zaakceptowało mi kod, ale $$ nie ma na koncie. Długo czekaliście aż wam zakredytują konto czy automatic?
w tym wypadku chyba BAN ????Shit. A ja ugrałem prawie 100 euro, zrobiłem depozyt i zleciłem wypłatę ???? zobaczymy co zrobią ;p
ja korzystałem innym razemDostał bonus ktoś kto miał tu już konto i korzystał z innego kodu?
Tutaj dostales ogolna informacje na temat obrotu, wg mnie robisz depozyt i wyplata skoro masz 300pkt.Panowie zapytałem ich tak dla pewnosci bo mam niby te 300 pkt czy mam obrót wykonany odpisali mi:
Hi *****
Thank you for contacting the Support Desk. **** I have reviewed your account and I see that you received a $10 free on 07/06.
The $10 bonus has a play-through requirement of x30. You would therefore need to play-through 300 in order to meet this requirement.
300 would be the number of bets that you would need to make. Win or lose the bet would still count towards that requirement.
Once you have met the requirement, a minimum deposit of $20 would be required before a withdrawal can be requested. There would no requirements attached to the your deposit and you would therefore be ab le to request a withdrawal.
I also need to advise you that if you request a withdrawal before receiving your first deposit bonus, you will no longer be eligible to receive he first deposit bonus.
nie rozumiem ich odpowiedzi czy mam ten obrót wykonany czy nie?
nie zrobiłeś obrotu ot co ????Panowie o co chodzi daje wypłata i pokazuje mi info
You have not met the minimum play through required for you to perform a withdrawal.
depozyt zrobiłem
coś mi sie zdaje że to oznacza cos z obrotem a mam 314 tych pkt
ale mam ponad 300 pkt z tamtego promo wiec jakim cudem a nowej promocji chyba nie otrzymałem bo nie mam tyle samo kasynie zrobiłeś obrotu ot co ????
albo dostałeś jakiś bonus od depo i nic ci o tym nie wiadomo oczywiście z obrotem do wykonania
Mam nadzieję że Ci nie wypłacą oszuście. Pewnie dzieciaku z 10 kont założyłeś nie ?ale mam ponad 300 pkt z tamtego promo wiec jakim cudem a nowej promocji chyba nie otrzymałem bo nie mam tyle samo kasy