>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami I runda 2. Ekstraligi

A 489,1K

adams235

Znawca - Żużel
M.Zagar under 7.5 kurs 1.5 STS
Nie no panie tyle to nie,i jeszcze w Lesznie?Matej wraca po długim rozbracie z polska liga i do jednego z faworytów to nie może się udać...
Post automatycznie złączony:

Berntzon under 9.5 kurs 1.8 STS
Krótko,na sparingach wyglądał najsłabiej poprostu z Ostrovii ,linia duża ,chyba za duża

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1116
husarz22 107,4K

husarz22

Forum VIP
A co sądzicie w ogóle o meczu Ostrów - Krosno? Czy to będzie 50/50?
Ja średnio się znam ale z tego co widzę kursy wyraźnie wskazują gospodarzy jako faworyta? Czy słusznie? W Krośnie martwi tylko ten junior Arkadiusza Kordek a tak poza tym coś jeszcze?

A 489,1K

adams235

Znawca - Żużel
Za niego pojedzie Drejer,dla mnie faworytem jest Krosno ale to 1 mecz i wszystko się może zdarzyć,ja idę w kierunku Krosna win i handiale ze stawką nie szaleje bo mecz jak rzut moneta moim zdaniem

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +259
czarodz1ej 256

czarodz1ej

Użytkownik
M.Zagar under 7.5 kurs 1.5 STS
Nie no panie tyle to nie,i jeszcze w Lesznie?Matej wraca po długim rozbracie z polska liga i do jednego z faworytów to nie może się udać...
Post automatycznie złączony:

Berntzon under 9.5 kurs 1.8 STS
Krótko,na sparingach wyglądał najsłabiej poprostu z Ostrovii ,linia duża ,chyba za duża
Obie linie już ściągnięte. Ciekawe czy ściągnęli po Twoim zagraniu czy monitorują to forum. Jak to drugie, to gładko mógłbyś manipulować kursami jak i liniami 😎

G 36,5K

gkskubik

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+3
Janusz Kołodziej under 11,5 @ 2,35 Betclic 9(3,3-,-,3)

To że w meczu do jednej bramki Janusz odda jeden bieg juniorowi biorę praktycznie za pewnik. Pytanie czy w pozostałych 4 biegach da sobie urwać punkt? Może swojaka do przodu wypuści? Zdarzenie z gatunku na dwa uda. Uda się lub nie. Kurs jednak niesamowicie kuszący.
Pozdro!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1236
pierzakrys 178

pierzakrys

Użytkownik
Unia Tarnów +30 1.82 betclic

Wynik wiadomo do 1 bramki, Leszno murowany faworyt. Jednak handi wydaje się trochę duże sam bym dał 24-26. Tak jak kolega wyżej widzę również oddawanie biegów juniorom, do tego rezerwy taktyczne

A 489,1K

adams235

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
S.Szostak under 6.5 kurs 2.01 Fortuna
STS ma dla porównania 5.5 ,generalnie mały bet dnia dla mnie,1 bieg bardzo ciężki,chłopak boi się własnego cienia,plus po sparingu mówił że nie czuje tego toru i jeszcze 1 start w roli seniora ,mi tu over nie wychodzi napewno...ale to tylko sport

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1684
A 489,1K

adams235

Znawca - Żużel
Musielak over 8.5 kurs 1.6 Fortuna
Jeśli nie odwali literki co często mu się zdarza,i głowa wytrzyma to spokojnie powinien to zrobić,będzie mega zmobilizowany po nie najlepszym rozstaniu z Ostrowem i podejrzewam że znajomość toru pomoże

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1175
K 1,5K

KubaGdz

Użytkownik
Szczepaniak over 6,5 kurs 1,7 super bet dwa zera z początku zabrały bet
Mati z numerem 5 , dziś pewnie z 6 razy pojedzie, a myślę że uda mu się pokonać seniora drużyny gospodarzy.

Ostatnia edycja:
B 46,2K

bartezgambler

Użytkownik
Drejer poniżej 6,5 pkt - etoto 1.75 pięć startów dostał...
Ma jechać za Kordka i owszem dość łatwy bieg 12 ale w pozostałych ma już naprawdę trudnych rywali, uważam że linia za wysoka.

Ostatnia edycja:
A 14,9K

Antongno

Użytkownik
Ostrów - Krosno
Myślę, że mecz powinien być całkiem wyrównany.
Popieram typ T. Musielak over 8,5 @1.6 fortuna .
Dodatkowo fajny kurs D. Berge under 8,5 @2.01 fortuna .

Drugie spotkanie zapowiada się bardzo jednostronnie. Ciężko cokolwiek tutaj typować.
Delikatnie dla lepszego oglądania spróbuję:
M. Lewiszyn over 5,5 @1.84 fortuna
M. Zagar under 6,5 @2.01 fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +468
B 51,3K

bosky

Użytkownik
Ogólnie ja się w temacie 1 ligi w pełni zgadzam z Adams235. Zagar raczej będzie miał gdzieś jeżdżenie za wirtualne pieniądze. Musielak jedzie na "swoim torze", co przy średnio dysponowanych w Ostrowie innych zawodnikach Krosna predysponuje go na lidera drużyny, a Szostak już przed odejściem Staszewskiego nie był zbyt pewny, a teraz może być jeszcze gorzej.

