das pasiert mich :]to ja moze inaczej, wiem ze jest jeszcze sporo czasu do turnieju ale chcialbym np zagrac z osobami co sie widuje znimi na codzien chodzi tutaj o turnieje mowa tutaj o mazaqa jako kapitana druzyny, kacpera, rafalec, matiz, pata, baaneq, damianmularczyk i jeszcze kilka osob byl by to niezly sklad, niech sie wpisza te osoby czy im takie cos odpowiada, jesli nie to bedzie trzeba reprezentowac inne forum czego bardzo nieche, wiem z eteraz bedzie najezdzanie namnie typu ' a czemu nie ja' ja tylko chcialbym z tymi osobami zagrac zrezta ten turniej powinien byc dla osob co regularni sie udzielaja na forum
Mi odpowiada ????to ja moze inaczej, wiem ze jest jeszcze sporo czasu do turnieju ale chcialbym np zagrac z osobami co sie widuje znimi na codzien chodzi tutaj o turnieje mowa tutaj o mazaqa jako kapitana druzyny, kacpera, rafalec, matiz, pata, baaneq, damianmularczyk i jeszcze kilka osob byl by to niezly sklad, niech sie wpisza te osoby czy im takie cos odpowiada, jesli nie to bedzie trzeba reprezentowac inne forum czego bardzo nieche, wiem z eteraz bedzie najezdzanie namnie typu ' a czemu nie ja' ja tylko chcialbym z tymi osobami zagrac zrezta ten turniej powinien byc dla osob co regularni sie udzielaja na forum
no jeśli sie załape do tego teamu to bardzo chętnie zagram. Też myśle że pata mógłby grac w tej drużynie, ale z tego co widze musiałby sie na inny soft przestawic.Mi pasuje :spokodfhgfh:
Taka przedwczesna lista graczy
1.Mazaq (Capitan)
2.Spirol
3.Matiz12
4.damianmularczyk
5.rafalec
6.bananex
7.kacper21pl
8. :?:
9. :?:
10. :?:
Polecam pasiaka i piotrka17 obaj swietni pokerzysci :grin: