1 0 1972 Użytkownik Grudzień 3, 2009 #1 witam. mam pytanie odnośnie hokeja. under i over dotyczy tylko 3 kwart czy dogrywkę też? pozdrawiam
2,2K fox71 Forum VIP Grudzień 3, 2009 #2 witam. mam pytanie odnośnie hokeja. under i over dotyczy tylko 3 kwart czy dogrywkę też? pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... Tylko dotyczy 3 TERCJI ,nie kwarty ,bez dogrywki.
witam. mam pytanie odnośnie hokeja. under i over dotyczy tylko 3 kwart czy dogrywkę też? pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... Tylko dotyczy 3 TERCJI ,nie kwarty ,bez dogrywki.
2,8K vader Forum VIP Grudzień 3, 2009 #4 witam. mam pytanie odnośnie hokeja. under i over dotyczy tylko 3 kwart czy dogrywkę też? pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... Wszystko zależy od bukmachera. Np. Expekt, Bwin czas regulaminowy po 60 minutach (3 tercje). Sportingbet, bet365 razem z dogrywką i karnymi.
witam. mam pytanie odnośnie hokeja. under i over dotyczy tylko 3 kwart czy dogrywkę też? pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... Wszystko zależy od bukmachera. Np. Expekt, Bwin czas regulaminowy po 60 minutach (3 tercje). Sportingbet, bet365 razem z dogrywką i karnymi.