>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

i4poker - Team Challenge

Status
Zamknięty.
spirol 30

spirol

Użytkownik
mozna zrobic dwa sklady, w 1 skladzie widzialbym osoby ktore dosc czesto graja w pokera i osiagaja przyzwoite wyniki w turniejach

spirol 30

spirol

Użytkownik
to ja moze inaczej, wiem ze jest jeszcze sporo czasu do turnieju ale chcialbym np zagrac z osobami co sie widuje znimi na codzien chodzi tutaj o turnieje mowa tutaj o mazaqa jako kapitana druzyny, kacpera, rafalec, matiz, pata, baaneq, damianmularczyk i jeszcze kilka osob byl by to niezly sklad, niech sie wpisza te osoby czy im takie cos odpowiada, jesli nie to bedzie trzeba reprezentowac inne forum czego bardzo nieche, wiem z eteraz bedzie najezdzanie namnie typu &#39; a czemu nie ja&#39; ja tylko chcialbym z tymi osobami zagrac zrezta ten turniej powinien byc dla osob co regularni sie udzielaja na forum

frans 0

frans

Użytkownik
Dobra jaki turniej proponujesz ?

Sorki ale ja ide już spać bo jutro mam cięzki dzień , odpisze jutro koło południa . Pozdrawiam

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
to ja moze inaczej, wiem ze jest jeszcze sporo czasu do turnieju ale chcialbym np zagrac z osobami co sie widuje znimi na codzien chodzi tutaj o turnieje mowa tutaj o mazaqa jako kapitana druzyny, kacpera, rafalec, matiz, pata, baaneq, damianmularczyk i jeszcze kilka osob byl by to niezly sklad, niech sie wpisza te osoby czy im takie cos odpowiada, jesli nie to bedzie trzeba reprezentowac inne forum czego bardzo nieche, wiem z eteraz bedzie najezdzanie namnie typu &#39; a czemu nie ja&#39; ja tylko chcialbym z tymi osobami zagrac zrezta ten turniej powinien byc dla osob co regularni sie udzielaja na forum
das pasiert mich :]

K 0

kacper21pl

Użytkownik
Mi odpowiada ????

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Mi pasuje :spokodfhgfh:

Taka przedwczesna lista graczy

1.Mazaq (Capitan)
2.Spirol
3.Matiz12
4.damianmularczyk
5.rafalec
6.bananex
7.kacper21pl
8. :?:
9. :?:
10. :?:

Polecam pasiaka i piotrka17 obaj swietni pokerzysci :grin:

S 11

support75

Użytkownik
ja ze swojej strony polecam &quot;Piotrek12345&quot; który lige pokera na everest wygrał dwa razy. Z tego co wiem jest zarejestrowany na forum ale nie pisze duzo. Jesli kapitan przyszlej (oby mocnej) druzyny jest zainteresowany to moge podac namiary na niego na pw badz gg.
powodzenia zycze grajacym.

spirol 30

spirol

Użytkownik
no to szykuje nam sie niezlu sklad, mialem propoycje na innym forum by wstapic do druzyny jednak zrezygnowalem, jestem zwami chlopaki :mrgreen: FB rlz

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Mi pasuje :spokodfhgfh:

Taka przedwczesna lista graczy

1.Mazaq (Capitan)
2.Spirol
3.Matiz12
4.damianmularczyk
5.rafalec
6.bananex
7.kacper21pl
8. :?:
9. :?:
10. :?:

Polecam pasiaka i piotrka17 obaj swietni pokerzysci :grin:
no jeśli sie załape do tego teamu to bardzo chętnie zagram. Też myśle że pata mógłby grac w tej drużynie, ale z tego co widze musiałby sie na inny soft przestawic.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Panowie mi też odpowiada. ;) Oczywiście wygrywamy to. :p
Aha czy ten turniej jest tylko dla Polskich forów? Czy dla Wszystkich?

K 76

karlos83

Użytkownik
Tez bym chetnie zagral na swoja rekomendacje powiem tylko tyle, ze na trzy polskie freerolle na poker heaven w ktorych bralem udzial wygralem dwa ????

W pokera gram ponad pol roku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom