HB Torshavn Trakai gol Torshavn 1,40
Aberdeen Skhendjija 1 1,36
Valetta Newtown over2,5 1,66
Jagiellonia Kruoja 1,12
Koper Vikingur gol Koper 1,12
ako 3,96
Ten kupon zagram grubiej 5 meczy bo mam bonus od 5 meczy, nie analizowalem strzalow na bramke w 1 meczu czy oslabien tylko na logike zagrane mecze bo gdy graja takie druzyny prezentujacy taki poziom z malymi wyjatkami w moim odczuciu analiza nie ma sensu
1 mecz, na wyspach owczych poziom troche ruszyl do gory, u siebie druzyny lepiej graja ze wzgledu na specyficzny klimat, sztuczne murawy i itd, mecz roztrzygniety w 1 meczu, dzis bedzie mecz otwarty wydaje mi sie, litewska liga dosyc slaba i mysle ze gospodarze moga nawet wygrac dzis, a gol dla nich to niemal pewny jest.
2 mecz liga szkocka kontra albanska to mowi samo za siebie, szkoci mocni u siebie, jezeli nie zagraja na pol gwizdka powinni latwo wygrac bo wynik z pierwszego meczu nie za dobry.
3 mecz Licze tu na over, ze wzgledu na ligi z jakich pochadza oba zespoly i wynik 1 meczu, faworytem teoretycznie sa maltanczycy, rozmyslalem jeszcze gol do 28 minuty po 1,83 w b365 zagram na innym kuponie bo tu czuje duzo goli
Jagiellonia spory faworyt u sibie powinni pokazac sie z duzo lepszej strony niz na litwie, a Koper zdecydowanie lepszy zespol z tego powodu 1,12 na ich gola to tez dobra propozycja.
pisalem na szybko dlatego nie sprawdzalem skad jest ich rywal tu masz racje, ale skoro napisalem tak ''rozpoczeciem sezonu dla Szwajcarow ze stolicy Liechtensteinu'' to nie twierdz mi prosze ze nie wiem gdzie jest Vaduz bo mnie w tym momencie obrazasz, co innego jest nieznanie klubu z san marino, a co innego stolicy europejskiego kraju.