>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

I runda eliminacji Ligi Europy (07-09.07.2015) - rewanże

Status
Zamknięty.
raiden 193

raiden

Użytkownik
Zainteresowałbym się meczem Dacia Kiszynów - Renvoa Dzepciste. Stawiałbym tutaj na wicemistrza Mołdawii. W sezonie 14/15 była bardzo ciekawa sytuacja w tabeli, ponieważ 3 drużyny zdobyły 55 punktów, a mistrzem został Milsami, ponieważ miał więcej strzelonych bramek (Blians obu drużyn był identyczny!). Dacia jest silną drużyną, tym bardzie u siebie - w tym roku przegrali zaledwie jeden mecz, oraz jeden zremisowali, 3 okazały się zwycięskie. Drużyna na pewno jest zmotywowana, żeby pokazać się z dobrej strony w Europie. Renova nie słabym zespołem, ale też nie świetnym. Myślę, że mają małe szanse na zwycięstwo w tym spotkaniu. Na 7 wyjazdowych spotkań w tym roku, przegrali 3, z czego jeden zremisowali (chodzi mi o ligę). Prawdziwym &quot;koksem&quot; w tej drużynie jest Izair Emini, ofensywny pomocnik który w poprzednim sezonie strzelił aż 20 bramek. Bardzo ładny wynik. Jednak myślę, że w tym spotkaniu Renova nie da rady z Dacią, i to Dacia łatwo awansuje do następnej rundy. Na Dacie jest bardzo fajny kurs, 2.0. Ja bym zaryzykował :cool:

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Zrinjski - Shirak 1 @1.95 uni ✅ ✅
Kurs mega, już tak słabo nie zagrają. Może nawet awansują, ale mają ciężki wynik z 1 meczu. Niemniej dla mnie tutaj 1.50 max.
Shirak wygrał co prawda 1 mecz, ale takie klopsy w obronie, bramkarzowi już się przytrafić nie powinny. Mecz u siebie to kolejny atut Bośniaków, którzy w ubiegłym sezonie nie przegrali tu ani jednego spotkania. Video z kuriozalnych bramek w moim temacie. :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +15
galgan23 521

galgan23

Użytkownik
Dacia Chisinau - Renova
09.07.2015 17:00
wynik pierwszego spotkania: 1-0
Dacia Chisinau @ 2.00 Bwin ✅ 4-1
awans Dacia Chisinau @ 1.50 ComeOn ✅ 5-1

Podzielam zdanie kolegi wyżej, opisywałem już tę parę w tym poście i podtrzymuję opinię, że mamy tutaj różnicę jakości obecnie między tymi drużynami, Dacia miała szansę w tym meczu nawet na wyższe zwycięstwo, skończyło się 0-1 i teraz dla swoich fanów również powinni starać się wygrać. Opisywałem już problemy drużyny z Macedonii w poprzedniej analizie, Dacia na pewno ich tu nie zlekceważy ani nie zagra na remis. Można spróbować pogranie ich kolejnego zwycięstwa, tym razem już na własnym boisku. Kurs 2.00 jest za wysoki na to, bez dwóch zdań.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tskhinvali - Botosani
09.07.2015 18:00
wynik pierwszego spotkania: 1-1
Botosani @ 2.05 Bwin (@ 2.00 Unibet) ✅ 1-3

Jakim cudem Botosani nie wygrało spotkania u siebie to chyba nie wiedzą nawet oni sami, presja pierwszego meczu w europejskich pucharach ich dosłownie momentami paraliżowała. Byli o wiele lepsi od gruzińskiego zespołu w tym starciu pod każdym względem, ale gdy przychodziło komuś wykończyć akcję, czasem tylko dostawić nogę, piłkarzom rumuńskiego klubu plątały się nogi i mecz zakończył się remisem 1-1. Powiedzieli po meczu na konferencji, że z drugiego meczu bez awansu nie wrócą. Bramka w pierwszym meczu dla gruzińskiego zespołu padła 20 sekund po gwizdku rozpoczynającym drugą połowę po błędzie bramkarza. Myślę, że gdyby nie ona, Botosani grałoby w drugiej połowie z trochę większym luzem przy prowadzeniu 1-0 i mogło tu być już po dwumeczu, a tak z każdą upływającą minutą presja rosła i ostatecznie nie udało się zdobyć zaliczki na wyjazdowy mecz do Gruzji. Trudno się spodziewać, by nagle Tskhinvali znacząco poprawiło jakość swojej gry i role na boisku dzięki przewadze domowego boiska miały się magicznie odwrócić. Teraz, gdy presja pierwszego meczu w europejskich pucharach minęła, myślę, że Botosani zagra o wiele bardziej skuteczny futbol i będą cieszyć się z awansu już po regulaminowych 90 minutach gry dzięki odniesieniu wygranej w drugim meczu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zhodino - Kukesi
wynik pierwszego spotkania: 0-2
Zhodino @ 2.05 Bwin ⛔ 0-0

Pierwsze spotkanie dość łatwo wygrane dwubramkową przewagą bez straty gola przez drużynę z Albanii trochę mnie zaskoczyło, faworyta wyraźnego w tej parze nie ma, ale Białorusini mieli spokojnie szansę powalczyć o remis na gorącym terenie w Albanii. Jednak dwie piękne bramki z dystansu (jedna z 20-paru metrów z gry, druga z ok. 30 z rzutu wolnego) zapewniły drużynie z Albanii sporą zaliczkę przed rewanże. Jeśli wierzyć statystykom były to 2 z 3 celnych strzałów drużyny Albanii, przy o wiele lepszych statystykach drużyny z Białorusi można wysnuć wniosek, że wynik 2-0 nie do końca odzwierciedla to, co się działo na boisku. Po długiej podróży do Białorusi na pewno Kukesi zaprezentuje się lekko gorzej, ogólnie albańskie drużyny słyną z o wiele lepszych wyników u siebie jeśli mówimy o europejskich pucharach. Gospodarzy na pewno stać tu na zwycięstwo i będą o nie zaciekle walczyć. Czy ostatecznie zespół z Albanii wywalczy awans - to nie jest ważne dla tego typu, bardzo prawdopodobne jest właśnie dokładnie jednobramkowe zwycięstwo gospodarzy przy defensywnym stylu gry Albańczyków i awans wywalczony właśnie przez nich.

