"..Małe podsumowanie:
Rozegranych 100 meczy
X/1 lub X/2 -
19 wygranych 19%
X/X -
22 wygrane 22%
Ogółem -
41 wygranch 41% -meczów granych tylko w oparciu kurs czyli prawie z automatu
Zysk ogólny -
1098,45j
Nie będę się tutaj produkował odnośnie moich przemyśleń na temat tego sposobu bo jak przebiegała gra to każdy kto śledził to widział i czy warto tak grać to niech sobie każdy sam odpowie.
Ja uważam że warto,pierwszy typ zamieszczony 24-02-2014 więc miesiąc z kawałkiem
1100j w miesiąc uważam za dobry wynik zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę sposób doboru meczów
Poza tym wkład był minimalny bo właściwie cały czas był plus więc można powiedzieć że graliśmy za pieniądze buka
Dostałem parę pytań odnośnie budżetu ale naprawdę nie umiem powiedzieć ile powinien wynosić bo jak pokazuje ten test czas oczekiwania na trafienie jest nie raz bardzo długi
Nie mniej jednak jako długotrwały plan skubania kasy uważam że ma spory potencjał..."
Tak było we wpisie po meczu nr.100 z 27-03-2014
Teraz nie będę robił takiego podsumowania bo najważniejszy jest stan kasy a ten od tamtego czasu urósł o
1385,85j więc progres widoczny i choć to tylko 200 meczów to podtrzymuje swoje zdanie że jako długofalowy sposób jedzenia małą łyżeczką ma szansę bytu
Odnośnie wkładu na początek to myślę że po 1000j na każdą progresję powinno wystarczyć(bo tak jak pisałem jak złapiesz 2,3 typy to grasz już za pieniądze buka) ale wiadomo że to progresja i najlepiej mieć solidne zabezpieczenie
Wiem też że znajdą się tacy którzy powiedzą że 200 typów to żaden wyznacznik bo dopiero po 500 czy 1000 można coś więcej powiedzieć to niech sobie testują dalej sami...
Mnie 200 typów wystarcza żeby powiedzieć o tym sposobie że w miarę spokojnie bez większych odchyłów można powoli zarabiać a czy bezpiecznie to tego nigdy nie powiem bo po pierwsze to progresja a po drugie to bukmacherka
Aha, i uprzedzam od razu więcej typów już nie będzie,nic już nie będę nikomu udowadniał ani przekonywał że to żyła złota...
P.S
Dziękuje
@emoboy za gościnę w swoim temacie, oraz
@edi8 za swego czasu linka który podsunął mi pomysł na takie granie
Pozdrawiam wszystkich i golcie buków!!! ja znikam z forum
Cześć!