie, ponieważ nie mają szerokich składów i finansów na odpowiednim poziomie, by ciągnąć zaprzęg na tylu frontach.
Hapoel Tel Aviv (Isr) - FC Astana (Kaz) 1 2.40
Mecz w Kazachstanie pechowo zakończył się dla Hapoelu, bowiem już w 15 min dostali czerwoną kartkę, rzut karny co ustawiło mecz, przegrany aż 3:0. Sądzę, że u siebie są w stanie wygrać, dodatkowo Astana będzie nieco rozluźniona z zaliczką 3 bramek. Wiemy także, jak kiepsko wypadają zespołom z tego rejonu mecze na wyjeździe. Z kolei Hapoel nie ma nic do stracenia i powalczy o zwycięstwo - być może i awans.
Ten fragment mocno mnie rozśmieszył. Astana zagra ze spiętymi pośladami. Strzelony gol Hapoelowi to w zasadzie jest awans nawet gdy wynik końcowy będzie wynosił 4-1 to awansuje Astana z uwagi na lepszy bilans na wyjeździe. Ekipy z Izreala są znane z tego, że po przegranym na wyjeździe meczu u siebie strzelają dużo bramek. To tylko prokuruje sytuację, że Astana strzeli gola i awans jest jasny. Co do typu, że Hapoel wygra nic nie mam, ale z tym, że Astana będzie grać na luzie to śmiech.

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Krasnodar - Sillamae Kalev✅
Typ: Kalev nie strzeli
Kurs: 2.00
Sz. Soligorsk - Derry⛔
Typ: Derry nie strzeli
Kurs: 1.85
Ako: 3.70
Buk: Sts
Mecz dopiero w czwartek ale warto już dzisiaj pograć te typy, bo na bank polecą w dół.
Więc tak co do pierwszego meczu, to nie ma co pisać jakiś pierdół tylko grać.
Kalev to środek tabeli ligi estońskiej. Pierwszy mecz pokazał ich miejsce w szeregu, i w tym spotkaniu również nie będzie niespodzianki w postaci bramki dla gości. Kurs jaki wystawiał sts na to zdarzenie to kosmos dla porównania bet365 daje 1.18 za to samo.
W drugim meczu zagra 3 drużyna obecnych rozgrywek ligi białoruskiej z 6 drużyną ligi irlandzkiej Derry City, tej samej w której występują Patryki, a więc jest to zespół pół-amatorski. W pierwszym spotkaniu w Irlandii było 0-1. Drużyna z Soligorska w tym sezonie u siebie straciła zaledwie 3 bramki! Zachowując czyste konto z takimi zespołami jak BATE czy D. Mińsk. Patrząc na to jak drużyna gospodarzy radzi sobie na własnym stadionie oraz na to, że Derry City nie zdołało zdobyć bramki w pierwszym spotkaniu u siebie stawiam tutaj na brak gola dla gości.
Dodatkowo zapraszam do odwiedzania tematu:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-scotta-94917-14.html#post4655834
Każdy miesiąc na✅

Otrzymane punkty reputacji: +26
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Zeljeznicar Sarajevo (n) vs Metalurg Skopje kurs: 5.41 edit: 2-2 :/ mysłałem nad x2, ale ryzykowałem, awans mają przy tym wyniku.

Szybka analiza:

Goście to drużyna bardziej doświadczona w pucharach. W pierwszym spotkaniu byli stroną dominującą, ale skończyło się 0-0. Fakt, teraz grają na wyjeździe, ale po takim kursie warto spróbować. Tydzień temu inna drużyna z Sarajeva była faworytem, też miała wygrać, a dostała w czajnik 1-0 u siebie. Teraz może być podobnie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Haugesund v FK Sarajewo
FK Sarajewo kurs: 2,10 buk: Bet365 ✅

Strasznie się zgapiłem i przeoczyłem ten kurs 2,80. Widać, że buki, albo gracze skorygowali go już. Co mogę powiedzieć ? Tydzień temu grając pod wpływem emocji na LIVE, na odegranie wtopiłem trochę kasy na Sarajevie. Okazało się, że fanatyczni kibice wcale nie byli tak fanatyczni, ale przejdźmy do rzeczy. Zagrałem to LIVE bo Sarajevo miało olbrzymią, powtarzam olbrzymią przewagę w posiadaniu piłki, w strzałach na bramkę i optycznie. Przegrali 0:1 podczas jednej z nielicznych kontr Norwegów. 5 minut już na nic nie wystarczyło. To co raziło to brak skuteczności i szczęścia Bośniaków. Typ jest o tyle fajny, że wobec ubogiej oferty na
awans tu tak naprawdę mamy sprawę prostą zwycięstwo jednobramkowe = dogrywka, dwubramkowe = awans, więc tak czy inaczej zawodnicy będą grali wyłącznie żeby wygrać. Z ogólnych podsumowań: Sarajevo 3 drużyna ligi bośniackiej, Haugesund - obecnie 13 zespół ligi norweskiej. Bośniacy mieli sparringi, sezon się dawno skończył, Norwegowie w trakcie. Nie wgłębiłem się w kadrę, ewentualne osłabienia bo i nie gram tego jakoś bardzo mocno i za mniej niż poprzednio, bo 2 zawieść się nie chcę, ale to co widziałem w 1 meczu daje dużo nadziei. Sarajevo miało po prostu miażdżącą przewagę, nie wychodzili z pola karnego przeciwnika. Każdy kto złapał 2,80 niech się cieszy.

