Jeżeli odwołanie tego meczu nie sprawiło, że AKO kuponu nie łapało się do obrotu, to racja jest po Twojej stronie i nie daj się zbyć, bo oni na pewno liczą, że dasz sobie w końcu spokój, jak długo się to będzie ciągnąć.frobet to dno.
dlaczego?
pomijajac nieczytelna oferte, samo puszczanie kuponow i BEZNADZIEJNE kursy , gdzie nawet te ich bonusy przewaznie nic nie daja, bo puszczajac takie same kupony gdzie ndziej jak u nich z bonusam to wyjdzie na to ze wygra sie duzo wecej ????
do tego taka sytuacja ostnio.
obracam ten ich smieszny bonus, zostal mi do obrocenia jeden kupon , kupon zagrany w czasie, 5 meczy no i jeden odwolali , forbet tego nie zaliczyl do obrotu, anulowal caly bonus i wygrane z niego, bo jelsi by zrobili zwrot od razu jak ten jeden mecz byl anulowany to bym mail szanse cos jeszcze postawic a tak przetrzymali to do konca i tyle widizlem pieniedzy. do tego nigdzie w regulaminie nei psze ze jak odwolaja 1z 5 meczy(rozumie jak by to byl 1 z 2 albo singiel) to anuluja kupon. konsulnanc nie potrafia rozwiazac problemu, ale sypia regulamienem, support nie odpowiada... jedym slowem opijac to z daleka.
Możesz rozwinąć? Wobec mnie zachowali się ostatnio skandalicznie i są u mnie na czarnej liście. Nie wyobrażam sobie żeby tam zagrać, skoro traktują klientów jak śmieci. Szkoda to wielka, bo ofertę mieli/mają super. Niemniej zaczynam powoli dostrzegać, że o ile w czasach przed ustawą mielismy całkiem spore możliwości reagowania na chamstwo bukmacherów (światowych marek!), o tyle teraz właściwie nie mamy żadnych narzędzi... Regulaminy zaakceptowane przeze MF są tak skonstruowane, że właściwie Bukmacher może w dowolnym momencie zdecydować zgodnie ze swoim interesem o Twoich pieniądzach.cytat z dnia 27 czerwca 2019 02:30 przez markTrzeba uważać na nich bo pojawiają się problemy
Fajna inicjatywa to by była gdybyś w prezencie dostał 200zł. Te dwie dyszki bardziej bym traktowała jako żart ze strony bukmachera ????cytat z dnia 28 października 2019 13:21 przez sebus93Ja ostatnio dostałem 20zł w bonusie z okazji moich urodzin. Całkiem fajna inicjatywa