Inter Baku - Laci
Inter Baku @ 1.52 Marathonbet (@ 1.50 Unibet, Bwin) ⛔ 0-0
Drużyna z Azerbejdżanu to ogromny faworyt tej pary do awansu i tym razem na domowym boisku myślę, że uda im się zdobyć wygraną i pewnie przejść do następnej rundy. Przewidywałem, że już pierwsze spotkanie zakończy się wygraną Interu, ale dzięki trochę szczęśliwej bramce z dwudziestej minuty po dobitce gospodarze z Albanii zdołali wywalczyć remis. Historia ich meczów wyjazdowych z ligi z zeszłego sezonu pokazuje, że gdy na wyjazdach spotykali zespoły silniejsze od siebie lub teoretycznie prezentujące podobne poziom, rzadko udawało im osiągnąć się pozytywny rezultat. Myślę, że będzie tak i tym razem, i to Inter Baku po zwycięstwie awansuje do kolejnej rundy. Wiem, że wynik 0-0 również gwarantuje awans drużynie z Azerbejdżanu ale nie wydaje mi się, by takie rozstrzygnięcie tu nastąpiło. Styl gry i nastawienie które mógłoby do tego doprowadzić nie jest korzystne dla żadnej z drużyn.

Elfsborg - Lahti
wynik pierwszego spotkania: 2-2

Elfsborg @ 1.40 Bwin ✅ 5-0
Para niemal bliźniacza do AIK - VPS, solidny szwedzki zespół przeciwko fińskim przeciętniakom, Elfsborg u siebie w silniejszej lidze 4-3-0, VPS wyjazdy słabiutkie bo tylko 1 wygrana na 7 meczów rozegranych z dala od domu, ostatnie dwa ligowe wyjazdy to przegrane 2-0 ze słabiutkim VPS oraz 1-0 z KuPS. W pierwszym meczu przeważali dość wyraźnie, prowadzili całe spotkanie grę ale ostateczny wynik to remis 2-2. Powinni tym razem bez trudu pokonać fiński zespół i nie bawić się w jakieś granie na remis, bo to zwyczajnie nie ma sensu, i dać radość swoim kibicom zapewniając sobie pewny awans do kolejnej rundy eliminacji.

Gabala - Dinamo Tbilisi
wynik pierwszego spotkania: 1-2
Gabala @ 1.94 Marathonbet ✅ 2-0

Za wysoki kurs na triumf gospodarzy w mojej opinii. Myślę, że bukmacherzy mocno się zasugerowali tym, że po bezbramkowej połowie Dinamo szybko dostało czerwoną kartkę a mimo to zdołali wygrać to spotkanie 2-1, ale Gabala miała mnóstwo szans w tym nieuznaną bramkę po spalonym i ogólnie pozostawili po sobie całkiem niezłe wrażenie i agresywnym stylem gry pokazali, że grają tylko o wygraną. Zeszłoroczny dwumecz Gruzinów z Aktobe w eliminacjach do LE utwierdza mnie w przekonaniu, że różnica w poziomie ich gry gdy są u siebie a na wyjeździe jest gigantyczna, i nie wierzę by zdołali w rewanżu z drużyną z Azerbejdżanu kontrolować przebieg spotkania i zapewnić sobie spokojny awans. Wiedzą, że gra na bezbramkowy remis im się totalnie nie opłaca, ponieważ mogą zostać w końcówce skraceni i po porażce 1-0 odpaść z eliminacji przez stracenie bramki na wyjeździe. Jestem pewien, że od początku Gabala narzuci swój ofensywny styl gry i tym razem na swoim stadionie uda im się odnieść zwycięstwo.

AIK Stockholm - VPS
09.07.2015 19:00
wynik pierwszego spotkania: 2-2
AIK Stockholm @ 1.22 Bet365 ✅ 4-0

Pierwsze spotkanie bardzo dziwne, ogromna przewaga szwedzkiego zespołu a mimo totalnej dominacji na boisku stracili dwie bramki i ich jedyna zaliczka to tylko fakt strzelenia bramek na wyjeździe. Jednak żarty na bok, nie widzę opcji by męczyli się tutaj z fińskim zespołem, który jest obecnie ostatnią drużyną ekstraklasy (!), 9 punktów po rozegraniu 15 spotkań to naprawdę tragiczny wynik. Wyjazdowy bilans 0-1-6 mówi sam za siebie, jak VPS radzi sobie na wyjeździe. W dodatku wyszli normalnym składem w ostatnim ligowym spotkaniu z silnym Interem Turku i wywalczyli bezbramkowy remis. Możliwe że stwierdzili, że bardziej opłaca im się ciułać punkty do tabeli niż nie wiadomo jak przygotowywać się na mecz w pucharach z zespołem o wiele silniejszym, gdzie zwyczajnie są spisani na straty. Wiadomo, że remis 0-0 i 1-1 daje również awans AIK, ale ja po prostu nie widzę opcji by znowu AIK miało się nie wiadomo jak męczyć. Przewiduję pewne zwycięstwo drużyny ze Sztokholmu.

Ferencvaros - Go Ahead Eagles
09.07.2015 20:30
Ferencvaros @ 1.62 Bet365 ✅ 4-1
awans Ferencvaros @ 1.50 ComeOn ✅ 5-2
Tę parę opisywałem już wcześniej w tym poście i przyznam, że zespół z Holandii zaprezentował się o lepiej, niż przewidywałem, a Węgrzy odrobinę mnie w tym spotkaniu zawiedli. Momentami gra wbrew moim przypuszczeniom kleiła się im lepiej niż zespołowi z Węgier. Dopiero od ~80 minuty Ferencvaros udało się złapać rytm gry i przydusili odrobinę gospodarzy mieli parę składnych akcji w tym jedną naprawdę stuprocentową, nie wykorzystali jednak ich i mecz zakończył się rezultatem 1-1. Na pewno drużyna z Węgier wie, co muszą poprawić przed rewanżem i myślę, że spokojnie uda im się awansować dalej po zwycięstwie. Podtrzymuję opinię, że między solidnym Ferencvaros z historią gier w eliminacjach LE a obecnie drugoligowcem z Holandii jest różnica jakości, która umożliwi tym razem spokojne zwycięstwo Węgrom i pewny awans na swoim stadionie do kolejnej rundy. Końcówka sezonu Go Ahead Eagles była ogólnie tragiczna, ale jeśli przypatrzymy się spotkaniom wyjazdowym to jest to zupełny dramat, w 2015 roku rozegrali 9 wyjazdów w których strzelili zaledwie 3 gole, 7 z nich zakończyło się porażkami. Bezbramkowy remis przyczynia się do dalszego awansu zespołu z Węgier, ale przyjęcie takiego stylu gry jest zwyczajnie bez sensu i myślę, że można oczekiwać od nich o wiele wyższej skuteczności teraz w meczu u siebie i wygranej zapewniającej pewny awans.

Cukaricki - Domzale
wynik pierwszego spotkania: 1-0
Cukaricki @ 1.91 Bet365 ⛔ 0-0

Spodziewałem się kursu w granicach 1.67-1.75, dość ogarnięty w LE Bet365 wystawia najwyższą ofertę tu na gospodarzy i myślę, że nie doceniają zespołu z Serbii. Wygrali pierwsze spotkanie na wyjeździe 0-1 i prawdą jest, że wystarczy im tu remis, ale dlaczego mieliby nie powalczyć i o zwycięstwo dla swoich kibiców? W pierwszym wyjazdowym meczu naprawdę dominowali i to nie tylko od momentu czerwonej kartki dla Domzale, również wcześniej mieli sporo okazji i widać, że jest różnica jakości między tymi drużynami i słusznie to drużyna z Serbii była typowana jako faworyt do zwycięstwa w tym dwumeczu. Nie popisali się najlepszą skutecznością, mimo fajnie wypracowanych akcji jedyne co zdobyli to dwa rzuty karne - pomocnik Igor Matić tylko jednego z nich zdołał zamienić na bramkę. Myślę, że gdy presja już lekko z nich zeszła i mają ze sobą zaliczkę z wyjazdowego spotkania, zdołają wygrać również i tym razem i razem ze swoimi kibicami będą świętować pewny awans do drugiej rundy po odniesieniu dwóch wygranych nad zespołem ze Słowenii.

Vojvodina - MTK Budapest
wynik pierwszego spotkania: 0-0
Vojvodina @ 1.91 Bet365, Bwin (@ 1.89 Unibet) ✅ 3-1

Drużyna z Serbii to faworyt do awansu w tej parze. Ogólnie patrząc na sprawę, jakość piłkarskiej ligi w Serbii jest wyższa od tej na Węgrzech, swoją grą na boisku w pierwszym spotkaniu Vojvodina potwierdziła to, ale nie przełożyło się to ostatecznie na wynik i spotkanie zakończyło się bezbramkowym remisem. Mimo gry na wyjeździe potrafili sobie stworzyć całkiem sporo sytuacji, teraz u siebie na pewno nie będzie kalkulacji by liczyć na rozstrzygnięcie w dogrywce czy rzutach karnych i zrobią wszystko, by zapewnić sobie awans już po 90 minutach gry. Serbscy fani potrafią zrobić naprawdę znakomitą atmosferę na trybunach i z pewnością pomoże to ich drużynie w osiągnięciu dobrego wyniku w tym meczu. MTK Budapest w swojej lidze w zeszłym sezonie pokazał, że na wyjazdach prezentują gorszą formę, gdy w wyjazdowych spotkaniach trafiał na godnego siebie rywala czyli drużynę z podobnymi zdobyczami punktowymi w tabeli bardzo rzadko osiągali pozytywny rezultat. Myślę, że tak będzie i tym razem, i to Vojvodina po zwycięstwie w regulaminowym czasie gry będzie cieszyć się z awansu do kolejnej rundy.

KR Reykjavik - Cork City
09.07.2015 21:15
Wynik pierwszego spotkania: 1-1
KR Reykjavik @ 1.87 Bwin ⛔ 1-1 szkoda czerwonej...

Pierwsze spotkanie zacięte z lekkim wskazaniem na zespół z Islandii, wypracowali sobie sporo szans ale mecz zakończył się remisem 1-1. Teraz sporymi faworytami do wywalczenia sobie awansu do kolejnej rundy jest właśnie KR Reykjavik, mają strzelonego gola na wyjeździe oraz ich przeciwnicy będą musieli przebyć długą podróż na miejsce rozgrywania spotkania. Wysłuchałem przemowy trenera Cork City i jest on pełen obaw, brakuje paru ważnych graczy i wie, że jego zespół czeka bardzo ciężka przeprawa.
Oprócz tego, stadion KR Reykjavik ma sztuczną trawę i jest to również przewaga dla gospodarzy. Od sezonu 2008/2009 KR Reykjavik za każdym razem przechodził pierwszą rundę eliminacji Ligi Europy i myślę, że przeciwko osłabionemu zespołowi z Irlandii stać ich na to po raz kolejny. Pierwszy mecz pokazał, że granie defensywny styl gry do nich z pewnością nie pasuje i będą robić wszystko by zwyciężyć w spotkaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +11
D 69

dinozaur

Użytkownik
Ponownie proponuję trzy zdarzenia:
AIK - Vaasa PS
- AIK gra na sztucznej murawie. Podczas trwającego sezonu w lidze bilans dom 6-1-0
- W pierwszym meczu 18-3 w strzałach na bramkę dla AIK, ale wynik 2:2.
- Vaasa PS w lidze fińskiej ostatnie miejsce, bilans 2-3-10, w tym wyjazdy 0-1-6
- AIK jest zdecydowanie lepszą drużyną, powinni potwierdzić to wygrywając rewanż
Elfsborg - Lahti
- Elfsborg notuje 6 domowych gier, z przynajmniej 2 strzelonymi golami.
- Elfsborg rozegrał swój mecz ligowy w niedzielę, Lahti gra w poniedziałek.
- gospodarze mocno ofensywna gra, stwarzają dużo sytuacji. Liczę, że pewnie ograją Finów.
Omonia Nikozja - Dinamo Batumi
- faworyzowana ekipa z Cypru przegrała pierwszy mecz 0:1. Jednakże u siebie kluby cypryjskie grają znacznie lepiej niż na wyjazdach
- Schembri, Sheridan, Fofana, Kirm - jest kilka nazwisk, które mogą zrobić różnicę na korzyść Omonii. Nie są to zawodnicy z najwyższej półki, ale liczę, że na Gruzinów wystarczy.