Pewny awans w regulaminowym czasie to wygrana 2 golami, można więc pograć powyżej 2,5 gola albo nawet handi, które już też spada. W Bet nie ma ani EH ani AH, w Unibecie jest EH-1 po 3,75, w SportingBet po 4,50 w bah zdjęli było po 6,00. AH:-1 tylko w maratonie po 3,15 i to bym najbardziej polecał ✅. Osobiście jestem zlimitowany w maratonie więc nie mam jak tego grać.

Otrzymane punkty reputacji: +4
aliant 531

aliant

Użytkownik
Hafnarfjordur - Neman Grodno

Faworytem dla mnie jest tu zespół gospodarczy. Islandczycy w pierwszym meczu osiągnęli to na czym im najbardziej zależało - w miarę korzystny rezultat na wyjeździe (1:1). Teraz tylko trzeba będzie to utrzymać a w domu na pewno będzie o to łatwiej zwłaszcza, że podróż przez 3/4 Europy na pewno nie pomoże naszym wschodnim sąsiadom. Białorusini wybitnie nie są w formie. Są obecnie w środku sezonu więc na rytm gry nie powinni narzekać. Jednak ostatni raz wygrali dokładnie 5 spotkań temu. Od tamtego czasu zaliczyli 2 remisy i 2 porażki. Pozycja w rodzimej lidze (8) jak na taki klub jest co najmniej przeciętna. Na przeciwnym biegunie jest Hafnarfjordur, który nie przegrał od ponad 10 spotkań i lideruje u siebie w kraju. Faktem jest, że każda seria kiedyś się kończy, ale myślę, że nie będzie to miało miejsca w tak kluczowym meczu.

Mój typ:
Hafnarfjordur - Neman Grodno 1✅
kurs: 1,75 (Betclic)

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Zawisza Bydgoszcz - Zulte - Waregem ⛔1:3

Najlepiej zaprezentowana druzyna sposrod polskich klubikow . W poprzednim sezonie belgowie ( o ile pamiec mnie nie myli , jesli myli prosze ,mnie poprawic ) walczyli o mistrza , ale sie nie udało i skonczyli w eliminacjach LE . Zawisza w pierwszym meczu niestety przegrała gdzie bramke do szatni zapakował im Plet .
Druzyna z Bydgoszczy nie była wcale strona gorsza bo potrafiła zanotować rownie grozne akcje pod bramka rywali .
W czwartek mecz u siebie , Sandomierski bedzie musiał miec rownie dobra dyspozycje jak w belgi , atut własnego boiska wiec jest szansa na wygraną .
Jesli niebiesko-czarni wygraja sprawia naprawde bardzo miła niespodzanke nam wszyskim .
Typ: ZAWISZA 2,70 oddsring

ujbel 8

ujbel

Użytkownik
Panowie mam pytanko. Co prawda nie oglądałem na żywo meczu Bursasporu z Chikhurą ale zapoznałem się dokładnie ze skrótami z tego meczu:

http://www.youtube.com/watch?v=IrVY7zVJdOc

Dziwny mecz, ponieważ Bursa miała kilkanaście niemalże 100% sytuacji i niestety żadna nie zakończyła się golem dla Turków. Gruzini na ich tle wypadli słabo. Kurs 1,65 myślę, że warty zagrania. Co o tym myślicie?

janek-bambo 136

janek-bambo

Użytkownik
Osobiście uważam , że to będzie podobny mecz do dzisiejszego meczu Legii. Może nie będzie aż tak wysoki wynik jak 0-5 ,ale dwubramkowe zwycięstwo jest bardzo możliwe. Piłkarski potencjał po stronie gości. Podobnie jak ty jestem mile zaskoczony kursem na gości. Handi można próbować.

