Haugesund v FK Sarajewo
FK Sarajewo kurs: 2,10 buk: Bet365
Strasznie się zgapiłem i przeoczyłem ten kurs 2,80. Widać, że buki, albo gracze skorygowali go już. Co mogę powiedzieć ? Tydzień temu grając pod wpływem emocji na
LIVE, na odegranie wtopiłem trochę kasy na Sarajevie. Okazało się, że fanatyczni kibice wcale nie byli tak fanatyczni, ale przejdźmy do rzeczy. Zagrałem to
LIVE bo Sarajevo miało olbrzymią, powtarzam olbrzymią przewagę w posiadaniu piłki, w strzałach na bramkę i optycznie. Przegrali 0:1 podczas jednej z nielicznych kontr Norwegów. 5 minut już na nic nie wystarczyło. To co raziło to brak skuteczności i szczęścia Bośniaków. Typ jest o tyle fajny, że wobec ubogiej oferty na
awans tu tak naprawdę mamy sprawę prostą zwycięstwo jednobramkowe = dogrywka, dwubramkowe = awans, więc tak czy inaczej zawodnicy będą grali wyłącznie żeby wygrać. Z ogólnych podsumowań: Sarajevo 3 drużyna ligi bośniackiej, Haugesund - obecnie 13 zespół ligi norweskiej. Bośniacy mieli sparringi, sezon się dawno skończył, Norwegowie w trakcie. Nie wgłębiłem się w kadrę, ewentualne osłabienia bo i nie gram tego jakoś bardzo mocno i za mniej niż poprzednio, bo 2 zawieść się nie chcę, ale to co widziałem w 1 meczu daje dużo nadziei. Sarajevo miało po prostu miażdżącą przewagę, nie wychodzili z pola karnego przeciwnika. Każdy kto złapał 2,80 niech się cieszy.
Pewny awans w regulaminowym czasie to wygrana 2 golami, można więc pograć powyżej 2,5 gola albo nawet handi, które już też spada. W Bet nie ma ani EH ani AH, w
Unibecie jest EH-1 po 3,75, w SportingBet po 4,50 w
bah zdjęli było po 6,00.
AH:-1 tylko w maratonie po 3,15 i to bym najbardziej polecał . Osobiście jestem zlimitowany w maratonie więc nie mam jak tego grać.