AIK Sztokholm - Vaasa PS | 1 - 1,18 ✅ 4:0
Elfsborg - Lahti | 1 - 1,35 ✅ 5:0
Omonia Nicosia - Dinamo Batumi | 1 - 1,25 ✅ 2:0
AKO: 1,99 ✅
kursy od bukmachera Totolotek

Otrzymane punkty reputacji: +2
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Tskhinvali - Botosani 09.07.2015 18:00 wynik pierwszego spotkania: 1-1 Botosani @ 2.05 Bwin (@ 2.00 Unibet)
Gabala - Dinamo Tbilisi 09.07.2015 18:00 wynik pierwszego spotkania: 1-2 Gabala @ 1.94 Marathonbet
Mam tylko pytanko. Czy drastyczna różnica poziomów gry dot. tylko Dinamo Tbilisi? Jeśli oni są tak słabi na wyjazdach, to myślę że podobnie jest z Tskhinvali.
Otóż liga rumuńska notuje mocny regres. W lidze jakieś przekręty, dziwne wyniki w niejasnych okolicznościach. Dziwne spadki kursów i pół ligi nie ma licencji na grę w europejskich pucharach, stąd 8-my Botosani reprezentuje i nie sądzę, by byli mocną ekipą, a jeśli już to tylko u siebie, gdzie zwykle Rumuni prezentują się dużo lepiej. Kiedyś tylko Petrolul grał lepiej na wyjeździe lub porównywalnie do meczów domowych, ale nie pakowałbym się w jakiś no nejmowy Rumuński zespół, szczególnie na wyjeździe w Gruzji. To marny kurs, może 3kę bym przyjął, ale to jest żenada, nawet jeśli awansują.
Jak przytaczasz wyniki Tbilisi to podaj też rezultaty ubiegłorocznych pojedynków Gabali.
I Gruzini przegrali z Aktobe 1 mecz 0-1 u siebie, a w drugim dość nieźle się trzymali, a stracili 3 gole w ostatnim kwadransie, bo musieli już zaryzykować. Z resztą Aktobe postraszyli też potem Steauę, a potem nieźle zaprezentowali się z Legią w eLE. Tbilisi to doświadczona ekipa na europejskiej scenie. W ogóle nie przemawiają do mnie te typy, tym bardziej po tak żałosnych kursach. Oczywiście wszystko w piłce nożnej jest możliwe, ale ja wolałbym się w to nie pakować. Liga azerska też ostatnio nic nie prezentuje. 2-3 lata temu Nefci chwilę zaistniało, ale jak widzę teraz wyprzedali wszystkich zagranicznych graczy i trochę gorzej sobie radzą.
Sam fakt, że w &#39;10&#39; Dinamo potrafili wygrać to sporo świadczy o rywalach. Dla przykładu Crvena Zvezda, która też grała w &#39;10&#39; dość dotkliwie przegrali z Kairatem 0-2 i to u siebie na serbskiej Marakanie.
No i zakończyłem temat, a zarazem otworzyłem, bo moim typem na następną rundę będzie też Kairat. Bukmacherzy według mnie nie doceniają ligi kazachskiej, która notuje dość spory progres. Infrastruktura, stadiony wysokiej klasy, a teraz dochodzą też solidne wyniki. Rok temu bardzo solidnie się zaprezentowali Astana i Aktobe, a i Kairat nie pozostawił złego wrażenia. Wprawdzie odpadli z duńskim Esbjerg, ale w dramatycznych okolicznościach po dwóch remisach, z tym że ten drugi u siebie był wyższy, a bramkę stracili w 90+2.
Zespół prowadzi V.Weiss, więc też solidnie pod tym względem. Forma jest, wystarczy spojrzeć na ligę, ostatnio gładkie 5-0 w lidze i znakomite humory przed rewanżem. No właśnie ogranie ligowe też będzie miało duży wpływ. Liga Kazachstanu cały czas w grze, gdy Crvena zacznie ligę za 2 tygodnie.
Serbowie też mocny regres. Nie pamiętam już dobrych występów drużyn z tego kraju. Nawet reprezentacja, która słynęła z talentów notuje słabe wyniki.
@2.38 Kairat Wins bet365 ✅ ✅
Dla mnie spadnie minimum do 1.80.

Spartaks - Buducnost X2 @1.57 bet365 ✅ ✅
Najwyższy kurs na rynku. Oczywiście szanse na awans bardzo niskie po pierwszym meczu u siebie. Choć na Czarnogórców były mocne spadki i nawet z 2.90 zeszło do 1.50, to przegrali i to dość boleśnie 1-3. Wygrać trzema bramkami na wyjeździe na Łotwie? Do zrobienia, ale musieliby naprawdę zagrać solidny mecz. Wprawdzie nie miałem okazji obejrzenia 1 spotkania, ale statystyki dobitnie pokazują, że to Buducnost był drużyną, która prowadziła grę i 75% posiadania tego dowodem. To młode chłopaki. Zagrałem na ich awans, kurs mocno spadł, ale raczej tego już nie dokonają. Niemniej wyrwać przynajmniej remis z Łotwy to nie powinien być duży problem. Pamiętam mecz ze Śląskiem w eLM, gdzie to właśnie w rewanżu Buducnost zagrał lepszy mecz na wyjeździe i wygrał 0-1, gdzie w 1 meczu Śląsk ograł ich 0-2 i awansował do kolejnej fazy. Można do tego dodać, np. AIK i mamy dobry dubel.
HB - Trakai 2 @1.91 bet365 ✅ ✅
Pierwszy mecz to totalna dominacja Litwinów. Zagrali tak jak tego oczekiwałem i wygrali 3-0. Sprawa awansu niemal pewna, jednak zagram ich także w rewanżu, choć z umiarkowaną stawką. Trakai to może być taki czarny koń jak Rijeka w poprzednim sezonie. Rzecz jasna kadrowo gorsi niż Chorwaci, ale zespołowo prezentują się bardzo solidnie i pewnie do fazy grupowej nie zajdą, ale liczę że zagrają przynajmniej w 3 rundzie. HB w 1 meczu niemal zerowe zagrożenie i czerwona kartka po godzinie gry miała tu małe znaczenie na przebieg spotkania, gdyż Trakai i tak co chwila groźnie atakował.

