>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

HT/FT oraz CS HT/FT

Status
Zamknięty.
M 0

maik86

Użytkownik
voic3d 1/X to nie jest zawsze faworyt/remis. Wg. mnie do tego nadaje się najlepiej właśnie płaska stawka. Jak widać w analizie którą przedstawiłem, grając od początku sezonu te 4 ligi, mielibyśmy yield 39%, co jest, na dłuższą metę wysoko ponad przyzwoity yield.
Nie wiem jak Wy ale ja nie znam typera co chwali się yieldem aż 39%, najlepsi są w stanie osiągnąć yield 12-15%

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Nie wiem jak Wy ale ja nie znam typera co chwali się yieldem aż 39%, najlepsi są w stanie osiągnąć yield 12-15%
Przeanalizowałem kilka kolejnych lig (dobór lig na podstawie statystyk z http://betvirus.com/bv/home), i wyszło że grając odpowiednio faworyt/remis lub nie faworyt/remis - zależy od ligi, osiągnelibyśmy yield 41 %.

Mała ciekawostka, grając od początku sezonu na niefaworyt/remis w portugalskiej Primeira Division, mielibyśmy yield na poziomie 106%! To akurat pojedyńczy przypadek, jednak przyznam że po dobrym wyborze lig, oraz typów (faw/remis lub nie faw/remis), można osiągnąć z tego bardzo dobre profity.

Jako że teraz jest przerwa zimowa w wielu ligach, przeanalizuje jeszcze kilka lig które mam na liście, jako potencjalnie &quot;sprzyjające&quot; takiej grze. A w następnej kolejności, te same ligi poddam tej samej analizie jednak dla poprzedniego sezonu, tak aby na każda ligę mieć większą próbę - półtora sezonu, zamiast pół.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
@ cubsonart
Świetna analiza, przyda się.
Poszło na dzisiaj (01.01.2013) 161 zdarzeń za 3,20j.
Z czego:
Wszystkie spotania faworyt/remis (a dokładnie mniejszy kurs / remis)
Do tego w cenie 3,20j zmieściło się kilkanaście zdarzeń większy kurs / remis oraz większy kurs / mniejszy kurs
Najmniejsza ewentualna wygrana to 0,20j tak więc wystarczy 16 takich zdarzeń by mieć zwrot - podkreślam iż średnia ew to 0,30j za zdarzenie).
Ps. Zobaczymy czy jednostronny typ wystarczy czy typowanie 1/X 2/X będzie odpowiedniejsze.
Trzymajcie kciuki ????

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Jak dziś poszło ?

Ja nie grałem dzisiaj nic... jakoś zabrakło czasu na typowanie ????

Postanowiłem jednak przeanalizować dzisiejsze mecze:

5 najwyższych lig angielskich:

Typy faw/remis:

wkład: 54j.
zwrot: 45j.

Typy nie faw/remis:

wkład: 54j.
zwrot: 16j.

Czyli dziś cienko..

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Tak, słabo było. Wyszedłem chyba na zero
2 dni zajawki i znowu klapa.
Już sobie dałem siana z systemami , kombinacjami.
Typuję sobie tenisa płaską stawką z lepszym i gorszym skutkiem i fajno jest.

cock 756

cock

Użytkownik
Wydaje mi się, że ciężko może być z tymi analizami...
Skupiłbym się na lay prowadzącej drużyny po pierwszej połowie. Co prawda kurs kurs nie wyjdzie tak atrakcyjny, ale za mniej więcej 5,00 po uśrednieniu kalkulatorem powinno i to być dla Was interesujące. Warunkiem bym obrał albo spadające przedmeczowe kursy, albo wyrównane statystyki meczowe in play, albo pozycje w tabeli... Możliwości ogrom...
A w grze byłyby 1/x i 1/2, lub 2/x i 2/1.
Mecze x/1 i x/2 nie będą tak atrakcyjne kursowo...
Trafienie HT/FT to jakby ako zakładu do przerwy z późniejszym handicapem na mecz... Chyba &quot;łatwiej&quot; obstawiać zmianę wyniku niż cały scenariusz.
&quot;Nie gram na Betfair&quot;, &quot;nie mogę grać lay&quot; - w przerwie dutching na X i 2 gdy prowadzi 1 i jest lay...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom