Postanowiłem, że nie ma sensu kontynuować tego systemu do końca miesiąca. Powyżej znajdziecie ostatni wpis. Temat pozostanie aktywny, bo zamierzam tutaj zamieszczać wpisy z zakładami, które będę grał "po staremu" - głównie single i duble. Zanim dodam statystyki z powyższej nieudanej próby krótki komentarz i wnioski. System stały profit, którego wcześniej nigdy nie wypróbowałem nie jest dla mnie odpowiedni ze względu na konieczność osiągnięcia minimalnego kursu (około 3,00 - 3,50), a co za tym idzie - duża ilość zdarzeń na kuponie i wyszukiwanie zdarzeń "na siłę" dla zwiększenia kursu co jest niezgodne z podstawami gry u bukmachera. Za większą ilością zdarzeń na kuponie idzie z kolei niższa skuteczność i zwiększenie stawek, ponieważ powyższy system zawiera w sobie elementy progresji. Tak oto koło się zamyka. Taktykę sprawdziłem na własnej skórze i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nie jest to odpowiedni dla mnie sposób na grę. Jest jeszcze sporo czasu, więc możliwe, że zdołam zniwelować straty wrześniowe, chociaż nie doświadczycie tutaj desperackich działań. Liczyłem się ze stratą jeszcze zanim postawiłem pierwszy zakład w tym temacie.