Otrzymane punkty reputacji: +13
ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Zeljeznicar - Balzan
drużyna gości - połowa z najwyższym wynikiem - remis @ 1,44 ✅
Vaduz - Fiorita
drużyna gości - połowa z najwyższym wynikiem - remis @1,36 ⛔ ????
Slovan - College Europa
drużyna gości - połowa z najwyższym wynikiem - remis @1,33 ✅
Randers - Sant Julia
drużyna gości - połowa z najwyższym wynikiem - remis @1,33
✅

AKO @ 3,50 ⛔

Idąc tym samym tropem co tydzień temu takie ako można skleić z dobrym kursem.
Bośniacy w pierwszym spotkaniu wygrali 2:0.Kompletnie zdominowali zespół z Malty,który nie oddał chyba nawet żadnego strzału na bramkę rywali więc na wyjeździe tym bardziej ciężko posądzać ich o jakąś zdobycz bramkową.
Vaduz rozgromiło 5:0 La Fiorite tydzień temu co jest w zasadzie największym zagrożeniem dla tego typu,że dopadnie ich jakieś rozluźnienie ale żeby stracić bramkę to musieliby się naprawdę mocno postarać bo tutaj jest przepaść pomiędzy tymi zespołami.
Podobnie jest w przypadku Slovana,który też urządził sobie strzelaninę w pierwszym spotkaniu.Pewnie w rewanżu też będą mieli miażdżącą przewagę i rywal będzie praktycznie bez sytuacji bramkowych.
Co do Duńczyków to na wyjeździe grając prawie cały mecz w 10 a końcówkę nawet w 9 nie stracili bramki więc to w zasadzie wystarczy za komentarz.U siebie już powinni mieć cały mecz pod kontrolą.

Singlami warto :
Zrinjski @ 1,83 ✅
Kairat DNB @ 1,80
✅

Typy już zostały opisane wyżej.Widziałem oba spotkania tych drużyn i myślę,że oba typy śmiało do gry.Zrinjski stracił dwie głupie bramki po błędach najpierw obrońcy a przy 2 bramce bramkarza ale są lepszym zespołem i mecz u siebie powinien wyglądać inaczej jak chcą awansować.
Kairat mocny zespół,mają dobrego trenera który fajnie ich poukładał i w pierwszym spotkaniu pokazali się z dobrej strony.Crvena jest słaba,rewanż na trudnym terenie więc nie zdziwi mnie tutaj absolutnie jak przegrają oba te spotkania.

Wszystkie kursy Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 59

mixon

Użytkownik
Zhodino (Blr) – Kukesi (Alb) – 1 2,15 Wiliam-Hill

Przychylam się to typu na Białorusinów opisanego parę postów wyżej. Przed pierwszym spotkaniem nastąpiły nagłe spadki kursów gospodarzy z ok. 2 do nawet 1,5. Patrząc po statystykach to goście mieli w tym spotkaniu przewagę w sytuacjach bramkowych, jednak Albańczycy popisali się skutecznością i 2 z 3 strzałów na bramkę zamienili na gola, co dało im wygraną 2:0. Zhodino na własnej ziemi powinno mieć jeszcze większą przewagę i w końcu potwierdzić to golami. Widać że po słabym początku sezonu, ostatnio gracze Zhodino zaczęli grać nieco lepiej i obecnie znajdują się w środku tabeli Vysshaya Liga, więc mogą rzucić siły do walki w el. LE.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:RelyOnVML/&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;
Hafnarfjordur (Ice) – SJK (Fin) – 1 2,1 William-Hill

Kolejny fajny kurs na gospodarzy, którzy wygrali wyjazdowe spotkanie 1:0, bardzo przybliżając się do awansu. Mecz był dość wyrównany z przewagą Finów, którzy strzelali jednak mało celnie. Hafnarfjordur obecnie lideruje w swojej lidze, SJK zajmuje w lidze fińskiej 4 miejsce, jednak patrząc na ostatnie ich mecze wygląda na to, że są lekko pod formą. Doświadczenie pucharowe także po stronie Islandczyków, którzy regularnie grywają w el. LM bądź LE. W zeszłym sezonie dotarli do 3 rundy, w której zostali wyeliminowani przez Elfsborg, jednak mecz u siebie wygrali, podobnie jak spotkania w 1 rundzie z Glenavon i w 2 z Nemanem Grodno. Widać że gracze z Islandii potrafią wykorzystać atut własnego boiska, liczę więc że w czwartek to udowodnią i nie zagrają na remis, który też premiuje ich awansem.

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:RelyOnVML/&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Shamrock Rovers (Irl) – Niedercorn (Lux) – 2 DNB 5,1 Uni-bet
Awans gości - 4,0 Uni-bet

Mecz dzisiaj, a ja widzę tutaj nawet realną szansę na niespodziankę. Drużyny z Luksemburga zrobiły w ostatnich latach spory postęp i potrafią już sprawić kłopoty mocniejszym na papierze od siebie drużynom. Pierwszy mecz zakończył się wynikiem bezbramkowym, choć patrząc w statystyki widać, że gospodarze mieli w tym spotkaniu nawet sporą przewagę (18-8 w sytuacjach bramkowych). Mecz rewanżowy zapewne będzie wyglądał zupełnie inaczej, ale nie można wykluczyć tutaj bramki dla gości, która mogłaby w pewnym stopniu ustawić mecz, gdyż remis bramkowy daje im awans.
Tutaj mało obszerny skrót pierwszego meczu, z którego jednak można wywnioskować, że w miarę upływu czasu Niedercorn zyskiwał przewagę i groźnie atakował, co potwierdzają statystyki drugiej połowy.
https://www.youtube.com/watch?v=XSFn9RxFCG0
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:11.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;,&quot;serif&quot;; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:11.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;,&quot;serif&quot;; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Nomme Kalju vs. FK Aktobe
Godzina 18.00 - Czwartek

