Czy tam nie powinno być 20,5%? Skoro zagrałeś 100 meczy, to w obu "systemach" sumarycznie wychodzi 200 spotkań, więc 41 wygranych nie daje 41% trafień. No chyba, że czegoś nie rozumiem, to przepraszam. I liczę na kontynuację tematu.Małe podsumowanie:
Rozegranych 100 meczy
X/1 lub X/2 - 19 wygranych 19%
X/X - 22 wygrane 22%
Ogółem - 41 wygranch 41% -meczów granych tylko w oparciu kurs czyli prawie z automatu
No jeżeli tak to liczyć to faktycznie masz rację trochę się zagalopowałem,owszem meczów było 100 lecz typów 200 co faktycznie daje niższą wartość procentową ale to nawet lepiej bo pokazuje sens grania takich kursów nawet jeśli czas oczekiwania na trafiony typ jest długi to 20% w zupełności wystarcza do niezłego przecież -aCzy tam nie powinno być 20,5%? Skoro zagrałeś 100 meczy, to w obu "systemach" sumarycznie wychodzi 200 spotkań, więc 41 wygranych nie daje 41% trafień. No chyba, że czegoś nie rozumiem, to przepraszam. I liczę na kontynuację tematu.
Pozdrawiam.
ten całkiem niezły kurs to około 2,70-2,80 więc trochę mało do grania przy takim stawkowaniu,poza tym tych meczy z nie remisem do przerwy a na koniec nie było znowu tak wiele,więc myślę że to by nie wypaliło ale dzięki za wszelkie sugestieTaki pomysł mi wpadł do głowy, każdy wynik x/x to remis ako pewnie nie da sie zagrac ale jako dwa osobne typy z równomiernym rozłożeniem stawki da całkiem niezły kurs.