diegoforlan1
Użytkownik
Dinamo Tibilisi zgodnie z planem bez niepotrzebnych niespodzianek 6-1. Jedna z niewielu ekip, która nie daje ciała na początku.
Czy przypadkiem z zespołu nie odeszło kilku kluczowych zawodników i kadra w porównaniu z poprzednim sezonem nie jest słabsza?Slovan - Ludogorets +0,25 2,18 ibc
Doświadczenie po stronie gospodarzy, forma na podobnym poziomie.
Ludogorets potrafił napsuć mnóstwo krwi Dinamo Zagrzeb rok temu, odpadł bardzo pechowo.
Dla mnie tego meczu jutro nie przegra. Ponadto stawiam na ich awans w tej konfrontacji.
Ludogorets awans 1,9 bwin
Dokładnie. Też miałem grać w stronę Ludogorets, ale jak przeczytałem, że odeszło kilku graczy to zwątpiłem. Gdyby zestawić Ludogorets z ubiegłego roku i dzisiejszy Slovan, to Slovan miałby spore kłopoty. A teraz szanse są wyrównane. Dla mnie mecz No Bet, wynik może pójść w każdą stronę, a najpewniej skończy się remisem.Czy przypadkiem z zespołu nie odeszło kilku kluczowych zawodników i kadra w porównaniu z poprzednim sezonem nie jest słabsza?
Jesteś w dużym błędzie wszystko można sprawdzić na transfermarket. Drużyna ta z roku na rok się rozwija co można wywnioskować po transferach jak i wzroście wartości samej drużyny. Proponuje sprawdzić sobie to na tej stornie co podałem w porównaniu np do Slovana Bratysława. Zgadzam się natomiast z tym że najprawdopodobniej padnie tam remis i myślę że bramkowy, lub mecz zakończy się wygraną drużyny bułgarskiej. Osobiście nie wierzę w zwycięstwo SlovanaDokładnie. Też miałem grać w stronę Ludogorets, ale jak przeczytałem, że odeszło kilku graczy to zwątpiłem. Gdyby zestawić Ludogorets z ubiegłego roku i dzisiejszy Slovan, to Slovan miałby spore kłopoty. A teraz szanse są wyrównane. Dla mnie mecz No Bet, wynik może pójść w każdą stronę, a najpewniej skończy się remisem.
Pieniądze na boisku nie grają. Faktem jest natomiast, że odeszło kilku graczy, co zresztą można wyczytać na transfermaret. Odeszli: Guldan (22/2 obrońca), Genchev (28/3 pomocnik), Argilashki (0/0 bramkarz), Gargorov (22/5 napastnik), Golubović (6/0 bramkarz), Milisavljević (6/0 pomocnik). To, że na ich miejsce kupili nowych nie znaczy od razu, że klub się mega rozwija. Nowi też potrzebują czasu na wpasowanie się w drużynę. Na razie ich gra to wielka niewiadoma.Jesteś w dużym błędzie wszystko można sprawdzić na transfermarket. Drużyna ta z roku na rok się rozwija co można wywnioskować po transferach jak i wzroście wartości samej drużyny. Proponuje sprawdzić sobie to na tej stornie co podałem w porównaniu np do Slovana Bratysława. Zgadzam się natomiast z tym że najprawdopodobniej padnie tam remis i myślę że bramkowy, lub mecz zakończy się wygraną drużyny bułgarskiej. Osobiście nie wierzę w zwycięstwo Slovana
Potencjał wg mnie jest podobny, sezon to zweryfikuje, odeszli ważni i doświadczeni gracze,Czy przypadkiem z zespołu nie odeszło kilku kluczowych zawodników i kadra w porównaniu z poprzednim sezonem nie jest słabsza?
Czeba pominac jeden sprawa,moze duzo ludzi nie wiezon,Ludogorests na sparinghi specialni przgrali duzo match ze Petroul i inni wczroaj tak samo specialni przegrali bo wiezon kto u cebie bede wygrac i awansowac,dlatego ? Bo od ten sezonu Ludogorets właściciel jest Sbobet nie wiedeliscze ? Ludo bede robic co oni muwion,sezonu temu nie ale pilka jest takaPotencjał wg mnie jest podobny, sezon to zweryfikuje, odeszli ważni i doświadczeni gracze,
ale Michel i Zlatinski, którzy przyszli też takimi są.
To jak grają pozostali, którzy przyszli nie wiem, to jak grali, Ci którzy odeszli
oraz sprowadzona ww. dwójka (parę spotkań CSKA jak i Lokomotivu widziałem) wiem.
Dziś znowu stracony gol w doliczonym czasie i to z przewaga gracza na boisku.