Prośba o podawanie typów na I rundą Grand Prix w nimieckim Landshut
Ostatnia edycja:
Nie mogłeś analizować bo jeszcze jej nie ma, dopiero FP1 i FP2, później Q1 oraz Q2, a na koniec SPRINT, typ na over oraz under punktowy całkiem zasadny, bo nowy regulamin, powoduje, że nawet zawodnik z 10 wynikiem po rundzie zasadniczej może wygrać GP.Brady Kurtz under 9.5* T TOTALBET
W ekstralidze widzieliśmy dwa oblicza Brady'ego. To z Wrocławia i to z wyjazdu, kontrast jest spory, a że fruwa na olimpijskim to mówi o tym każdy, a dziś tam nie jedzie. Do tego debiut jako pełnoprawny uczestnik cyklu GP i słynne już, wyświechtane - GP to nie liga, ale jakże wg mnie prawdziwe stwierdzenie. Duża linia. Imo za wysoka o jakieś dwa oczka.
* - nie analizowałem tabeli biegowej, ale nadal podtrzymuje
Kojarzycie gdzie można śledzić eliminacje w necie..? Nawet relacja tekstową.. bo Eurosport max nie mam
Rozliczyli Ci typ z Lindgrenem na +? Ja mam na fortunie jako przegranyCałkowicie luźny typ,bo GP traktuje zupełnie rekreacyjnie
R.Lambert-D.Bewley 1 kurs 1.75 Fortuna
Typ oparty o to co widać w sumie ,Bewley trochę średnio zaczął ,jakoś nie może wystrzelić na początku sezonu, Lambert mam nadzieję że nie będzie zmęczony wczorajszym meczem
Lindgren-Lambert 2 kurs 1.85 Fortuna
Lindgren wygląda mi na zmęczonego,trochę przygaszonego,jakby nie było widać radości z jazdy do tego widzę delikatnie gorsze starty względem ubiegłego roku i liczę że w tej parze będzie gorszy,niby na GP się spręża ale wieku nieoszukasz