>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

idealny sposób na zyski

Status
Zamknięty.
M 0

maciu-146425

Użytkownik
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeja wszystkim

jako,iż zadałem to samo pytanie w dziale kącik jakiś tam .....,ale nie otrzymałem satysfakcjonującej i rzetelnej odpowiedzi,pozwoliłem sobie
zamieścić je tutaj -w dziale dla początkujących ((choć ja nie jestem początk...)

do rzeczy:

mamy mecz tenisa LIVE (po polsku na żywo) wiadomo,że te mecze się ciągną
czasem nawet 3godziny i kursy się wachają ,więc gra
NADAL-FERRER i NADAL prowadzi 2-0 kurs na FERRERA to 2.50 i wtedy stawiam
na FERRERA ,dalej jest 4-2 dla FERRERA i teraz bym sobie postawił na NADALA
na niego jest kurs powiedzmy 3zł, można tak sobie pogrywać? nie zablokują mnie,ani nic? bo to jedyny sposób,żeby na tym zarabiać????

M 0

maciu-146425

Użytkownik
Nie spamuj tym samym swoim problemem, bo już o tym pisałeś i tam ew. możesz zadać dodatkowe pytania:
nie wiesz co to spam,na poczatku napisalem,ze pisze znowu ten sam temat
bo nie dostalem satysfakcjonujacej odpowiedzi i licze ze uzyskam ja tutaj

i jak juz cos,to ty spamujesz bo nie na temat piszesz,moglbys &#39;&#39;pomoc&#39;&#39;
a nie spamować

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Udzielone Ci w poprzednim wątku odpowiedzi są poprawne i wyczerpujące, więc spamujesz zupełnie niepotrzebnie otwierając nowy wątek - z idiotycznym oczekiwaniem gimnazjalisty, że w nim pojawią się jakieś inne wypowiedzi.
I uważaj, bo nabijając w taki sposób posty możesz nabić sobie bolesnego guza - w postaci bana...

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
choć ja nie jestem początk...
jesteś początkujący aż oczy bolą...

raz, tak naiwne pytania, że głowa mała...
dwa, od kiedy kursy podaje się w walucie?!? (zł) podawaj w funtach, lepiej na tym wyjdziesz... :mrgreen:

te dwa aspekty pokazują, że jeszcze nic o tym nie wiesz i gdybyś chciał wiedzieć,
to poczytałbyś regulamin dowolnego bukmachera i co w nim sądzi o graniu na przeciwstawne zdarzenia tego samego meczu.

M 0

maciu-146425

Użytkownik
jesteś początkujący aż oczy bolą...
raz, tak naiwne pytania, że głowa mała...
dwa, od kiedy kursy podaje się w walucie?!? (zł) podawaj w funtach, lepiej na tym wyjdziesz... :mrgreen:
te dwa aspekty pokazują, że jeszcze nic o tym nie wiesz i gdybyś chciał wiedzieć,
to poczytałbyś regulamin dowolnego bukmachera i co w nim sądzi o graniu na przeciwstawne zdarzenia tego samego meczu.
no właśnie ja ciemny nie jestem i do końca w takie cuda nie wierze, ale jakbym miał 2 konta? to chyba dużo zmienia
chce sie dowiedziec jak bukmacherzy na to reagują ! po to jest forum zeby pomoc,a nie pisac glupoty\dajmy na to,ze stawiam na zawodnika 1 z konta STS,a na zawodnika nr 2 z fortuny i co mi zrobią

M 199

mawaszi

Użytkownik
Buki będą zacierały ręce że trafił im się taki klient, bo w długiej perspektywie czasu utopisz więcej kasy niż &quot;normalny&quot; gracz ???? Oj gdyby to było takie proste jak Ci się wydaje ???? Najlepiej sam się o tym przekonaj i na 100% możesz to robić u jednego buka. Powodzenia i nie radzę zaczynać od wysokich stawek!
PS: jak zaczynałem ok 7 lat temu miałem super pomysł aby grać na poniżej i chwilę później kontrować overem aby był z tego &quot;zysk&quot;, myślę że podobny super system do tego Twojego ???? Buki nie miały nic przeciwko takiej grze, a jak spróbujesz to będziesz wiedział dlaczego ;)

