suomi
Znawca - Hokej
Wariaci hokejowi - to już niebawem. W dniach 10-26 maj 2019 będziemy mieli wiele uniesień hokejowych. Ja już nie mogę się doczekać.
Temat poświęcony wszystkiemu co związane z tą imprezą. Piszcie, komentujcie, analizujcie.
W związku z MŚ mam propozycję - razem możemy rozwinać ten temat. Mam nadzieje, że chętnych nie zabraknie. Hokejowcy - MŚ są raz w roku ! Już Wam piszę o co chodzi: szukam śmiałków, którzy chcieliby coś napisać o wybranych drużynach. Formę dopracujemy. Jakieś wyznaczniki i założenia też przyjmiemy. Żeby Was zachęcić napiszę, że mam już naszych fachowców @mark1973 i @rasijskij.
Ja wchodzę w to z automatu ! - Biorę na tapetę drużynę Suomi i zamierzam ją rozłożyć na czynniki pierwsze. Wierzę, że znajdzie się tylu chętnych, że to samo zrobimy z pozostałymi drużynami. W zalezności od tego ile osób będzie chciało - każdy wybierze, albo będzie miał przyznaną 1 lub więcej drużyn. Chętnych proszę o zgłaszanie się do 14 kwietnia !
Do 20 kwietnia chciałbym pozamykać kwestie ogranizacyjne, a do 3 maja prosiłbym, aby każdy chętny miał już gotowy swój tekst odnośnie drużyn/drużyny.
ZATEM KTO SIĘ NA TO PISZE ?
Macejko czuwa