33. kolejki (sobota, godz. 17)
ŁKS Łódź - Radomiak Radom
Śląsk Wrocław - Górnik Polkowice
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Ruch Chorzów
Jagiellonia Białystok - Widzew Łódź
Zawisza Bydgoszcz - Zagłębie Sosnowiec
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Lechia Gdańsk
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Heko Czermno
Szczakowianka Jaworzno - Finishparkiet Nowe Miasto Lubawskie
Polonia Bytom - Piast Gliwice
prosze o komentowanie
a oto moje zdanie na temat 2 spotkan::
ŁKS Łódź - Radomiak Radom dla mnie x2
:zy3ou: :zy3ou: niestety radomiak został pokonany 1:0
jestem kibicem Radomskiego zespołu i miedzy innymi dlatego przewiduje taki wynik. wprawdzie ŁKS jest silniejsza ekipa lecz Radomiak jest dobrze zmotywowany po pierwsze walczy o utrzymanie sie w lidze (miejsce w barazach) a w dole tabeli jest silna rywalizacja po drugie radomiak w poprzedniej kolejce odniosł pierwsze zwycięstwo w tej rundzie i idac za ciosem zremisuje lub nawet wygra z Łódzkim zespołem (takie jest moje zdanie) a przypominam ze remisujac na wyjazdach z silnymi zespołami nie jedna niespodzianke juz sprawił Dla mnie x2
Śląsk Wrocław - Górnik Polkowice czysta 1 hehe ta liga jest nieprzewidywalna
0:1
Ślask gra o ekstraklase na drodze tym razem staje mu Gornik Polkowice bez problemu powinni sobie poradzic i odniesc zwyciestwo przyblizajace ich do awansu
ŁKS Łódź - Radomiak Radom
Śląsk Wrocław - Górnik Polkowice
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Ruch Chorzów
Jagiellonia Białystok - Widzew Łódź
Zawisza Bydgoszcz - Zagłębie Sosnowiec
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Lechia Gdańsk
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Heko Czermno
Szczakowianka Jaworzno - Finishparkiet Nowe Miasto Lubawskie
Polonia Bytom - Piast Gliwice
prosze o komentowanie
a oto moje zdanie na temat 2 spotkan::
ŁKS Łódź - Radomiak Radom dla mnie x2

jestem kibicem Radomskiego zespołu i miedzy innymi dlatego przewiduje taki wynik. wprawdzie ŁKS jest silniejsza ekipa lecz Radomiak jest dobrze zmotywowany po pierwsze walczy o utrzymanie sie w lidze (miejsce w barazach) a w dole tabeli jest silna rywalizacja po drugie radomiak w poprzedniej kolejce odniosł pierwsze zwycięstwo w tej rundzie i idac za ciosem zremisuje lub nawet wygra z Łódzkim zespołem (takie jest moje zdanie) a przypominam ze remisujac na wyjazdach z silnymi zespołami nie jedna niespodzianke juz sprawił Dla mnie x2
Śląsk Wrocław - Górnik Polkowice czysta 1 hehe ta liga jest nieprzewidywalna

Ślask gra o ekstraklase na drodze tym razem staje mu Gornik Polkowice bez problemu powinni sobie poradzic i odniesc zwyciestwo przyblizajace ich do awansu