>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
    Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

• Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

IgrzyskaWedługACP

A 76

acapulco

Użytkownik
Witam bardzo serdecznie wszystkich w moim temacie i jednocześnie zapraszam do śledzenia moich typów w tym temacie tylko i wyłącznie z propozycji olimpijskich. Przed samym startem najważniejszej imprezy dla każdego sportowcy poświęciłem bardzo dużo czasu na to, aby dokładnie przygotować się do tego turnieju i mam ogromną nadzieję że to nie przyjdzie na marne i uda się osiągnąć całkiem solidny zysk.
Cel jaki sobie założyłem tuż przed startem Olimpiady to wykręcenie zysku na poziomie 2500zł co wydaje mi się realnym celem przy odpowiedzialnym stawkowaniu i dobremu doborowi zakładów. Przygotowałem się mentalnie i na pewno gorąca głowa nie pojawi się w tym projekcie. Poświęciłem zbyt dużo czasu na zbieranie informacji, żeby popadać w gorączkę, jaką jest chęć szybkiego odrobienia w razie minusa. Jeśli ktoś jest zainteresowany wspólną grą olimpiady to najlepiej jak będzie trzymał się mojego stawkowania.
Co do dyscyplin to grać będę raczej każdą. Może nie każdy jest wstanie mi uwierzyć że przygotowałem się do takich dyscyplin jak kajakarstwo czy strzelanie z karabinków pneumatycznych, ale zapewniam że poświęciłem ponad 2 miesiące tylko i wyłącznie skupiając się na tym co zobaczymy na igrzyskach. Wydaje mi się że jednak ten czas przyniesie bardzo dobre wyniki z których nie tylko ja ale i wy będziecie zadowoleni.
W pierwszej fazie wpłaciłem do buka 350 ZŁ. Plan jest taki żeby już nie było konieczności dopłacania i mam nadzieję że to się uda.
Jak jesteście zainteresowani to zostawcie łapkę i obserwujcie post ! Proszę też o to , żeby nie komentować tego postu. Każdego dnia będę dodawał jeden komentarz ze wszystkimi propozycjami na dany dzień i właśnie pod tymi moimi komentarzami w odpowiedzi będziecie mogli o wszystko pytać. Skoro ja próbuję podejść do tego mega profesjonalnie to fajnie by było jakbyście również wy tak podeszli do tematu.
Pozdrawiam i mam nadzieję że to będzie iście złota olimpiada !!!
WSZYSTKIE TYPY GRAMY W BET365!!!

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 76

acapulco

Użytkownik
TYP NUMER 1 !!!

Turniej : Igrzyska Olimpijskie
Dyscyplina : Piłka nożna kobiet
Spotkanie/Pojedynek : Zimbabwe - Niemcy
Typ : Asian total corners - Over 11.0 ✅✅✅
Kurs : 1.80
Stawka : 50 ZŁ
Ew.zysk : 90 ZŁ
Pozostały budżet : 300 ZŁ
Wynik : 14 rzutów rożnych
Obecny budżet : 390 ZŁ.

Zaczynamy projekt od jednego ze spotkań w ramach pierwszej kolejki fazy grupowej turnieju olimpijskiego pań w piłce nożnej. To właśnie panie w tym roku inaugurują najważniejszą imprezę dla każdego sportowca. Co do samego typu to wydaje mi się że jest to najciekawsze spotkanie, jakie buki zaproponowały nam do gry w tym spotkaniu. Oczywiście niekwestionowanym faworytem do zwycięstwa w tym meczu są Niemki i nie ma najmniejszej możliwości żeby to spotkanie nie wygrały, jednak granie wysokich handicapów jakoś nigdy mnie nie przekonywało. Tak samo jest i w tym pojedynku. Niby różnica pomiędzy obiema ekipami jest tak ogromna że nasze sąsiadki wygrałyby to spotkanie nawet grając w dziewiątkę na boisku jednak mimo wszystko nie złamię zasady co do wysokich handi i overów i uderzam w kierunku według mnie bardzo nisko ustawionej linii na ilość rzutów rożnych w tym spotkaniu. Myślę że to jak będzie wyglądało to spotkanie każdy może sobie rozpisać jeszcze przed jego rozpoczęciem. Niemiecki piłkarki za pewne od razu zepchną Afrykanki do defensywy i będą bombardowały bramkę jak nas w 45, co automatycznie powinno odbić się nie tylko na bramkach ale także właśnie na cornerach. Gdy przewaga między obiema drużynami jest tak ogromna to zazwyczaj cornerów jest bardzo dużo. Wiadomo wszystko do bramki Zimbabwe nie wpadnie i kilkanaście razy pewnie bramkarka będzie wstanie sparować piłkę na róg. A i Zimbabwe tutaj nie powinno zakończyć z zerem w tej statystyce. Jak oglądałem pojedyńcze piłkarki i to jak grają to o ile w defensywie to myślę że śmiało można powiedzieć że jest to ekipa na poziomie naszej A-klasy o tyle w ofensywie na prawdę nie wygląda to aż tak tragicznie. Dziewczyny szybkie i wybiegane także kondycyjnie nie powinny wymięknąć i no kilka razy pod bramką Niemiecką także powinny się zjawić. Jak dla mnie linia zdecydowanie za niska. Sam tutaj przewidują ok 15-16 rożnych także według mnie jest to idealny bet na dobry początek tych Brazylijskich Igrzysk !​

A 76

acapulco

Użytkownik
TYP NUMER 2 !!!