K 7

klonumk

Użytkownik
Dzisiaj fantastyczny dzień dla graczy. Kto nie wygrał jest niezłym kosmitą. Ogólnie jestem zdziwiony Waszymi typami, ale każdy może mieć swoje. Ja uważam, że mecz w bałkańskim kotle jest nierówny meczowi na dalekiej północy. Dla mnie Haugesund 1, (3,25 kurs obecnie w bet-at-home), dodałem Hapoel T.A. 2,10 oraz Hafnarfjordur-Niemen Grodno x2 2,18 dodatkowo Ruch x2 za 1,72 oraz Rosenborg a to w rozpisie 3 z 5). Szczególnie trzymam kciuki za Chorzowian. Oglądałem ich cały 1 mecz i zawodnicy FC Vaduz wbili dwie mega szczęśliwe bramki (przy drugiej dla mnie to samobój Surmy i to jaki).

interista18 773

interista18

Użytkownik
Stjarnan - Motherwall

Widziałem obszerny skrót pierwszego meczu i pomimo złego dla gospodarzy wyniku 2:2, to Szkoci byli stroną przeważającą i częściej stwarzali sobie okazje podbramkowe.
Ogólnie obie drużyny dochodziły do wielu sytuacji strzeleckich, co było efektem bardzo słabej postawy defensywy Islandczyków, jak i Szkotów.
Islandczycy obie bramki strzelili z rzutów karnych i uzyskali korzystny wynik przed rewanżem. Na usprawiedliwienie Szkotów wpływa także niesłusznie niepodyktowany rzut karny dla nich przy stanie 2:1, kiedy była szansa na wyrobienie solidnej zaliczki przed rewanżem.
Powinien być to dość wyrównany mecz, jednak ze względu na przebieg pierwszego spotkania stawiam na gości DNB i z podpórką.

Motherwell DNB @1,96 Uni ✅ 2-2
Motherwell lub remis @1,50 Uni ZWROT 2-2

+ ✅ FH Hafnarfjordur - awans @ 2,30 Bwin ( grane przed pierwszym meczem -&gt;http://forum.bukmacherskie.com/f88/ii-runda-kwalifikacji-ligi-europejskiej-17-07-2014-a-109760.html#post4640846

Otrzymane punkty reputacji: +8
ujbel 8

ujbel

Użytkownik
Ekipa gości bez dwóch gwiazd Fernadao i Belluschi.
Hmm...kolego dzięki za info ;). A tak z ciekawości, skąd bierzesz takie newsy bo przydałoby mi się też? Jest jakaś strona? Patrzyłem nawet na oficjalnej Bursy i nic nie pisali na ten temat.
Pozdro!

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Chikhura - Bursaspor
Typy: Poniżej 2.5 bramki |1.66| ✅ oraz Bursaspor |1.61| ⛔
Bet365
Na początek dzisiejszego dnia wybrałem pojedynek pomiędzy Gruzińskim Chikhura , a Tureckim Bursaspor , gdzie w pierwszym meczu padł wynik bezbramkowy. Tydzień temu zespół Chikhura postawił tzw „autobus” w swoim polu karnym i choć drużyna Bursaspor ciągle atakowała to nie udało się przebić. Dzisiaj jednak uważam , że przebiją ten autobus choć grają bez swoich dwóch podstawowych zawodników mianowicie skutecznego Fernandao oraz kreatywnego pomocnika Belluschi ,a więc podstawowi i kluczowi gracze w swojej drużynie. Trenera Bursaspor, który trenował reprezentację Turcji ma wielką inteligencję piłkarską i wie także co musi on zrobić, gdzie i kiedy zawodnicy muszą być na boisku , aby odnieść w tym pojedynku dobry rezultat. Myślę, że w tym meczu nie zobaczmy wiele bramek jak to miało miejsce w pierwszym meczu, bo jak powiedziałem Bursaspor zagra bez tak ważnych graczy. Trener gospodarzy zapewnie znów postawi na defensywę i będzie kontrolował kontra ataki. Ja w tym meczu widzę poniżej 2.5 bramki na którego zagram oraz na skromne zwycięstwo graczy z Turcji.

K 7

klodzio

Użytkownik
Kursy na Sarajewo z Haugesund cały czas szły w górę. Wiadomo dlaczego zaczynają wzrastać ? Jakieś osłabienia, czy o co biega...

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Kursy na Sarajewo z Haugesund cały czas szły w górę. Wiadomo dlaczego zaczynają wzrastać ? Jakieś osłabienia, czy o co biega...
Nie mam pojęcia o co biega, ale wczoraj kursy na Legię też szalały od 1,65 rano do 1,80 po południu. Ruchy kursów nie zawsze są spowodowane czynnikami sportowymi. Czasami to sami gracze wrzucając duże sumy doprowadzają do takich ruchów, a czasami bukmacherzy sami podpuszczają. Warto też sprawdzać co się dzieje na betfair. Miałem dołożyć jeszcze i pograć po tym 2,60, ale ostatecznie została stawka jak wcześniej bo mam za mało wiadomości na temat tego spotkania.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Zwykłe prawo rynku, najpierw było ponad 3.00 na gości, co bardziej zapobiegliwi grali od razu, a że było ich sporo, to były duże spadki nawet do niemal 2.00. Teraz rynek odbija powoli do właściwych, czyli 50/50 z ew.wskazaniem na gości.

ujbel 8

ujbel

Użytkownik
Cześć:). Dzięki za odpowiedź. Mógłbyś mi wytłumaczyć jak rozumieć te oznaczenia w nawiasach przy danym piłkarzu który nie wystąpi w meczu?
Dzięki!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom