Sam to z zainteresowaniem obserwuje, bo poszło 1,5 na 1,7// gole tez ciekawie wczoraj w dzień było 1,85 wieczorem i dziś rano 1,90 teraz 1,8.. myśle że Dudelange strzeli gola...Orientuje się ktoś, dlaczego na Videoton skoczyły kursy? Ja pograłem za 1.55, jest już 1.7. Nie wierzę, żeby ludzie szli w stronę Luksemburczyków, i to na wyjeździe.
Apoel cały mecz kontrolował, o czym świadczy 19 sytuacji bramkowych, 65% posiadania, 7 korków (Suduva 1), 27 wolnych (Suduva 8) i aż 24 faule po stronie Suduvy. Suduva miała tylko 4 strzały na bramkę, w tym 3 gole, mieli dzień konia, udało się.Apoel Nik. - Suduva
Czytałem opinie kilku typerów na forum i bardzo mnie dziwi, że prawie wszyscy typują tutaj kilkubramkowe zwycięstwo Apoel w meczu z Litwinami. Cypryjczycy w pierwszy mecz położyli już w pierwszej połowie a przez następną udało im się strzelić bramkę kontaktową dopiero w 94 minucie. Nie sądze aby dziś mieli nagle diametralnie zmienić styl gry i zdecydowanie rozbic Suduvę. To prawda , że na Cyprze bardzo źle się gra i jest to niewątpliwie plus dla Apoelu, ale temperatura 30 stopni nie będzie miała tu żadnego wpływu na litewski zespół , któremu wystarczy gra obronna i atakowanie z kontry. Oni mają w kieszeni zwycięstwo u siebie i tak naprawdę dziś to Cypryjczycy muszą się napocić aby zdobyć kilka bramek zapewniający im awans. A poza tym każda bramka Litwinów od tego celu będzie ich oddalała - a patrząc na pierwsze spotkanie jest ona bardzo prawdopodobna. Jak dla mnie :
Suduva awans po kursie, 2,5 jest promocją
można też spróbować : bts po podobnym kursie 2,4
XD serio? Na podstawie jednego meczu opierasz swój typ. Powodzenia.Suduva zremisowała w zeszłym sezonie na wyjeźdzoe z Sion więc pobieram typ kokegi na awans Suduvy
Zgadza się. I Suduva potrafiła w 30 minut wyjść na prowadzenie 3:0 a Apoel mimo statystyk, które przedstawiłeś dopiero w 94 minucie strzelił bramkę.Apoel cały mecz kontrolował, o czym świadczy 19 sytuacji bramkowych, 65% posiadania, 7 korków (Suduva 1), 27 wolnych (Suduva 8) i aż 24 faule po stronie Suduvy. Suduva miała tylko 4 strzały na bramkę, w tym 3 gole, mieli dzień konia, udało się.
Wcale niie muszą ich gromić, wystarczy 2-0 u siebie, bo bramki na wyjeździe liczą się podwójnie.
Apoel to bierze.
Fart po stronie Suduvy i nieskuteczność po stronie Apoelu. Wszystkie argumenty za gospodarzami, porównaj sobie zawodników i siłę obu zespołów. Może i Luksemburg pnie się w górę, ale jescze podjazdu do Cypru nie ma, na pewno nie na wyjeździe, gdzie warunki będą mocno sprzyjać gospodarzom. EOTZgadza się. I Suduva potrafiła w 30 minut wyjść na prowadzenie 3:0 a Apoel mimo statystyk, które przedstawiłeś dopiero w 94 minucie strzelił bramkę.
Lepiej chyba popatrzeć jak graja z lepszymi niz w lidze Litweskiej, choć zalgiris mozna porównac... Litwa poszła w góre jesli chodzi o 2 zespoly. W tamtym roku pamietam ze Zalgiris odpadl tracac bramke w 90+... maja sklad doswiadczony a te +30 stopni to nie bedzie mial wiekszego znaczenia moim zdnaiem to nie amatorzy..Pisząc, ze suduva sezon temu wygrała ze sionem na wyjeździe nietrudno wywnioskować, że to twój argument za suduvą, gosciu.
Suduva jest z Litwy...Fart po stronie Suduvy i nieskuteczność po stronie Apoelu. Wszystkie argumenty za gospodarzami, porównaj sobie zawodników i siłę obu zespołów. Może i Luksemburg pnie się w górę, ale jescze podjazdu do Cypru nie ma, na pewno nie na wyjeździe, gdzie warunki będą mocno sprzyjać gospodarzom. EOT
Po meczu możesz się głupio mądrzyćBrawo Sudova i brawo te wszystie handi ujemne co ludzie grali ???? mecz z superoferty doslownie, ????