Moim zdaniem największa niespodzianka pierwszej rundy a mianowicie porażka FK Aktobe na własnym boisku z Estońską drużyną Kalju. Opisywałem to spotkanie w pierwszej rundzie i strasznie zabolała mnie porażka drużyny z Kazachstanu... znaczy mój portfel zabolała. Nie mniej jednak to spotkanie wyglądało tak jak sądziłem czyli przez 72 minuty drużyna gospodarzy prowadziła to spotkanie i cały czas napierała, jednak raziła nieskuteczność a potem bramka z kontry dla drużyny Kalju i wszystko się posypało. Następnie czerwona kartka dla bramkarza gospodarzy i Kazachowie powinni się cieszyć z tego, że nadal są w grze. W czwartek jednak wszystko powinno wyglądać inaczej. Drużynie z Kazachstanu powinno się grać dużo lepiej gdyż mecz odbędzie się na Kadrioru Stadium w Tallinnie gdzie murawa będzie na dużo wyższym poziomie niż w pierwszym spotkaniu tych drużyn. Drużyna FK Aktobe lubi prowadzić grę a dobrze przygotowana murawa będzie im w tym sprzyjać. Osobiście uważam, że drużyna z Kazachstanu przyjedzie tutaj i będzie atakowała od początku jak to miało miejsce w pierwszym meczu. Gospodarze będą pewnie chcieli bronić wyniku z pierwszego meczu, który daję im naprawdę realne szansę na awans do kolejnej rundy. Nie mniej jednak wydaję mi się, że Kazachowie nie pozwolą sobie na kompromitację i wywalczą awans w Estonii. Do tego jest potrzebna ofensywna piłka. Wydaję mi się, że mogą oni pogromić swoich rywali i strzelić im nawet 3 gole. Nie mniej jednak liczę na wygraną i awans gości.
FK Aktobe - 1.65/betsson
FK Aktobe (-1.5) - 2.88/betano

FK Aktobe/X - 1.18/betano (pewniaczek, polecam dorzucić do jakieś taśmy)
Niesamowita dominacja Aktobe jak w pierwszym meczu. Niestety bez bramek :/
Jeszcze moja tasiemka na drugą rundę:
AIK ✅+ FK Aktobe/X ✅+ Aberdeen + Slovan Bratysława ✅
AKO: 1.8/betano
Stawka: 2/10j

P 190

przemek62200

Użytkownik
Pierwsza moja analiza, także jestem ciekaw waszych opinii i wskazówek ;)
Spartaks - Buducnost TYP: 2 @ 2.75
Dobry kursik na singla, a wyznaczony chyba na podstawie tylko i wyłącznie wyniku pierwszego meczu (dla przypomnienia 3-1 dla Spartaksu). Jakim cudem Buducnost przegrał pierwszy mecz u siebie - 76% posiadania, kilkanaście stworzonych sytuacji, a ich przeciwnicy grali z kontry i przy 5 strzałach w meczu strzelili 3 bramki. Nie ma co liczyć na powtórkę z rozrywki, podejrzewam że zawodnicy Budnocost doskonale sobie zdają sprawę z tego, że są drużyną lepszą i udowodnią to w rewanżu. Łotysze to ogórki w europejski pucharach i wcale się nie zdziwię jeżeli Czarnogórcy odrobią straty z pierwszego meczu i powalczą o awans.
Kalju - Aktobe TYP: 2 @ 1.61
Dudelange - UC Dublin TYP: 1 @ 1.30

ako @ 2.10
Pierwszy mecz został już opisany powyżej, ciężko nie zgodzić się z analizą Brodatego Żółwia, także przejdę do drugiego spotkania w którym zmierzy się luksemburski Dudelange z irlandzkim UC Dublin. Znając charakterystykę obydwu zespołów, nie trudno domyślić się jaki przebieg będzie miał ten mecz. Nieustanne ataki gospodarzy, którzy u siebie nie mają nic do stracenia, a wiadomo jak zespoły luksemburskie lubią atakować (oczywiście zapominając o obronie) oraz twarda obrona zespołu z Irlandii. Możliwe są dwa scenariusze: albo Dudelange szybko strzeli bramkę i wówczas kolejne gole posypią się szybko albo nie przebiją się przez obronę i zacznie sie nerwowe granie. Jednak jestem pozytywnej myśli, tak jak ktoś ostatnio wspomniał na forum, liga luksemburska poszłą do przodu, nie są to już chłopcy do bicia, a rywale do silnych zdecydowanie nie należą, także tutaj nie spodziewam się niespodzianki.
Dodatkowo, bez analizy wrzucam kilka typów na wygrane do zera, jak pojawią sie kursy to posklejam to w jakieś sensowne kupony:
West Ham + Slovan + Broendby + Beroe + Hajduk + AIK + Rosenborg + Vaduz + Zilina

Otrzymane punkty reputacji: +3
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Wszyscy &quot;zdziwieni&quot; wynikiem po &quot;dobrej&quot; grze w 1 meczu Buducnost niech przeczytają kilka postów wyżej czemu był taki wynik. Klasyczna ustawka.

D 69

dinozaur

Użytkownik
Proponuję jeszcze dubla, gdzie wydaje się iż różnica klas jest spora.
West Ham w mocno okrojonym składzie, ale to i tak powinno spokojnie wystarczyć na klub z Andorry. Pierwszy mecz 3:0, ale strzałów na bramkę rywali ponad 20. Lusitanos nie jest w stanie zagrozić West Ham. Ciekawostka - Trener Lusitanos był mocno rozżalony, że Slaven Bilić nie pojawił się na ławce trenerskiej w pierwszym meczu. Ciekawe jak będzie tym razem Moim zdaniem znów raczej bez mega pogromu, ale z czystym kontem.
Vikingur rok temu potrafił pokonać Tromso 2:1 w meczu wyjazdowym. Jednak tym razem jestem zdania, że Rosenborg nie wypuści awansu z rąk. Liczę na kontrolę meczu ze strony Norwegów i pewne zwycięstwo, bez straty gola.
Lusitanos - West Ham | strzeli drużyna gospodarzy? NIE - 1,50 ✅ 0:1
Rosenborg - Vikingur | strzeli drużyna gości? NIE - 1,50 ✅ 0:0
AKO: 2,25 ✅
w Totolotek

diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
Vikingur rok temu potrafił pokonać Tromso 2:1 w meczu wyjazdowym. Jednak tym razem jestem zdania, że Rosenborg nie wypuści awansu z rąk. Liczę na kontrolę meczu ze strony Norwegów i pewne zwycięstwo, bez straty gola.

