>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami IEM DALLAS [19-25 maj]

kns_esport 249,7K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Intel Extreme Masters (IEM) Dallas 2025 rozpocznie się w poniedziałek, 19 maja 2025 roku, a zakończy w niedzielę, 25 maja 2025 roku

Faza grupowa potrwa od 19 do 21 maja, natomiast faza play-off odbędzie się w dniach 23–25 maja

W turnieju weźmie udział 16 drużyn rywalizujących o pulę nagród wynoszącą 1 000 000 USD

IEM Dallas 2025 będzie również pierwszym przystankiem szóstego sezonu Intel Grand Slam
1000005025.jpg

kns_esport 249,7K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Team Liquid - FaZe @ 1.85

Patrząc na obecne dwie formy idę w stronę FaZe. FaZe nawet z brokym według mnie byłby faworytem spotkania. Tutaj teraz dołącza s1mple, gdzie ponoć w ostatnim czasie mocno pograł i potrenował. Ja powiem to tak, tego się nie zapomina, to trochę jak jazda na rowerze, choć wiemy że s1mple w cs2 przygodny żadnej nie miał. Nie grał od początku, obrażony na aktualizacje po CS:GO. FaZe nadal na papierze wygląda lepiej, nie zapomijamy o rainie czy Eligu jest też frozen. FaZe gra nie wyglądała tak strasznie, ba nawet bym powiedział że broky był bolączką dla nich, bo nie ukrywajmy, decyzję które podejmowała ważyły nie raz o ważnych rundach i wynikach spotkań. Mocna nagonka w postaci komentatorów nawet na niego się pojawiała.
Z drugiej strony formacja Liquid gdzie totalnie mi coś tam nie leży i nie działa. Po przyjściu siuhego mysłałęm że to się rozpędzi. Ultimate też jakoś zwolnił, gdzie jeszcze 2 miesiące temu wyglądał na osobę którą może pociągnąć ten zespół, szczytując zazwyczaj na górze tabeli. W tym spotkaniu rozsądniejsze będzie iśc w kierunku FaZe. Po przyjściu ukrainca mocno morale w zespole podrosły i atmosfera co pokazują to na swoich socialmediach. To najciekawszy mecz jutrzejszych zestawień

kriksus 8,3K

kriksus

Użytkownik
To ja idę w odwrotnym kierunku po tym samym kursie. Liquid już powinno być zgrane vs dwóch nowych w Faze. Typ raczej dla zabawy by było przyjemniej oglądane.

kns_esport 249,7K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
A mnie ciekawi skulz właśnie. Mocno na niego stawiał statystyki, oczekiwania a jednak nie wykrecal tego czego wymagano od niego. Może nowe podwórku i płaszczyzna na to pozwoli. Jestem mega ciekaw tego spotkania.

Dorzucam
Więcej eliminacji:
SIMPLE - Twistzz @ 2.20
Betclic

Do góry Bottom