cytat z dnia 15 lipca 2019 14:49 przez gregcovMoich typow nie stawialbym na jednym kuponie, jest to jedynie sugestia z mojej strony co moze byc value betem w rewanzach eliminacji CL.
1) Feronikeli-TNS
TNS to typowa druzyna wlasnego podworka (zla murawa) gdzie radza sobie nienajgorzej. Nawet jednak u siebie nie dali rady pokonac mistrza Kosowa. Kosowo to Balkany a wszyscy wiemy ze mieszkaja tam ludzie waleczni o goracej krwi. Wlasnie boisko+walecznosc+ciezki teren dla TNS daje duze szanse mistrzowi Kosowa. Dla mnie 2.1 na gospodarczy to value bet!
Niby gospodarz ale nie grają u siebie na stadionie ale w przypadku takiego malutkiego państwa jak Kosowo może nie będzie to wielkiej różnicy.
Typy warte przemyślenia
Ja potrafie...Ogladalem ich dwa cale mecze w bet365 na streamie i powiem ze prezentuja dno i reszta mulu...dwie bramki z karnych....grali atakiem pozycyjnym i do pola karnego cisneli ich niemilosiernie a pozniej chcieli grac krotkimi podaniami po ziemi jak Barca i wejsc z pilka do bramki ale to nie ten rozmiar kapelusza....przegrali na wlasne zyczenie bo przy stanie 1-1 grali na czas..niebalbym sie stwierdzic ze na dzien dzisiejszy to poziom Legii Warzsawa i to nie ten zespol co sezon i klika wstecz temu....cytat z dnia 16 lipca 2019 20:41 przez mafiozo235Potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć co zrobiła Skhendija ?
Jednym czym można się sugerować to wystawionymi kursami, które są po prostu dziwne. Jeszcze wczoraj na Piast było około 1.95. Uważam, że BATE wcale nie jest lepszą drużyną od Gliwiczan, mniej więcej są bardzo podobne. Również goście bez Filipenko(O) oraz Draguna(P) obaj podstawowi zawodnicy. Kursowo na pewno jest jakieś value w stronę Białorusinów, jednak czy jest sens w to wchodzić? Dla mnie no bet.cytat z dnia 17 lipca 2019 17:03 przez karciarzBATE @3.5Nie wiem czy czasami nie za szybko postawiono krzyżyk na BATE. Bukmacherzy faworyzują Piasta. W pierwszym meczu polski zespół zaprezentował się lepiej, a bramka która wpadła dla Piasta, była po rykoszecie.
lv
Może wyjść brak doświadczenia w polskim zespole. Jeśli chodzi o BATE, to niejednokrotnie odrabiali straty z pierwszego spotkania, a w efekcie przechodzili dalej. Myślę, że dziś możemy być świadkami podobnego scenariuszu.
Oba zespoły mają po jednym rozegranym spotkaniu. Były rotacje. Piast uległa Lechi 1:3, a BATE pokonało Zhodino 4:1 (Zhodino piąta drużyna w białoruskiej lidze).
Dziś będziemy świadkami zupełnie innego spotkania od tego sprzed tygodnia.