Od siebie dodaję:
Musielak +1 - Jakobsen 1 2.2
Pickering -2 - Lahti 1 1.9
Bet365

Lahti to dla mnie kolejny kandydat do beznadziejnego meczu dzisiaj. Wnioskował o unieważnienie jego kontraktu po zaległościach do czego ostatecznie nie doszło. Jeśli dzisiaj pojedzie nieźle, to po 1) za wirtualne pieniądze, po drugie zamknie sobie drogę do ewentualnego wypożyczenia. Pickering trochę na drugim biegunie, łatwy rywal i chęć pokazania się z jak najlepszej strony w nowym klubie. Dodatkowo możliwość zarobienia łatwych pieniędzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1399
C 1,2K

czubus2

Użytkownik
Ogólnie ja się w temacie 1 ligi w pełni zgadzam z Adams235. Zagar raczej będzie miał gdzieś jeżdżenie za wirtualne pieniądze. Musielak jedzie na "swoim torze", co przy średnio dysponowanych w Ostrowie innych zawodnikach Krosna predysponuje go na lidera drużyny, a Szostak już przed odejściem Staszewskiego nie był zbyt pewny, a teraz może być jeszcze gorzej.

Od siebie dodaję:
Musielak +1 - Jakobsen 1 2.2
Pickering -2 - Lahti 1 1.9
Bet365

Lahti to dla mnie kolejny kandydat do beznadziejnego meczu dzisiaj. Wnioskował o unieważnienie jego kontraktu po zaległościach do czego ostatecznie nie doszło. Jeśli dzisiaj pojedzie nieźle, to po 1) za wirtualne pieniądze, po drugie zamknie sobie drogę do ewentualnego wypożyczenia. Pickering trochę na drugim biegunie, łatwy rywal i chęć pokazania się z jak najlepszej strony w nowym klubie. Dodatkowo możliwość zarobienia łatwych pieniędzy.
Nie no muszę się odnieść. Dlaczego Unia miałaby się zgadzać na jakiekolwiek wypożyczenie to po 1. Jeśli faktycznie jechałby za wirtualne pieniądze to będzie mógł rozwiązać kontrakt jeśli oczywiście liga się zgodzi. Jeśli miałoby tak być to jeśli będzie jechał słabo to kto by go chciał wtedy ? No myślę że nikt.

B 51,3K

bosky

Użytkownik
Już chciał rozwiązać kontrakt, bo nie otrzymywał pieniędzy przez bardzo długi czas i dokładnie odwrotnie do tego, co piszesz - nie otrzymał zgody ligi.

może wyrażę się inaczej, jaka byłaby Twoja motywacja w pracy gdybyś wiedział, ze zapłatę za nią dostaniesz może kiedyś po walce w sądach? Co do wyniku sportowego - pogadamy za 4h czy miałem rację, czy też nie.

I 45,8K

iti

Użytkownik
Tarnów nie ma pieniędzy. Start w lidze dostali trochę na piękne oczy, bo stadion to istna ruina, coś niby się dzieje, ale on już powinien być gotowy, a nie jest.

C 1,2K

czubus2

Użytkownik
Już chciał rozwiązać kontrakt, bo nie otrzymywał pieniędzy przez bardzo długi czas i dokładnie odwrotnie do tego, co piszesz - nie otrzymał zgody ligi.

może wyrażę się inaczej, jaka byłaby Twoja motywacja w pracy gdybyś wiedział, ze zapłatę za nią dostaniesz może kiedyś po walce w sądach? Co do wyniku sportowego - pogadamy za 4h czy miałem rację, czy też nie.
No przecież ja to wiem ale ty piszesz o jakimś wypożyczeniu na które w życiu się Tarnów nie zgodzi.

B 51,3K

bosky

Użytkownik
Uczepiłeś się tego wypożyczenia zupełnie jakby to miało jakiekolwiek znaczenie w kontekście mojego typu. Prawda jest taka, ze żaden z nas nie ma pojęcia jak się zachowa klub z Tarnowa. Jeśli mają nieszczęśliwego żużlowca który po prostu nie chce jechać w tej drużynie, a z biegiem sezonu odezwie się zdesperowany prezes, który będzie skłonny zapłacić za Lahtiego byle załatać dziurę po kontuzji - nie widzę powodu dla którego do takiego wypożyczenia miało nie dojść. Tak czy siak - w kontekście meczu dzisiaj nie ma to najmniejszego znaczenia. Motywacja Lahtiego dzisiaj jest żadna, a i poziomem sportowym w obecnej formie odstaje od Leszczynian.

Ostatnia edycja:
Sándor Tihanyi 58,8K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Leszno Tarnów
Leszno -30
Kurs 1.95
888starz nje było czego zbierać

Nie ma gdzie i kim się zaczepić nawet przy odpuszczaniu biegu juniorzy mogą objeżdżać Jaskółki. Ostatnie dwa transferu nie wiele zmieniają bo zarówno Bowes jak i młody Kowalski nie ma w lidze objezdzenia. Lahti już w sparingu pokazał jak mu na klubie zależy jadąc jeden bieg. Więc dziś jest praktycznie dwóch i pół zawodnika na pretendenta do awansu.

Co do taktyków aby były skuteczne trzeba mieć lidera lub liderów a tych Tarnów nie ma

Dziś pogrom według mnie w Lesznie

Co do Lahtiego to nie rozwiązała liga kontaktu bo zaległości poszły

Co do stadionu nie dostali go na piękne oczy tylko dostali wytyczne które w ślimaczym tempie robią
Zresztą cała ekstraliga to hipokryzja patrząc choćby nawet na stadion motoru od lat

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2228
Do góry Bottom