Już trochę za późno od odpoczywania jak typy poszłyDziś taki dzień, że trzeba odpocząć od typowania, mecze też mało wyraziste więc tym bardziej trza się zresetować. Jutro więcej meczy i coś można wybrać i rusza ELH i można coś pomyśleć.
Decydujący był rzut karny Karpova. Prochorkin strzelił pierwszy (na 1:1 tak jakby), a Karpov strzelił kolejnego na 2:1. Trzeci karny karny się już nie liczy, bo decydujący i tak był ten drugi na 2:1.Panowie takie pytanie miałem wczoraj postawione że Prochorkin strzeli z dogrywką i decydującym karnym a jest rozliczone jako przegrany zakład i piszą mi że ten karny nie był decydujący kto ma racje ja czy oni bo zgłupiałem już.
OK a gdyby wygrali 0-1 w karnych i po jego bramce to zaliczony byłby na plus ?Decydujący był rzut karny Karpova. Prochorkin strzelił pierwszy (na 1:1 tak jakby), a Karpov strzelił kolejnego na 2:1. Trzeci karny karny się już nie liczy, bo decydujący i tak był ten drugi na 2:1.
Jeśli nic się nie zmieniło to dalej w Czeskim Trzyńcu.Panowie wiecie może gdzie obecnie gra Wolski ?
Dokładnie tak jest niestety ale dziś aż prosiło się o lepszy stylGdybym nie widział ich wcześniejszych meczy to myślałbym że olewają, ale oni grają padakę od początku sezonu : )
Zapowiada się ciekawieCo za mecz