http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=1071677&lang=pl&eid=738583&lid=1071677&ci=167&si=2Ja nie ruszam. Dlaczego nigdzie nie można znaleźć streamu do Torpedo?
Może przesadziłem ale jestem zdruzgotany. Postawiłem gruby kupon, na którym pierwszym meczem była wgrana Omska 60', a tu 2:0 po 5 minutach.Dlaczego pewne? jeśli chodzi o Omsk to mogą jeszcze z 5 goli strzelić. Została prawie godzina.
Jaką masz przeglądarkę? Na chrome śmiga normalnie.Właśnie mi to nie działa...
Firefox, zaraz sprobuję na ChromieJaką masz przeglądarkę? Na chrome śmiga normalnie.
Na chromie będzie okFirefox, zaraz sprobuję na Chromie
Ogladaj bo bedzie sie działoDzięki alpha ! Działa, ale teraz już chyba obejrzę Sochi bo dobry mecz się zapowiada ????
Mam triple pograny i już nic z tym nie zrobię (mimo, że BVB już prowadzi).@ Styrbjorn
Wrzuć screen kuponu. Chętnie obadam, ewentualnie poradzimy coś z kontrą.
Są w stanie, złapali kontakt a teraz juz do przoduchlopaki jak myslicie omsk da rade wrocic i wygrac w RT ?
W hokeju jest wszystko możliwe. Wczoraj np. Amur wyciągnął remis przegrywając 3-1 z Avto. Niedawno Kunlun w 3 tercji zdołał doprowadzić do remisu przegrywając 1-5. Dlatego prośba by niektórzy nie zaczynali lamentować już podczas 1 tercji.chlopaki jak myslicie omsk da rade wrocic i wygrac w RT ?