Sprawdzał ktoś może te statystyki w jakiej lidze jest najwięcej bramek prócz Primer Division??
EDIT:
Powiedz mi jaki jest sens grania kursów po 1.01-1.10 bo takie są na over 0.5 przecież trzeba by było mieć skuteczność z 15 meczy trafienia jak nic by być na zysku.
cychi masz głupią teorię to że będzie mina nie oznacza że przez kolejne kilka spotkań nie trafisz, bo jak padnie pech że trafisz dwa razy 0-0 pod rząd to jesteś w bladej dupie.
Bez patrzenia na statystyki mogę Ci powiedzieć, że to
Bundesliga. Sam oglądam po kilka meczów w kolejce i z uwagą sledzę ligę, tak z pamieci to wynikow 0-0 przez 11 kolejek bylo co najwyzej kilka..wlasciwie jeden mi sie przypomina, ale musialbym sprawdzic.,
Co wiecej, rzadko sie zdarza, aby padlo mniej niz 2 bramki w meczu. Przyklad ostatniej kolejki-ani jednego meczu bez bramki, jeden mecz z jedną bramką, 7 overow 2,5
Cofajac sie o jeszcze o tydzien, czyli kolejki nr10, tam było trochę gorzej z bramkami-trzy mecze under 2,5; reszta same overy. Znow ani jednego bezbramkowego spotkania.
Bundesliga z czolowych lig europejskich ma zdecydowanie najlepsza srednia bramek na mecz, spotkania bez ani jednej bramki zdarzają się bardzo rzadko. Podejrzewam też, że średnia bramek na mecz jest jedną z najlepszych w całej Europie, aczkolwiek statystyk na podparcie nie mam:razz:
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych