Mam ako na undery w
unibecie, bo w becie to nawet złotówki nie mogę na takie taśmy zagrać, dziś dałem poniższe w pinnacle więc te jeszcze można zagrać.
Poniżej 2.5 @ 1.649 D
Piast Gliwice -vs- IFK Goteborg
Poniżej 2.25 @ 1.787 D
MTK Budapest
-vs- Qabala PFC
Poniżej 2.5 @ 1.751 D
Partizan Belgrade -vs- Zagłębie Lubin
Poniżej 2.25 @ 1.724 D
Maribor -vs- Levski Sofia
Poniżej 2.25 @ 1.769 D
PAS Giannina -vs- Odd BK
Poniżej 2.25 @ 1.763 D
Beroe Stara Zagora -vs- HJK Helsinki
Poniżej 2.25 @ 1.740 D
Beitar Jerusalem -vs- Omonia Nicosia
Poniżej 2.5 @ 1.900 D
Dinamo Minsk -vs- St. Patricks Athletic
Poniżej 2.25 @ 1.781 D
Shirak Gjumri -vs- Spartak Trnava
kurs 163
7/10
singlami:
Kalju nie strzeli 1,909
Levadia nie strzeli 1,93
AIK - College Europa obie nie strzelą 1,75
Connah nie strzeli 1,93
Admira - Kapaz obie nie strzelą 1,95
Austria - Kukesi obie nie strzelą 1,7
wszystko betano
under 2,5 w meczach Odd Grenland i Mariboru 2,72
Trnava - Hacken - AIK - Slavia awansują 2,03
Maccabi Hajfa - Lokomotiva - Dinamo Mińsk awansują 2,04
unibet
Mówi się w chuja cięcie też zajęcie, ale to nie moja dewiza.
Obserwowałem (nie z ramienia FIFA) pierwszą rundę kwalifikacji oraz ostatnie lata w
LE na tym z poziomie.
Pierwsze spotkania są pełne zachowawczej gry, nawet u faworytów.
Nie widzę zakładów na rogi Aberdeen czy AIK, a te moim zdaniem po tym co obie te ekipy w meczach u siebie robiły są spokojnie do gry.
AIK nie stwarzał okazji u siebie Bali w pierwszej rundzie, podobnie będzie dzisiaj, kurs jest znacznie wyższy niż ostatnio na brak goli, a ja go nie rozumiem. Tak samo w meczu Admiry,
której rywal i jego rodacy na wyjazdach są po prostu słabi i uważam, że kurs jest on zły.
Teuta dostało ostro w rewanżu poza domem z Kairat, Kukesi też nie powinno sprawić problemów Austriakom.
Kalju zrobiło dwa łamańce w Trakai, dostało też ostro z Dnipro u siebie, gdzie over 2,5 po 1,8 coś zmienił się na over 3 w dniu meczu, nikogo nie zdziwi wysoka przegrana poza domem tej ekipy z solidnym rywalem.
Stabaek odpadł z Connah, ale Vojovidna mam za lepszy team i ten kurs na brak gola mam za zbyt wysoki, niezależnie od tego czy poszedł w górę czy dół, ja po prostu widzę i oceniam czy jest dobry czy zły, tak działam nie patrząc na zdanie innych graczy, polegając na swoje głowie.
Ako na undery to zakład warty ryzyka, bo widzę tam maks 2 zakłady który mogą je utopić.
Mam duże doświadczenia w pucharach, na
LE zarabiam w kwalifikacjach i rzadko wygrywam w fazie pucharowej, nie gram za kasę rodziców czy z wirtualnego stosu na spotkania o których wspomniałem, tylko inwestuje jak Wilk z Walk Street i wierzę, że wróci z dobrym zyskiem.
podpisano Szef Elity.