Rosenborg - Vikingur | strzeli drużyna gości? NIE - 1,50
AKO: 2,25
w Totolotek
Wiadomo grasz swoimi pieniędzmi i nie zamierzam zmieniać Twojego postępowania, ale dobrze się przyglądnij historii Rosenborga w kontekście eliminacji do europejskich pucharów z ostatnich 5 lat. Dziwne wyniki, straty bramek. Ja osobiście im nie ufam, bo tak jak już parę razy napisałem. Jeden stracony gol przez murowanego faworyta nie spowoduje, że nie awansują, więc ja bym nie stawiał i to po takim kursie co dla mnie jest ewidentne, że ten gol padnie. Pozdrawiam.

aliant 531

aliant

Użytkownik
Partizan Tirana - Stromsgodset
Godzina: 20:00
Dzisiaj o 20 w Tiranie, miejscowy Partizan podejmował będzie zajmujący obecnie 6 pozycję w lidze norweskiej, Stromsgdset. Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 3:1 dla Skandynawów, dzisiaj również uważam, że szala zwycięstwa przechyli się właśnie dla nich. Za gośćmi przemawia fakt, że są w rytmie meczowym, gdyż grają systemem wiosna - jesień, z kolei miejscowi zakończyli swoje rozgrywki pod koniec maja co sprawia, że nie są jeszcze w maksymalnej formie. Piłkarze z Drammen są obecnie w bardzo dobrej formie. W lidze plasują się co prawda w peletonie, jednak zawdzięczają to słabemu startowi. Mimo to w ostatnich 5 kolejkach zebrali pokaźne 16 pkt strzelając średnio po 2-3 bramki w meczu. Wygrana z trzecią ekipą Albanii może nie jest jakimś wielkim wyczynem ale wynik 3:1 oraz ostatnie osiągi w lidze pokazują, że napad tego zespołu jest w bardzo dobrej formie i sądzę, że dzisiaj po raz kolejny to potwierdzi. Ani liga norweska ani tym bardziej albańska nie mieszczą się nawet wśród europejskich średniaków ale przepaść między nimi jest jednak ogromna. Podsumowując, wydaje mi się, że lepsza kadra, rytm meczowy i lepszy atak sprawią, że Norwedzy przypieczętują dzisiaj ten awans. Wynik 3:1 nie daje jeszcze pełnego spokoju więc nie sądzę aby ktoś tu kogoś zlekceważył. Goście powinni to spotkanie wygrać możliwe, że nawet większą różnicą niż tylko 1 bramki.

Mój typ: 2 - 1,73 - Bet365

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Partizan Tirana - Stromsgodset
Godzina: 20:00
Dzisiaj o 20 w Tiranie, miejscowy Partizan podejmował będzie zajmujący obecnie 6 pozycję w lidze norweskiej, Stromsgdset. Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 3:1 dla Skandynawów, dzisiaj również uważam, że szala zwycięstwa przechyli się właśnie dla nich. Za gośćmi przemawia fakt, że są w rytmie meczowym, gdyż grają systemem wiosna - jesień, z kolei miejscowi zakończyli swoje rozgrywki pod koniec maja co sprawia, że nie są jeszcze w maksymalnej formie. Piłkarze z Drammen są obecnie w bardzo dobrej formie. W lidze plasują się co prawda w peletonie, jednak zawdzięczają to słabemu startowi. Mimo to w ostatnich 5 kolejkach zebrali pokaźne 16 pkt strzelając średnio po 2-3 bramki w meczu. Wygrana z trzecią ekipą Albanii może nie jest jakimś wielkim wyczynem ale wynik 3:1 oraz ostatnie osiągi w lidze pokazują, że napad tego zespołu jest w bardzo dobrej formie i sądzę, że dzisiaj po raz kolejny to potwierdzi. Ani liga norweska ani tym bardziej albańska nie mieszczą się nawet wśród europejskich średniaków ale przepaść między nimi jest jednak ogromna. Podsumowując, wydaje mi się, że lepsza kadra, rytm meczowy i lepszy atak sprawią, że Norwedzy przypieczętują dzisiaj ten awans. Wynik 3:1 nie daje jeszcze pełnego spokoju więc nie sądzę aby ktoś tu kogoś zlekceważył. Goście powinni to spotkanie wygrać możliwe, że nawet większą różnicą niż tylko 1 bramki.

Mój typ: 2 - 1,73 - Bet365
Ja tu pograłem +1 na zespół z Tirany, kiedy kurs był grywalny, teraz 1.61 pinnacle. Norwegowie mają 3-1 z pierwszego meczu i tak mały kurs na nich na wyjazdach wygląda na klasyczna pułapkę. Wystawiony tak nisko, tylko ze względu, że Norwegowie są bardziej znani w Europie. Goście nie muszą cisnąc na wynik, są lepsi w domu,gdzie grają na sztucznej murawie niż na wyjazdach. Zespoły albańskie w pucharach preferują defensywny styl gry i argument z rytmem meczowym do mnie nie przemawia, bo Norwegowie będą chcieli odklepać ten mecz i nic więcej - co przy zabezpieczonych szykach obronnych nie ułatwi im zadania, by szybko strzelić i dobić do końca. Na tych terenach nie gra się łatwo i myślę, że Albańczycy pokażą charakter - bo co innego mają do stracenia. Handi +1 bezpieczne, bo o ile już wygrają, to sądzę, że nie więcej niż jednym golem. Nawet jak Partizani rzuci się do ataku, to z wynikiem 3-1 pierwszego spotkania, Norwegowie przed zbliżająca się liga powinni być za leniwi by iść na zaaplikowanie jak najwięcej bramek

Zwrot FT:0-1

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
K.Almaty - Crvena Zvezda
O upadku piłki nożnej na bałkanach można pisać długo i namiętnie. Crvena jest cieniem drużyny z czasów byłej Jugosławii. Mimo tego że pierwszy mecz, bez wątpienia ustawiła czerwona kartka, którą gracz Crveny otrzymał w trzeciej minucie meczu. Nie zmienia to faktu, że prezentowali się oni niezwykle surowo piłkarsko. Na ich tle chyba nawet część ekip z Polski prezentowałaby się lepiej. W dalekim Kazachstanie łatwo im się z pewnością grać nie będzie. Kazachowie mają kilku wybijających się graczy, lecz ich siła z pewnością tkwi w kolektywie. Serbów nie widzę w roli zwycięzców tego spotkania.
K.Almaty DNB kurs 1,90 STS
wynik 2:1 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

