>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Idealny system 30 € - Made by AKA SHAKAL [betfair]

C 11

cychi

Użytkownik
cychi ale grasz jakąms konkretną ligę czy jaki masz sposób na dobór spotkań ?
Czyli grasz głównie na live ?
Możesz napisać coś więcej, bo sam jestem tym zainteresowany tylko nie mam puki co pomysłu na grę.
EDIT:
Aha i u jakiego buka grasz?
Jedyny możliwy buk by to grać to betfair ????
Gram przed meczem jak i live nie ma reguły.
Czasami jest tak ze zagram jeden mecz, pada gol, wychodze z meczu (grając lay 1.01) i gram następny mecz. Jak się dobrze bramki ułożą to w czasie 90 minut można nawet 5 meczy obstawić (za jedna stawkę).
Co do lig to też wszystkie możliwe (jak nie ma rynku suma goli to daje lay 0-0).
Najwyższy kurs mamy na francja 2,1, hiszpania 2, włochy b, czechy, polska. Najniższe są niemiecka 1 i hiszpania 1 ale też można ładne kursy złapać.
Dobór meczy to już przeczcie,analiza i doświadczenie.

krzychuu 0

krzychuu

Użytkownik
Dzięki Ci wielkie za odpowiedź.
A jeśli np. bramka nie pada do 75 minuty da się jakoś złagodzić straty jeśli tak to jak i czy warto ?

E 5

el-nino09

Użytkownik
Sprawdzał ktoś może te statystyki w jakiej lidze jest najwięcej bramek prócz Primer Division??

EDIT:
Powiedz mi jaki jest sens grania kursów po 1.01-1.10 bo takie są na over 0.5 przecież trzeba by było mieć skuteczność z 15 meczy trafienia jak nic by być na zysku.

cychi masz głupią teorię to że będzie mina nie oznacza że przez kolejne kilka spotkań nie trafisz, bo jak padnie pech że trafisz dwa razy 0-0 pod rząd to jesteś w bladej dupie.
Bez patrzenia na statystyki mogę Ci powiedzieć, że to Bundesliga. Sam oglądam po kilka meczów w kolejce i z uwagą sledzę ligę, tak z pamieci to wynikow 0-0 przez 11 kolejek bylo co najwyzej kilka..wlasciwie jeden mi sie przypomina, ale musialbym sprawdzic.,

Co wiecej, rzadko sie zdarza, aby padlo mniej niz 2 bramki w meczu. Przyklad ostatniej kolejki-ani jednego meczu bez bramki, jeden mecz z jedną bramką, 7 overow 2,5
Cofajac sie o jeszcze o tydzien, czyli kolejki nr10, tam było trochę gorzej z bramkami-trzy mecze under 2,5; reszta same overy. Znow ani jednego bezbramkowego spotkania.
Bundesliga z czolowych lig europejskich ma zdecydowanie najlepsza srednia bramek na mecz, spotkania bez ani jednej bramki zdarzają się bardzo rzadko. Podejrzewam też, że średnia bramek na mecz jest jedną z najlepszych w całej Europie, aczkolwiek statystyk na podparcie nie mam:razz:

Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych

H 0

homel81

Użytkownik
Witam wszystkich
Szybkie pytanko. Także zainteresowałem się zakładami over 0,5. Właśnie jestem na stronie betfair i jest zakład &quot;1 gol lub więcej&quot;. Tylko nie rozumiem o co chodzi z tym &quot;wygra&quot; i &quot;nie wygra&quot;. Nie wiem które obstawiać. Kurs praktycznie identyczny.
Z góry dzięki za pomoc.

merrimac 2

merrimac

Użytkownik
Homel81 Betfair to nie jest strictae zwykła bukmacherka, tylko giełda zakładów. Polega to na zakładaniu się z innymi graczami, że twój typ wygra. Możesz również stawiać swoje fundusze na fakt, iż dany wynik nie będzie miał miejsca. Nazywa się to trading. Wpisz sobie w przeglądarce &quot;betfair trading&quot; (nie wiem czy wolno mi wkleić linka) - dobrze wiesz na jakim portalu znajdziesz filmiki objaśniające trading. Pozdrawiam.

N 0

napster

Użytkownik
Witam. Mam takie pytanie, czy grasz jeszcze tym systemem &quot;Idealny system 30 €&quot;. Dawno pisales juz te posty i sie chcialem zapytac czy nadal grasz tym sposobem czy juz zakonczyles i stwierdziles ze nie ma on sensu? Pytam bo ktos wygrzebal ten system i sie chcielem zapytac czy miales wtedy szczescie wygrywajac te 200 euro czy to normalna gra? I jeszcze mam pytania. Czy analizowales jakos te mecze, czy po prostu uwazales ze bedzie gol i juz. Jezeli tak ile czasu dziennie spedzlas przy obstawianiu przy komputerze? Ahh i ostatnie juz, czy w razie wpadki nalezy wplacic na nowa 10 euro czy brac z banku. Mam nadzieje, ze odpiszesz ale jezli tego nie zrobisz to nic. W razie co z gory dziekuje za odpowiedz.
Mialo to leciec na priv ale mam za malo postow. Jezeli ktos moze to niech odpowie. Tylko prosze o wyrozumialosc bo ostatnio jej dla mnie nie macie. Jestem dosc poczatkujacy ale uwazam ze kazdy ma prawo sie o cos zapytac i uzyskac normalna odpowiedz bo jak to mowia kto pyta nie bladzi.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
czy grasz jeszcze tym systemem &quot;Idealny system 30 €&quot;
Nie gram, ale zamierzam. Tylko muszę skombinować jakiś lepszy aparat, żeby zweryfikować konto.
nie ma on sensu?
Sens to może i ma, tylko jakoś przyłożyć się trzeba by było do tego systemu. I patrząc na historię tych 200€ to więcej zarobiłem na over 0,5 HT.
czy miales wtedy szczescie wygrywajac te 200 euro czy to normalna gra?
To czy miałem szczęście trudno powiedzieć. Na pewno w jakimś stopniu tak.
Czy analizowales jakos te mecze, czy po prostu uwazales ze bedzie gol i juz.
Analizowałem, unikałem underowych lig jak francuska czy polska. Patrzyłem na H2H pomiędzy tymi drużynami jak i obecną formę w sezonie, czy dużo strzelają bramek i ile tracą.
Jezeli tak ile czasu dziennie spedzlas przy obstawianiu przy komputerze?
Nie wiem, dla jednego to będzie kilkanaście minut, dla innego godziny.
czy w razie wpadki nalezy wplacic na nowa 10 euro
Nie nie wpłacać po co. Mamy przecież 30 € rozbite na trzy dziesiątki. Więc jak jedną 10 wtopimy, a z drugiej uzyskamy 20 € to z tych dwudziestu euro bierzemy po 10 € i jedziemy od nowa. A jeszcze mamy przecież trzecią dyszkę w grze. Więc zabezpieczeni jesteśmy.

Do góry Bottom