591 topbetsss Użytkownik Listopad 27, 2018 #142 mi UFA OT i Astana 60' zamykają kupon z NHL na 5k ^^ a mam jeszcze Jeka under 2.5 i Astane OT na innym kuponie, gdzie zamykają na 1.8k
mi UFA OT i Astana 60' zamykają kupon z NHL na 5k ^^ a mam jeszcze Jeka under 2.5 i Astane OT na innym kuponie, gdzie zamykają na 1.8k
246,2K rasijskij Forum VIP Listopad 27, 2018 #143 Mi podobnie, bo Ufa z X plus Astana OT zamykają kupon ale nie taką kwotę ????
591 topbetsss Użytkownik Listopad 27, 2018 #144 mi się odechciało pisać analizy i prowadzić tematy, sporadycznie coś wstawiam ale regularnie typuję NHL, KHL i Extraligę
mi się odechciało pisać analizy i prowadzić tematy, sporadycznie coś wstawiam ale regularnie typuję NHL, KHL i Extraligę
591 topbetsss Użytkownik Listopad 27, 2018 #145 na jutro to widzę masę dobrych betów, czuję maj jutro ^^
D 2 dvvorniok Użytkownik Listopad 27, 2018 #146 na jutro to widzę masę dobrych betów, czuję maj jutro ^^ Kliknij aby rozwinąć... To możesz coś podesłać na forum A o meczu ufy to chyba nie ma co gadać, jeka łatwo dziś win
na jutro to widzę masę dobrych betów, czuję maj jutro ^^ Kliknij aby rozwinąć... To możesz coś podesłać na forum A o meczu ufy to chyba nie ma co gadać, jeka łatwo dziś win
246,2K rasijskij Forum VIP Listopad 27, 2018 #147 Niekoniecznie. Ufa momentami ma przebłyski. Gdyby nie łapali głupich kar i wykorzystali przewagę wynik mógł wyglądać inaczej.
Niekoniecznie. Ufa momentami ma przebłyski. Gdyby nie łapali głupich kar i wykorzystali przewagę wynik mógł wyglądać inaczej.
S 176,8K styrbjorn Użytkownik Listopad 27, 2018 #149 Ale to zepsułem. Nie zdążyłem zamknąć i UFA straciła bramkę
D 2 dvvorniok Użytkownik Listopad 27, 2018 #150 Może i tak, ale akcje zdecydowanie konkretniejsze konstruuje jeka Choć nie ukrywam że za remis bardzo bym się cieszył!
Może i tak, ale akcje zdecydowanie konkretniejsze konstruuje jeka Choć nie ukrywam że za remis bardzo bym się cieszył!
794,9K mark1973 Znawca - Hokej Listopad 27, 2018 #151 Kovar wrócił w dobrym stylu, ciężko będzie go złamać Niestety rano zmyła byla z bramkarzem. Teraz może przewazyc gra w PP
Kovar wrócił w dobrym stylu, ciężko będzie go złamać Niestety rano zmyła byla z bramkarzem. Teraz może przewazyc gra w PP
246,2K rasijskij Forum VIP Listopad 27, 2018 #152 Dobrze że Ufa przetrwała tyle przewag Avto. Jekaterynburg ewidentnie już wychodzi (wyszedł) z kryzysu.
Dobrze że Ufa przetrwała tyle przewag Avto. Jekaterynburg ewidentnie już wychodzi (wyszedł) z kryzysu.
D 2 dvvorniok Użytkownik Listopad 27, 2018 #153 No właśnie, co z tymi bramkarzami się stało? Może jedna wsadza w tej ostatniej tercji, ale albo to widzę
No właśnie, co z tymi bramkarzami się stało? Może jedna wsadza w tej ostatniej tercji, ale albo to widzę
K 0 komombo1975 Użytkownik Listopad 27, 2018 #155 no to się bramkarz popisał... brawo UFA, jednak jeszcze niewiadomo ????
591 topbetsss Użytkownik Listopad 27, 2018 #158 kilka minut nie oglądałem meczu ... co odwalił Metsola? ma może ktoś jakiś link do 2 bramki Avto ? e: już widziałem powtórkę ... ale ass, dzieki alpha
kilka minut nie oglądałem meczu ... co odwalił Metsola? ma może ktoś jakiś link do 2 bramki Avto ? e: już widziałem powtórkę ... ale ass, dzieki alpha
758 alpha Użytkownik Listopad 27, 2018 #159 kilka minut nie oglądałem meczu ... co odwalił Metsola? ma może ktoś jakiś link do 2 bramki Avto ? Kliknij aby rozwinąć... Będąc z krążkiem za bramką trochę się zakręcił i podał do Dawesa. edit. topbetsss, Metsola tyle wybronił dziś, że nikt mu tego gola nie będzie miał za złe.
kilka minut nie oglądałem meczu ... co odwalił Metsola? ma może ktoś jakiś link do 2 bramki Avto ? Kliknij aby rozwinąć... Będąc z krążkiem za bramką trochę się zakręcił i podał do Dawesa. edit. topbetsss, Metsola tyle wybronił dziś, że nikt mu tego gola nie będzie miał za złe.