Znicz prezentujący solidną formę podejmie dziś na własnym stadionie drużynę Okocimskiego Brzesko. Będzie to mecz pomiędzy 6 a 10 drużyną w tabeli. Moim skromnym zdaniem pozycja Okocimskiego w ogóle nie odzwierciedla poziomu sportowego tego zespołu, który gra kiepsko. Brzesko mierzylo się jak dotąd z niżej notowanymi przeciwnikami stąd dobra seria 4 meczy bez porażki. W ostatnim meczu z Puszczą sędzia wręcz sprezentował zwycięstwo Okocimskiemu dyktujac dla nich rzut karny i pokazując gościom dwie czerwone kartki.
Znicz puka do drzwi czołówki tabeli jednak żeby tam się znaleźć niewątpliwie muszą zacząć wygrywać, szczególnie takie mecze jak ten. Warto dodać iż goście zagrają bez swojego podstawowego bramkarza Sotnickiego.
Historia spotkań zdecydowanie po stronie Znicza, Okocimskiemu specjalnie nie leży ten teren. Jestem wręcz pewien, że Pruszków tego meczu nie przegra. Ja jednak pokuszę się o wytypowanie zwycięstwa gospodarzy.
Znicz Pruszków 1x @1.36 Bet365
Znicz Pruszków 1 @2.05 Bet365
Znicz puka do drzwi czołówki tabeli jednak żeby tam się znaleźć niewątpliwie muszą zacząć wygrywać, szczególnie takie mecze jak ten. Warto dodać iż goście zagrają bez swojego podstawowego bramkarza Sotnickiego.
Historia spotkań zdecydowanie po stronie Znicza, Okocimskiemu specjalnie nie leży ten teren. Jestem wręcz pewien, że Pruszków tego meczu nie przegra. Ja jednak pokuszę się o wytypowanie zwycięstwa gospodarzy.
Znicz Pruszków 1x @1.36 Bet365
Znicz Pruszków 1 @2.05 Bet365