Otrzymane punkty reputacji: +7
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Obydwie drużyny strzelą?
Beroe - Atlantas NIE @1,60 Pokpili sprawę jak wyszli na prowadzenie 2:0
Zeljeznicar - Balzan NIE @1,57 w Milenium -12% = 2,21 !
Niecodziennie stacjonarny ma lepszą ofertę i to podsumowując już podatkiem od reszty w necie. Z resztą inne firmy naziemne jak to mają w zwyczaju kursy nie do gry. Milenium wychyliło się z szeregu i o dziwo trzymają to cały czas.
Dla przykładu ten dubel w:
STS: 1,78
Fortuna: 1,68
Toto: 1,55
W Marathonie też warto bo tam widzę w tej chwili 2,26 wychodzi, jako jedyny z takimi kursami został.
Coś o meczach? Atlantas z Litwy i wyspiarze z Malty łącznie razem grając pierwsze spotkania u siebie oddali 2 strzały i zrobili to tylko Litwini, Maltańczycy ani razu nie zagrozili Bośniakom. Co do Atlantasu to już w zeszłej rundzie mimo że zagrali tylko jedną dali zarobić, nie strzelając bramki Kazachom w dwumeczu z Szachtiorem Karaganda. :cool:

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Spartaks - Budnocost Podgorica
Łotysze kontra gracze z Czarnogóry. Pierwsze spotkanie tych ekip przyniosło &quot;niespodziankę &quot;. Faworyzowani gospodarze przegrali 1:3 a mogli nawet wyżej, jeżeli gracze Spartaksa wykorzystaliby wszystkie okazje. Łotysze przetrzymali okres naporu i umiejętnie kontrowali Budnocost. Nie wiem skąd u niektórych ten pęd do grania Budnocostu w tym spotkaniu. Prezentowali się minimalnie lepiej od gości ale grali bardzo chaotycznie i nieskutecznie. Byli dłużej przy piłce ale z samego posiadania piłki zwykle nic nie wynika, i tak właśnie było w tym przypadku. W mojej opinii są to ekipy o dośc zbliżonych umiejętnościach. Jeżeli Budnocost się odsłoni, będzie to szansa dla Łotyszy. W pierwszym spotkaniu miał miejsce nieprzyjemny incydent w trakcie meczu. Kibice z Podgoricy urzadzili sobie zabawę i rzucali w graczy Spartaksa racami i petardami. Mecz został przerwany na kilka minut. Może ich to dodatkowo zmotywować w tym spotkaniu. Kursy na Budnocost dziś mocno spadały... Liczę tu na ambitnych Łotyszy.
Spartaks DNB kurs 2,20 zwrot
dla odważnych Spartaks kurs 3,05 wynik 0:0
Totomix
I takie moje małe spostrzeżenie. Dacia Kiszyniów jest obecnie po kursie 1,35. Czy to aby nie przesada? W pierwszym meczu bardziej sprawiedliwy byłby remis. Gracze Renowy podobno jechali na to spotkanie autokarem prawie 18 godzin. Ale czy kurs jest wart ryzyka? Nie dla mnie...

Zrinjski - Shirak Gyumri
O dziwo w pierwszym spotkaniu stroną przeważającą byli gracze z Armenii i to oni nadawali ton grze. Mają w swoich szeregach gracza z Wybrzeża Kości Słoniowej Jean-Jacques Bougouhiego, któremu bez wątpienia warto się przyjrzeć. Nie dość że zdobył dwie bramki to jeszcze kilka razy wypracował okazje kolegom. Myślę że niedługo zobaczymy go w Europie. Absolutnie nie skreslam ekipy Armenii w tym drugim spotkaniu.
Shirak + 1,5 kurs 1,5 Totomix
wynik 2:1 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Nie zgadzam się ze stwierdzeniem mogli wyżej, bo poza tymi 3 golami to chyba jeszcze tylko dwa strzały oddali wtedy goście, oba bodajże niecelne w tym lob z kilkunastu metrów.
Gospodarze mieli więcej okazji, jednak słabo zagrali w obronie co dobitnie pokazuje akcja przy rzucie karnym.

balmora 100

balmora

Użytkownik
Beitar - Ordabasy [email protected]
sportingbet
No bez jaj taki kurs na gości, którzy są jeśli nie równorzędnym, to lepszym zespołem niż Izraelici? Tak naprawdę nic nie przemawia za gospodarzami...nei są w rytmie meczowym, nie zaczeli nawet ligi, do tego w Kazachstanie tylko się bronili i nei stworzyli żadnych sytuacji...Dwójka to spory value, ale do ako można też wrzucić podpórkę na gości. Kurs w okolicach 1.70 to złoto.
AIK - VPS Vasaa
handi -1,5 AIK@ 1.60
bwin
Nie spodziewam się innego rezultatu niż zwycięstwo Szwedów, którzy są o klasę lepsi niż Finowie...Pierwszy mecz to ogromna dominacja AIK i 3 strzały VPS co dało...remis 2:2. Teraz już nie będzie powtórki - padnie parę bramek i większość, jeśli nei wszystkie dla gospodarzy.
HB Torshvan - Trakai
Under -2,[email protected]
Torshvan [email protected]
bet365

Wiadomo jak się gra na Wyspach Owczych - sztuczne boisko, łatwo o kontuzje, do tego zwykle długa podróż i nieprzyjemna pogoda. Goście mają zaliczke, która pozwala w zasadzie na granie na pół gwizdka, do tego porównując klasy zespołów wcale nie ma aż takiej różnicy. Gdyby grała Kruoja to nawet gospodarze byliby faworytem...Praktyka, którą obserwuje od lat w pierwszych rundach LE, pokazuje że mecze na tym terenie zwykle nie obfitują w bramki, a i wyspiarze często potrafią wyszarpać coś więcej niż remis nawet z o wiele lepszymi zespołami

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom