>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

i4poker - Team Challenge

Status
Zamknięty.
mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Witam,potwierdzam rejestrację trzech teamów reprezentujących forum.bukmacherskie.com w następujących składach:*FB Lucky River I**/mazaq/*spirolJohnatan$0mular90rafalec87-BananeQ-kacperr21piotr3k_17nowy23junior802*FB Lucky River II**/pasiakPVC /*Tedd9019stachu60Yako19milanisto7Wallaceeeeshon19AndrewKKKKdzinoskamildob*FB Lucky River III**/adaxol/*quest6Ciechusobieski2089Rokitaeloelo87niebieski7olenka18grot333MasterPakiPozdrawiam,M.Zarembai4poker partners&gt; FB (forum.bukmacherskie.com) Lucky River I&gt;&gt; 1.Mazaq &gt; 2.-spirol&gt; 3.Johnatan$0&gt; 4.mular90&gt; 5. rafalec87&gt; 6. -BananeQ- &gt; 7. kacperr21 &gt; 8. piotr3k_17 &gt; 9. nowy23&gt; 10. junior802
A więc jestesmy ;D

K 0

kerek

Użytkownik
hmmmmmmm a moze ktos napisac jak to wszystko bedzie wygladac?
Bedzie np iles tam sit &amp; go&#39; ów.. i w kazdym psozczegolnym turnieju sit &amp; go bedzie po jednym przedstawicielu kazdej druzyny? Czyli np zglosi sie 30 druzyn to bedzie trzydziesci sit &amp; go&#39;ów, w kazdym bedzie po jednym uczestniku danej druzyny i zaleznie od miejsca beda sumowane pozniej punkty itd.. i ktora druzyna ma najwiecej punktow wygrywa?

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
hmmmmmmm a moze ktos napisac jak to wszystko bedzie wygladac?
Bedzie np iles tam sit &amp; go&#39; ów.. i w kazdym psozczegolnym turnieju sit &amp; go bedzie po jednym przedstawicielu kazdej druzyny? Czyli np zglosi sie 30 druzyn to bedzie trzydziesci sit &amp; go&#39;ów, w kazdym bedzie po jednym uczestniku danej druzyny i zaleznie od miejsca beda sumowane pozniej punkty itd.. i ktora druzyna ma najwiecej punktow wygrywa?
Sit&amp;Go jest tylko dla zwycięskiej druzyny ???? Jako dodatkowa nagroda.

K 0

kacper21pl

Użytkownik
wyglada na to ze ten turniej wcale nie bedzie taki rewelacyjny,
82 druzyny czyli 820 osób i 10 miejsc punktowanych, to raczej pewne ze 1 miejsce jednego gracza daje zwyciestwo calej druzynie wiec ciezko mowic o team chalenge

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
A ja myśle, że jak nie podniosą puli bo jest smiesznie mala jak na taką ilość graczy to szkoda zachodu i zmarnowanej soboty.

Wysłałem im w związku z tym maila.

grzywkers 0

grzywkers

Użytkownik
witam,
jak uda się skołować jakąś drużynę to zgłaszam się na ochotnika...mam trochę(1,5-rocznego) doświadczenia ale też trochę za późno wszedłem na temat... ????

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
Po paru dniach doszła do mnie wczoraj odpowiedź na mój maila o zmianę puli i punktacji

Treść odpowiedzi podobna jak u wszystkich, którzy pisali w sprawie zmiany punktacji i smiesznej puli (chyba automatycznie ten email wysyłają)

&quot;Witam,
turniej jest już postawiony w lobby b2b ( Tournaments) wszyscy uczestnicy są dopisani, więc nie ma potrzeby rejestracji do turnieju team challenge. Z uwagi na to, że lista graczy jest zamknięta nie ma niestety możliwości wymiany graczy. Proszę również uczulić swoich zawodników na to by NIE klikali w Deregister, gdyż możliwość ponownego dopisania gracza do listy uczestników jest bardzo mała. Jeżeli chodzi o pulę nagród to przypominam, ze nagroda główna to turniej sit&#39;n&#39;go dla zwycięskiej drużyny. W tej edycji nie planujemy żadnych zmian puli nagród. Jednocześnie informuję, że pracujemy już nad drugą ulepszoną edycją i4poker Team Challenge, w której zmienią sie m.in pula nagród oraz system punktacji.
Pozdrawiam,
M.Zaremba
i4poker partners.&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom