>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

I Liga Polska 2025/26 (typy, analizy, komentarze)

deepred 1,7M

deepred

Moderator
Członek Załogi
W tym temacie podajemy typy, wymieniamy się przemyśleniami na temat drugiego poziomu rozgrywek w nadchodzącym sezonie. Zachęcam do dyskusji i jednocześnie informuję, że jakiekolwiek obelgi, podśmiechujki i wyszydzanie innych użytkowników będą odpowiednio nagradzane.

movieplk 504,4K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
20/09/2025 20:00 CET
Noteć Inowrocław - ŁKS Łódź (powyżej 81.5)
1.92 (Superbet)/1.85 (STS)/1.83 (Fortuna/Betclic)
5/10

Noteć po super sezonie robi dla mnie zjazd, bo zamiana na PG Jamesa Washinghtona na Ciesielskiego to zdecydowanie zamiana na wielki minus. Widziałem Noteć w sparingach i bardzo nie podobała mi się ta drużyna. Tutaj kursy wyrównane, ale ŁKS ma podobny skład do poprzedniego sezonu i będą zgrani, a dodatkowo dorzucili sobie jakościowego na warunki I-ligowego Alekasandra Lewandowkiego, który powinien wrzucić ŁKS na wyższy poziom. Dlatego uważam, że zgranie i zjazd Noteci zrobią swoje i ŁKS rzuci punkty.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3745
P 24K

paptyd

Użytkownik
Polonia Warszawa - Opole @2.65 sts

mnie dziwią kursy wystawione na Opole. Kobel, Rutek, Niedzwiddz grają do tego do ekipy mamy aktywnego czarnoskórego kolegę, który ma strzelbę aż miło.
W porównaniu do Polonii, w której nie ma tak naprawdę zawodników oprócz dwóch licencji zagraniczniaków.
Polecam ewentualnie hendi w stronę opola

Otrzymane punkty reputacji: +491
A 639,1K

adams235

Znawca - Żużel
Sam osobiście pograłem over 154.5i 155.5 można było złapać ,na innym kuponie mam handi +6.5na Opole,ale podstawowe pytanie trzeba poczekać w jakim składzie Opole bo w okresie przygotowawczym ze względu na kontuzje nie grali w każdym meczu w optymalnym składzie,w w jednym sparingu nawet chyba 3 zawodników brakowało, niestety nie udało mi się ustalić czy wszyscy zdrowi,jeśli są w pełnym składzie to potencjał na wygraną jest

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1175
P 24K

paptyd

Użytkownik
Sam osobiście pograłem over 154.5 i 155.5 można było złapać ,na innym kuponie mam handi +6.5 na Opole,ale podstawowe pytanie trzeba poczekać w jakim składzie Opole bo w okresie przygotowawczym ze względu na kontuzje nie grali w każdym meczu w optymalnym składzie,w w jednym sparingu nawet chyba 3 zawodników brakowało, niestety nie udało mi się ustalić czy wszyscy zdrowi,jeśli są w pełnym składzie to potencjał na wygraną jest
Podobno zdrowi, tak naprawdę nieobecność któregokolwiek psuje typ

P 24K

paptyd

Użytkownik
Żubry, Inowrocław, Polonia, Katowice drużyny do spadku na ten moment. Nie ma co się łudzić wynikiem żubrów z Łańcutem. Ich zagraniczny wysoki nie grał z powodu opuchlizny twarzy, coś z zebem, dodatkowo zagrali fatalny mecz.

A 639,1K

adams235

Znawca - Żużel
Co do Inowrocławia i Katowic pełna zgoda,Żubry jakis tam potencjał jednak mają ,jeśli chodzi o Polonię to główne pytanie jest jak długo zostanie Sewiol który na warunki 1 ligi jest bardzo dobrym koszykarzem,ale ma kontrakt krótkoterminowy z tego co kojarzę i z nim Polonia będzie groźna, w dłuższej perspektywie nie przekonuje mnie też Poznań patrząc na ich personalia

P 24K

paptyd

Użytkownik
Co do Inowrocławia i Katowic pełna zgoda,Żubry jakis tam potencjał jednak mają ,jeśli chodzi o Polonię to główne pytanie jest jak długo zostanie Sewiol który na warunki 1 ligi jest bardzo dobrym koszykarzem,ale ma kontrakt krótkoterminowy z tego co kojarzę i z nim Polonia będzie groźna, w dłuższej perspektywie nie przekonuje mnie też Poznań patrząc na ich personalia
Nie zgodzę się, prędzej Inowrocław niż żubry. Brak podkoszowego oprócz Tyszki, a ten Balaban to pomyłka :D

Do góry Bottom