Dyscyplina : Piłka nożna kobiet
Spotkanie/Pojedynek : Francja - Kolumbia
Typ : 1 ( Asian handicap -2.0 gola ) ✅✅✅
Kurs : 1.85
Stawka : 90 ZŁ
Ew.zysk : 166.50 ZŁ
Pozostały budżet : 300 ZŁ
WYNIK : 4-0
Obecny stan konta : 466.50 ZŁ

Drugim zakładem na jaki się zdecydowałem w ramach pierwszej serii spotkań kobiecego turnieju to pojedynek pomiędzy reprezentującą Europe - Francją, i trzecim przedstawicielu Ameryki - Kolumbii. Przed pierwszym gwizdkiem nie ulega wątpliwości że zdecydowanymi faworytkami do odniesienia zwycięstwa i zaczęcia turnieju z kompletem punktów są Francuzki. Dzisiaj mają okazję do zrewanżowania się swoim rywalką za ostatnie Mistrzostwa Świata, w których były sprawczyniami jednej z największych sensacji przegrywając właśnie z Kolumbią 2-0. Tamto spotkanie można śmiało powiedzieć że było przedziwne. Francuzki tworząc 29 sytuacji brakowych nie były wstanie nic strzelić i raziły nieskutecznością. Kolumbia dwie kontry i dwa gole. Dzisiaj na pewno będziemy mieli inne spotkanie. Obie reprezentacje są w zupełnie innym miejscu. Reprezentujące Europę Francuzki przywiozły w tym roku do Rio jedną ze swoich najmocniejszych reprezentacji w historii i z całą pewnością mogą być czarnym koniem tego turnieju. Wreszcie nie posiadają one tylko pierwszego składu ale również zaplecze wygląda niezwykle mocno. Dziś stają przed wyśmienitą okazją do tego, aby dobrze wejść w turniej i rozstrzelać się na początek. Kolumbia to myślę że nie przesadzę jak powiem że drużyna conajmniej trzy klasy gorsza niż one. Wynik z poprzedniego roku nawet nie powinien być przez nas brany pod uwagę bo to obecnie zupełnie inne zespoły. Wydaje mi się że dzisiaj zagrają bardzo solidny futbol i przynajmniej różnicą trzech bramek wygrają to spotkanie.​

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 76

acapulco

Użytkownik
TYP NUMER 3 !!!
Dyscyplina : Piłka nożna mężczyzn
Spotkanie/Pojedynek : Honduras - Algieria
Typ : 2

Kurs : 2.40
Stawka : 66.50 ZŁ
Ew.zysk : 159.60 ZŁ
Pozostały budżet : 400 ZŁ

Już na samą inaugurację turnieju czeka nas bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie tylko i wyłącznie z bukmacherskiego punktu widzenia. Spotkanie Hondurasu z Algierą powinno być jednym z bardziej wyrównanych spotkań dnia pierwszego. Moim zdaniem faworytami tej potyczki będą Algierczycy i szczerze powiedziawszy ten kursy, który wystawiły buce jest niezwykle atrakcyjny. Zespół prowadzony na codzień przez Pierra Andre Schurmanna od kilku lat systematycznie poczynia duże postępy i myślę że w ich grze widać już rękę trenera z Europy. Pod względem taktycznym są już zdecydowanie bardziej poukładani - w tej ekipie nie wygląda to już tak jak kilka lat temu , gdzie żaden z piłkarzy specjalnie nie przywiązywał wagi do tego gdzie będzie grał tylko można powiedzieć że wreszcie zaczęli Ci piłkarze wypełniać zadania jakie przed meczami nakreśla im Szwajcarski trener. Pod względem czysto piłkarskim na pewno duża przewaga jest po stronie piłkarzy z Afrykańskiej części globu. Co prawda w obu przypadkach mamy do czynienia w większości z piłkarzami grającymi w rodzimych ligach , jednak i pod względem siły Algierska liga jest o co najmniej dwie klasy mocniejsza niż ma to miejsce w Hondurasie. Z tego co zdążyłem się dowiedzieć to Algierczycy bardzo poważnie traktują ten turniej. Przygotowywali się do niego dłuży okres czasu i myślę że widoczne to już będzie właśnie w tym pierwszym spotkaniu. Nie ulega wątpliwości że na papierze są oni ekipą zdecydowanie mocniejszą i teraz jedyną niewiadomą jest to, czy pokażą oni tą różnicę na boisku. Moim zdaniem tak się stanie i odniosą oni niezwykle ważne zwycięstwo dla losów tej grupy. Sama grupa jest dla nich bardzo trudna bo oprócz tych dwóch reprezentacji mamy jeszcze obecnego Mistrza Europy - Portugalię i Argentynę. Co prawda Ci w najmocniejszych składach nie będą, jednak mimo wszystko są to drużyny mocniejsze od Algierii. Dzisiejsze zwycięstwo Afrykanòw jednak mogłoby ich znacznie przybliżyć do awansu bo przy odpowiednim układzie wystarczy im jeden remis i powinni awansować do następnej fazy. Według mnie dużo więcej przemawia za Algierią i to oni powinni się cieszyć ze zwycięstwa.​

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom