>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

I runda IMŚ - GP Niemiec w Landshut

A 550K

adams235

Znawca - Żużel
Całkowicie luźny typ,bo GP traktuje zupełnie rekreacyjnie
R.Lambert-D.Bewley 1 kurs 1.75 Fortuna
Typ oparty o to co widać w sumie ,Bewley trochę średnio zaczął ,jakoś nie może wystrzelić na początku sezonu, Lambert mam nadzieję że nie będzie zmęczony wczorajszym meczem
Lindgren-Lambert 2 kurs 1.85 Fortuna
Lindgren wygląda mi na zmęczonego,trochę przygaszonego,jakby nie było widać radości z jazdy do tego widzę delikatnie gorsze starty względem ubiegłego roku i liczę że w tej parze będzie gorszy,niby na GP się spręża ale wieku nieoszukasz

Ostatnia edycja:
G 6,5K

grubaryba

Użytkownik
Za sf :
"W tym roku w cyklu Grand Prix wprowadzono wyjątkowo dużo zmian, które przynajmniej na razie nie spodobały się ani zawodnikom, ani kibicom. Już rok temu krytykowano rozdawanie dodatkowych punktów do klasyfikacji generalnej za dobre wyniki w kwalifikacjach przed dwoma turniejami. Teraz nie dość, że nie wycofano się z pomysłu, to rozszerzono go na pięć turniejów. Dodatkowo podczas turniejów, najlepsza dwójka po rundzie zasadniczej będzie miała pewny awans do finału, a pozostali powalczą o dodatkowe miejsca w półfinałach."

I 46K

iti

Użytkownik
Brady Kurtz under 9.5* T TOTALBET
frycowego nie było, 3,3,3,2 po czterech seriach - Holloway ma szybkie fury w tym roku

W ekstralidze widzieliśmy dwa oblicza Brady'ego. To z Wrocławia i to z wyjazdu, kontrast jest spory, a że fruwa na olimpijskim to mówi o tym każdy, a dziś tam nie jedzie. Do tego debiut jako pełnoprawny uczestnik cyklu GP i słynne już, wyświechtane - GP to nie liga, ale jakże wg mnie prawdziwe stwierdzenie. Duża linia. Imo za wysoka o jakieś dwa oczka.

* - nie analizowałem tabeli biegowej, ale nadal podtrzymuje

Ostatnia edycja:
karfus 134,3K

karfus

Użytkownik
Brady Kurtz under 9.5* T TOTALBET

W ekstralidze widzieliśmy dwa oblicza Brady'ego. To z Wrocławia i to z wyjazdu, kontrast jest spory, a że fruwa na olimpijskim to mówi o tym każdy, a dziś tam nie jedzie. Do tego debiut jako pełnoprawny uczestnik cyklu GP i słynne już, wyświechtane - GP to nie liga, ale jakże wg mnie prawdziwe stwierdzenie. Duża linia. Imo za wysoka o jakieś dwa oczka.

* - nie analizowałem tabeli biegowej, ale nadal podtrzymuje
Nie mogłeś analizować bo jeszcze jej nie ma, dopiero FP1 i FP2, później Q1 oraz Q2, a na koniec SPRINT, typ na over oraz under punktowy całkiem zasadny, bo nowy regulamin, powoduje, że nawet zawodnik z 10 wynikiem po rundzie zasadniczej może wygrać GP.

B 105,4K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Kurtz - Michelsen 1 @1,80 fortuna[/ICONPLUS]

Stawiam w tym pojedynku na Australijczyka. Obaj są w dobrej formie, ale w minimalnie lepszej jest Kurtz który nawet w przedmeczowych zawodach wymiatał. Kurtz debiutuję w cyklu i uważam że może być czarnym koniem w tym roku, może powtórzyć debiut Sajfutdinowa z 2009 r gdzie zdobył brąz. W lidze na swoim torze jest niełapalny, wyjazd miał słabszy ale im dalej w sezon powinno być lepiej. CYkl GP nie nalezy do najsilniejszych niektóre spotkania ligowe są cięższe. W kwalifikacjach był 2 za Zmarzlikiem. Michelsen natomiast dobrze wszedł w sezon ale wydaję mi się że taki kurs jest wyrównany ponieważ Duńczyk w zeszłym sezonie wygrał w Landshut. Kurtz dobrymi kwalifikacjami wybrał sobie świetny numer 13, zacznie z pola D i pozniej 2 x pole A . Zobaczymy też jak będzie się sprawował nowy regulamin podczas zawodów. Zobaczymy komu będzie sprzyjał. Ja widze dzisiaj Kurtza w finale @2,50 ale wolę go dać w parze.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +599
G 4,3K

gacek_typer

Użytkownik
pytanie:

Kubera D.

klas.koncowa: 1-8
Żużel / GP Niemiec - konc.klas.

Czy to zakład wygrany? Rozliczyli jako przegrany, a przecież z treści zakładu wynika że to zakład na klasyfikację końcową GP Niemiec,

a nie na miejsce po biegach "zwykłych"

Do góry Bottom