Też jestem zdania , że po kursie 1.25 nie ma co się szarpać ???? W żużlu raczej nie ma lokat , za dużo niestety jest wypadków losowych. Jeśli szukać lokat to po kursie co najmniej 1.5. Mniejszych w tym sporcie według mnie nie opłaca się grać. Do tego Leszno jest najbardziej nieprzewidywalną drużyną w tej lidze. Bo kto by powiedział , że w pierwszym meczu finałowym para juniorska Leszna zdobędzie w w sumie 8 punktów? Ja myślałem , że 8 punktów to zdobędzie ten gorszy z pary tego dnia , a nie obaj.. W pierwszym meczu liczyłem , że równiejszy zespół Leszna da im wygraną znaczniejszą przed rewanżem , jednak okazało się , że Gorzów ma na dzień dzisiejszy za mocnych liderów. W sumie 10 indywidualnych zwycięstw na wyjeździe sprawia uważam , że rewanż raczej powinien być formalnością gdzie do liderów dołączy lepiej punktująca druga linia. Jednak jak wcześniej napisałem Leszno jest strasznie nieobliczalne. Ci juniorzy którzy zawiedli w pierwszym meczu równie dobrze mogą odpalić w rewanżu i przywieźć dwukrotnie większa zdobycz punktową co sprawi , że mecz może być cały czas na styku. Dlatego ciężko jest typować ich mecz , a na pewno nie grać przeciwko im po kursie 1.25.. Osobiście już uważam , że lepiej poczekać do dnia meczu i wyłapać jakieś handi w stronę Gorzowa. Ale i tak raczej mecz bym typersko odpuścił z wyżej wymienionych powodów. Jeśli chcecie szukać na finał "lokat" to lepiej grać na Zmarzlika przeciwko komukolwiek ????