Dzięki Wam za opinie z Lubelszczyzny
Przyznam, że początkowo chcialem grac zdecydowanie "jedynke" na Łęczną, ale teraz mam juz troche watpliwosci i faktycznie jesli zagram to raczej za jakąś lekką stawkę. W Łęcznej dzis mieli dyskutowac nad wysokoscią budzetu na ten sezon, ale jeszcze chyba nie ma informacji co z tego wyniknęło.
Zauważyłem, że spadają kursy na
Podbeskidzie w pojedynku z Wisłą Płock. W
Bielsku-Białej wygląda na to, ze wiele zmierza ku dobremu. Czytałem o remoncie stadionu, z finansami raczej wszystko ok. Na minus na pewno strata
Dariusza Kołodzieja, ktory odszedł do Górnika Zabrze oraz Mike Mouziego, ktorzy byli podstawowymi zawodnikami w poprzednim sezonie. Do klubu dołączyli tacy piłkarze jak
Matusiak z Turka,
Ziajka z Miedzi Legnica oraz
Osinski z Ruchu Chorzów. Moze wielkie nazwiska to nie są, ale taki Matusiak z powodzeniem moze zastapic Kołodzieja, a Ziajka w Miedzi jak pamiętam zawsze był gwarantem przynajmniej kilku bramek w sezonie...
A cóż można powiedzieć o
Wiśle Płock... na pewno klub opuscil najlepszy zawodnik drużyny
Sławomir Peszko, a zastąpic go mają chocby
Łukasz Grzeszczyk wracajacy z wypozyczenia do Znicza oraz
Kamil Majkowski wypozyczony z Legii..
. Ogólnie jak tak patrzę na kadrę Wisły Płock to wydaje mi się, że może to być całkiem solidna drużyna i jeśli wszystko odpowiednio zatrybi to mogą walczyc o awans do
Ekstraklasy, jednak czy aby na pewno tak będzie ?
Krótko mówiąc nadal pozostaję bez typów na tą kolejkę, ale jutro zapewne coś ciekawego uda mi się wybrać