>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Holandia - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

Cienki Bolek 2,7K

Cienki Bolek

Użytkownik
Feyenoord gra z outsiderem ligi Almere i w mojej ocenie powinien dzisiaj dać czadu. Gospodarze podbudowani dwumeczem z Milanem. Między tym dwumeczem bezbramkowy remis z Bredą w lidze co chyba jest wyznacznikiem dla buka w kontekście tego meczu. Patrząc po kursach 2-3 bramki przewidywane z czego 2 sam Feeyenord, 3 zobaczymy. Ok Feeyenord sporo kontuzji, trudności gry na kilku frontach gdzie niedawno odpadli w krajowym pucharze jednak dysproporcja umiejętności spora. Almere miało tydzień na przygotowanie ale to są cienkie bolki. Feyenoord lubi z nimi grać więc over 2,5 gola w meczu lub Feye z handi wydają mi się ciekawymi opcjami. Kurs w okolicach 1,50 - 1,55.

Ostatnia edycja:
ibis 1,7M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
🚨 OFICJALNIE: Robin van Persie trenerem Feyenoordu! ✨

Otrzymane punkty reputacji: +1333
ibis 1,7M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-02-21 o 10.57.31.png

Nie masz konta w Betters, nic straconego - załóż je wchodząc na betters.pl lub klikając w baner i odbierz swój pakiet startowy z naszym kodem FORUMBUK
1000_200_cta_sprawdz_klauzula_logo.png

unicaja 53,4K

unicaja

Użytkownik
Myślę że warto dziś pójść w karteczki w hicie. Może to być ostatnia szansa dla PSV na tytuł a jednocześnie Ajax nie odpuści aby zachować przewagę. Zresztą tutaj nikt nogi nie odstawi dlatego idę w te kierunki:

PSV - Ajax
over 4.5 żółtych kartek @2,0 superbet
Ajax powyżej 2.5 żółtych kartek @2,01 go+bet
czerwona kartka @6,5 superbet

Ostatnia edycja:
bfred 659K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia Eerste Divisie
Godzina: 12:15
Spotkanie: Den Bosh - Eindhoven
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1.73
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Myślę, że całkiem fajne zdarzenie. Zaplecze holenderskiej ekstraklasy. Gra 9 drużyna z 12. Gospodarze z 1 pkt straty do miejsca dającego możliwość gry w play off. Goście 9 pkt straty ale może jeszcze coś powalczą? Zobaczymy. Gospodarze 49 oczek bilans bramkowy 49-39 a goście 41 pkt i bilans 50-54 czyli wesoły futbol. Ostatnie 5 spotkań to po 4 razy obie drużyny notowały over 2,5 - bardzo dobre statystyki. W meczach bezpośrednich mamy 2/5 ostatnio w 3 spotkaniach nie było over 2,5 ale niewiele brakło bo było dwukrotnie po 2-0. Liczę na co najmniej 3 gole i wynik jakieś 2-1 może 3-1 sądzę, że gospodarze mają większe szanse i wygrają pnąc się w górę tabeli. Goście średniak typowy ale mogą również zaskoczyć i otrzymamy overowy mecz na co liczę. Powodzenia:)

Do góry Bottom