>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

i4poker.com kilka pytan

arahja88 0

arahja88

Użytkownik
Brał ktos udzial teraz w tej promocji? co trzeba robic z tymi 5ojrosami zeby wyplacic? i czy przy wlpacie 50euro, gdy dostane ten pakiet startowy tj ksiazke i koszulke i talie kart. to moge potem moje 50euro wyplacic czy musze nimi jakis obrot zrobic??

michauek 233

michauek

Forum VIP
minimalna wypłata to 50 Euro, nie ma warunków obrótu, tak więc jak uda się ugrać 50 euro to można wypłacić. Info od gościa z supportu na live czacie gadalem

B 0

bartek9628

Użytkownik
i4poker. Fajna firma. Możesz zrobić tak jak mówiłeś. Ja kiedyś miałem 60€ na netellerze. Wpłaciłem im , zagrałem z 10 rozdań na najniższych stawkach, żeby nie podpadło i wypłaciłem, a oni mi przysłali książkę, koszulkę i talię kart.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Ja też dostałem prezenty ;) Ogólnie, jeden z najlepszych pokerroomow.

bartek9628 usuń reflink !

iron77 2

iron77

Użytkownik
sieć B2B. jedni lubią drudzy nie
teraz wprowadzili 2-ga platforme na Boss Medii, wiec moze nawet to sprawdze za jakis czas

arahja88 0

arahja88

Użytkownik
wplacilem 60euro to razem z tym bonusem mam 65, ale wyplacic 65 ale zeby to wyplacic to i tak musze z 5 zrobic 50 ? czy chodzi tylko o to ze stan konta musi byc 50? ???? tj wiecie o co chodzi jesli ugram np z tych 5 euro 20-30 to moge wyplacic ? maja lacznie z moim depozytem wtedy 80-90euro

B 0

bartek9628

Użytkownik
Przecież ty nic na tym nie tracisz, ani admini również. Bądź normalny.
Ale na tym forum przyjeło sie że nie podaje sie stron z feflinkiem. Wiec dostosuj sie jak możesz
Jak wytłumaczy mi ktoś dlaczego tak jest. Czy ktoś na tym coś traci? Czy to w jakiś sposób negatywnie wpływa na forum to usunę. Jak jednak szkodzę tym w jakiś sposób temu forum to możecie mnie zbanować.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Jak wytłumaczy mi ktoś dlaczego tak jest.
Tak, ja Ci wytłumacze ;)

II. Na forum zabrania się:

2. Umieszczania linków referencyjnych, czyli reklamowanie własnych linków do programów partnerskich. Zakaz obowiązuje bezpośrednio na forum oraz jako prywatne wiadomości
Rejestrując się na ForumBukmacherskim oświadczasz, że zapoznałeś sie z regulaminem.
Zonk :roll:

Do góry Bottom