M 0

maciu-146425

Użytkownik
Buki będą zacierały ręce że trafił im się taki klient, bo w długiej perspektywie czasu utopisz więcej kasy niż &quot;normalny&quot; gracz ???? Oj gdyby to było takie proste jak Ci się wydaje ???? Najlepiej sam się o tym przekonaj i na 100% możesz to robić u jednego buka. Powodzenia i nie radzę zaczynać od wysokich stawek!
PS: jak zaczynałem ok 7 lat temu miałem super pomysł aby grać na poniżej i chwilę później kontrować overem aby był z tego &quot;zysk&quot;, myślę że podobny super system do tego Twojego ???? Buki nie miały nic przeciwko takiej grze, a jak spróbujesz to będziesz wiedział dlaczego ;

To co miala znaczyc odpowiedz jednego uzytkownika &quot; co buki sadza o obstawianiu przeciwnych&quot;&#39; ?
Proponuje abys jutro z ciekawosci sledzli przevieg meczu w w tenisie ziemnych gdzie kkurs przedmeczowe sa 1.7 i 1.9 zobaczysz jak to sie.zmienia .....a pomysl idealny

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
To co miala znaczyc odpowiedz jednego uzytkownika &quot; co buki sadza o obstawianiu przeciwnych&quot;&#39; ?
Proponuje abys jutro z ciekawosci sledzli przevieg meczu w w tenisie ziemnych gdzie kkurs przedmeczowe sa 1.7 i 1.9 zobaczysz jak to sie.zmienia .....a pomysl idealny
chłopie, jesteś amator totalny, a piszesz, że zaczynałeś 7 lat temu? Proszę cię... i kursy buka podajesz w złotówkach?
Wiem o co ci chodzi z takim graniem, bo zapewniam cię, że nie wpadłeś na ten &quot;pomysł&quot; pierwszy i gdyby to tak działało idealnie, jak wydaje ci się, że działa, to każdy byłby zarobiony...
Proponuje Ci założyć temat w dziale &quot;systemy bukmacherskie&quot;czy w dziale z kuponami i podawaj tam co grasz i zobaczymy wszyscy jaki to idealny system. Powodzenia, ciekawy jestem jak ci pójdzie.

artekk19 133

artekk19

Użytkownik
Dodam swoje 2 grosze.
Grałem tak jak proponujesz i tam gdzie udało mi się przewidzieć &quot;ruchy kursów&quot; byłem kilka do kilkunastu procent na plus, a tam gdzie nie przewidziałem 100% na minus. Po krótkim czasie takiej gry zrezygnowałem. Jeżeli mam przeczucie co do ruchu kursów wystarczy tylko postawić w odpowiednim momencie po wyższym kursie.
Wspomniałeś o graniu w STS i Fortunie, należy pamiętać, że ze względu na 12% podatek od stawki, kursy mnożymy przez 0,88 co mocno ogranicza &quot;złożenie&quot; surebeta. To, że mi nie udało się nie jest wyznacznikiem. Oczywiście życzę powodzenia.

M 199

mawaszi

Użytkownik
Weź pod uwagę że często będzie tak że postawisz mecz i pójdzie nie po Twojej myśli tzn postawisz underdoga po kursie 2,5 i wtopi 2-0 i nie uda się zrobić kontry przez co jesteś w plecy jednostkę. A w przypadku gdy underdog dobrze zacznie to zawsze uda się skontrować wtedy zakładając że uda Ci się postawić kursy 2,5 2,5 jesteś do przodu tylko 0,5 jednostki. Policz sobie jaką byś musiał mieć skuteczność żeby być chociaż na zero ???? Po kilku typach może i będziesz do przodu, ale w długim okresie czasu(50-100 spotkań) będziesz sporo do tyłu. Szczególnie obstawiając w fortunie która ma chyba 10% marży i 12% podatku obrotowego ???? Nawet obstawiając w ten sposób na pinku gdzie jest tylko 3% marży na ATP live byłbyś w długim okresie czasu do tyłu, chyba że będziesz analizował w jakich meczach może tak być, ale posiadając taką wiedzę możesz zarobić bez kontrowania ;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom